Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 07.05.2017., 15:46   #1801
Poggiali
Rocker
Moj komp
 
Poggiali's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Zagorje
Postovi: 1,883
Znaci ako me zovu na taj originalni broj, a ja imam drugi broj u drugoj drzavi, i dalje mi normalno zvoni?
__________________
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
Poggiali je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2017., 17:38   #1802
xlr
49%winner
Moj komp
 
xlr's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: PU
Postovi: 3,501
Tocno, normalno ti zvone samo viber i wa. Ne obicni pozivi, da ne bude zabune hehe.

Mozes ti instalirati viber i na tablet bez sim kartice, upises broj moba, dobijes pin na taj mob, prepises ga u tablet i imas viber na tabletu koji uopce nema simicu.

Isto se dogadja i kada mob stavis u airplane mode ili izvadis simicu i upalis samo wifi. Viber i wa uredno rade kao da je tvoj broj unutra.
__________________
Keep calm and fastboot oem unlock.
xlr je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 11.07.2017., 08:36   #1803
afterburner
Premium
Moj komp
 
afterburner's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: split
Postovi: 516
Imam jedan problem sa Samsung S6(sa zadnjom sluzbenom verzijom) kad se spajam na wifi mreze koje traze web login. Kad se spojim na WiFi mrezu dobijem notifikaciju od fb mesengera "Check Connection" koja mi obicno otvori web login stranicu od mreze na koju se spajam. U zadnje vrijeme mi prikazuje "This site cant be reached" stranicu. Signal je na max. Ima li koji drugi nacin u postavkama da se logiram? probao sam izbrisati history/cookies, palit gasit wifi, Forget WiFi mrezu..i obicno nista ne pomaze. Totalno random se pojavi i nestane. Sa drugim mobitelom nemam nikakvih problem sa spajanjem tako da nije do WiFi mreze.

image host image host
afterburner je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2017., 13:58   #1804
webmaster750
Registered User
Moj komp
 
webmaster750's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 18
Citiraj:
Autor afterburner Pregled postova
Imam jedan problem sa Samsung S6(sa zadnjom sluzbenom verzijom) kad se spajam na wifi mreze koje traze web login. Kad se spojim na WiFi mrezu dobijem notifikaciju od fb mesengera "Check Connection" koja mi obicno otvori web login stranicu od mreze na koju se spajam. U zadnje vrijeme mi prikazuje "This site cant be reached" stranicu. Signal je na max. Ima li koji drugi nacin u postavkama da se logiram? probao sam izbrisati history/cookies, palit gasit wifi, Forget WiFi mrezu..i obicno nista ne pomaze. Totalno random se pojavi i nestane. Sa drugim mobitelom nemam nikakvih problem sa spajanjem tako da nije do WiFi mreze.

Ovo otvaraš sa chrome-om, probaj otvorit taj link sa drugim preglednikom npr. mozilla ili stock preglednik od Samsunga, pa javi rezultat.
webmaster750 je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2017., 14:49   #1805
afterburner
Premium
Moj komp
 
afterburner's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: split
Postovi: 516
Evo nasao sam nacin kako da radi...bar za sada. Moram kliknuti neki link npr. pcekspert.com i onda mi otvori login stranicu. Iako mi ni ovo nije savrseno rijesenje jer na drugom mobitelu mi se otvori neki screen od OS-a (s loginom) cim se spojim na WiFi. Kasnije cu probat sa drugim browserima.
afterburner je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2017., 15:19   #1806
geronimo_2
Premium
Moj komp
 
geronimo_2's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Rijeka / Grobnik
Postovi: 2,139
pozdrav.
moze savjet koji custom ROM stavit na SIII (nije rootan, gore je 4.3) sa naglaskom na brzinu i stabilnost. ne interesiraju me igre i vizualni dozivljaj. jedino ak je moguce da je izgledom sto slicniji SII (v2.3.3).
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2017., 18:59   #1807
PR3DA70R
Premium
Moj komp
 
PR3DA70R's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 639
Archidroid, check it.
PR3DA70R je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2017., 19:20   #1808
geronimo_2
Premium
Moj komp
 
geronimo_2's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Rijeka / Grobnik
Postovi: 2,139
nema nikakvih problema sa bluetoothom, GPS-om i slicno?
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2017., 19:35   #1809
PR3DA70R
Premium
Moj komp
 
PR3DA70R's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 639
Nope, stabilno kroz godinu-dvije na dva komada SGS3.
Radi bez problema.
PR3DA70R je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2017., 11:34   #1810
mradovan
Registered User
Moj komp
 
mradovan's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2017
Lokacija: Pula
Postovi: 72
Vivax Fun s4012: kako ukloniti reklame?

Vivax Fun s4012 - nov novcat iz kutije - svako toliko baci reklamu preko cijelog ekrana, s sićušnim "x-om" u kutu za zatvoriti.

Rootao sam ga, onesposobio ili deinstalirao sve procese koji su zvučali sumnjivo, čak instalirao Adblock Plus - ništa nije pomoglo.

Zna li tko kako ih ukloniti?
Hvala!

mradovan je offline   Reply With Quote
Oglas
 
Oglas
Oglasni prostor

Staro 13.07.2017., 11:41   #1811
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp
 
Ivo_Strojnica's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,260
da li je reklama u samom ROM-u ili tek kad uđeš u neku aplikaciju?

Ako je u samom ROM-u, nema ti druge nego sa interneta skiniti neki drugi ROM i flashati ga, da se riješiš reklama.
__________________
"Who is your daddy and what does he do?"
Ivo_Strojnica je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2017., 11:44   #1812
Mommistake
or dadmistake?
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Varaždin
Postovi: 8,170
Citiraj:
Autor mradovan Pregled postova
Vivax Fun s4012 - nov novcat iz kutije - svako toliko baci reklamu preko cijelog ekrana, s sićušnim "x-om" u kutu za zatvoriti.

Rootao sam ga, onesposobio ili deinstalirao sve procese koji su zvučali sumnjivo, čak instalirao Adblock Plus - ništa nije pomoglo.

Zna li tko kako ih ukloniti?
Hvala!

Isto tako je i na NOA mobitelima.

Kolega ima, i nije našao riješenje.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2017., 12:14   #1813
mradovan
Registered User
Moj komp
 
mradovan's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2017
Lokacija: Pula
Postovi: 72
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
da li je reklama u samom ROM-u ili tek kad uđeš u neku aplikaciju?

Ako je u samom ROM-u, nema ti druge nego sa interneta skiniti neki drugi ROM i flashati ga, da se riješiš reklama.
Bit će da je onda u ROM-u... uleti bez aplikacije, direktno s launchera.
Ali čisto sumnjam da su dečki s XDA posvetili neku verziju Cyanogena Vivaxu :-)

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Isto tako je i na NOA mobitelima.

Kolega ima, i nije našao riješenje.
Nevjerojatno... takve stvari bi trebalo zakonom zabraniti.


Hvala svima na odgovorima!
mradovan je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2017., 12:15   #1814
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 28,504
Kakve točno reklame? Ako su vezane za Adrecovery i sl. servise, tu nema neke pomoći.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je online   Reply With Quote
Staro 13.07.2017., 12:39   #1815
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp
 
Ivo_Strojnica's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,260
Ništa, nazad u dućan i reći da ti dadu uređaj bez reklama, jer nisi dao pare da ti iskaču reklame po uređaju.
__________________
"Who is your daddy and what does he do?"
Ivo_Strojnica je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2017., 12:42   #1816
mradovan
Registered User
Moj komp
 
mradovan's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2017
Lokacija: Pula
Postovi: 72
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Kakve točno reklame? Ako su vezane za Adrecovery i sl. servise, tu nema neke pomoći.
Randomne... kao "Pridružite se Fun Land za samo 8,50kn tjedno"
https://ibb.co/fCMv2v
http://ibb.co/k7G1aF
mradovan je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2017., 12:47   #1817
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 28,504
Zašto si uopće išao kupovati taj prastari uređaj? Vivax u reklami na svojoj stranici kaže da ga "pokreće snažan novi Android 5.1 Lollipop"
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je online   Reply With Quote
Staro 13.07.2017., 13:19   #1818
mradovan
Registered User
Moj komp
 
mradovan's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2017
Lokacija: Pula
Postovi: 72
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Zašto si uopće išao kupovati taj prastari uređaj? Vivax u reklami na svojoj stranici kaže da ga "pokreće snažan novi Android 5.1 Lollipop"
To mi je od supruge... Hoće sada novi, a kao jedan od razloga navodi te j*#%ne reklame. Tako da ako ih skinem, možda odgodim taj trošak za koji mjesec
mradovan je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2017., 09:20   #1819
blackened
Premium
Moj komp
 
blackened's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Beli Manastir
Postovi: 1,074
Imam trenutno Htc One 8 mini na posudbi, dok mu veliki brat na servisu, i dignem lijepo sve aplikacije što mi trebaju, 2 dana radio kak spada i odjednom isto sto reklama, otključam mob, pokrene se video, za background mi stavio isto neku reklamu, a ono gofno leetgo ili kak se vec zove non stop isto iskače sa reklamama. Na kraju nije ništa nije pomoglo nego factory reset, evo sad radi 3-4 dana kak spada, mislim da mi se nešt nakačilo sa Rain alarmom...
blackened je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2017., 17:19   #1820
Majkus
Premium
Moj komp
 
Majkus's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Istra
Postovi: 315
Pozdrav ekipa. Evo mene sa n00b pitanjima ali jednostavno nemogu si trenutno dopustiti luksuz i brikati si mob jer mi je jedini.
Dakle, u pitanju je Samsung J5 2016 (SM-J510FN - Android verzija 6.0.1) i živcira me bezbroj aplikacija u pozadini koje nemogu izbrisati.
Zanima me koji je najlakši način za napraviti root.
__________________
Pošteni trgovac:

1.2.
Majkus je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2017., 18:24   #1821
smuchac
AMD Hammer
Moj komp
 
smuchac's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Korčula
Postovi: 883
Radio sam frendu ali sad se u bobu ne sjećam. Uglavnom u developer opcijama treba oem unlock ukljucit otrest twrp i super su i basta. Poviri na xda. Mob danas jako tesko mozes brickat. Istina,može se al jako teško. Gotovo iz svih situacija ga se da spasit. S rootom gubis garanciju ali to valjda znas....

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
smuchac je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2017., 18:45   #1822
xlr
49%winner
Moj komp
 
xlr's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: PU
Postovi: 3,501
Aplikacije koje ti smetaju mozes freezati bez rootanja - package disabler pro app to radi. Ako si planirao bas brisati appove jer ti, sta ja znam, fali mjesta, onda trebas root. Freeze je isto sto i uninstall ali mozes sutra nekad unfreezati app i opet je imas na mobu
__________________
Keep calm and fastboot oem unlock.
xlr je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2017., 19:41   #1823
Majkus
Premium
Moj komp
 
Majkus's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Istra
Postovi: 315
Momci hvala Vam na brzim odgovorima.
Ma rootao bi ga i izbrisao bi te aplikacije jer me živciraju.
To je kao kad kupiš laptop npr sa OS-om i onda ti bude nakrcan svakavim utilitijima koji ti ne trebaju nit ih ikad koristiš.
Odmah clean install.

Ako mi možete dati neki konkretan link bio bi Vam zahvalan.
__________________
Pošteni trgovac:

1.2.
Majkus je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2017., 19:59   #1824
xlr
49%winner
Moj komp
 
xlr's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: PU
Postovi: 3,501
Gle, ako ih freezas isti vrag ti je kao da si rootao i obrisao appove. Cisto da znas u slucaju da ne nadjes info o rootanju...
__________________
Keep calm and fastboot oem unlock.
xlr je offline   Reply With Quote
Staro 30.07.2017., 08:45   #1825
Majkus
Premium
Moj komp
 
Majkus's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Istra
Postovi: 315
Dali sam dobro shvatio da rootom gubiš sve podatke? negdje piše da se gube podatci,negdje da sve ostaje untouched? Sad mi niš nije jasno?
Meni bi trebao sam Superuser permisions da mogu pobrisati more ovih T-mobile gluposti.
__________________
Pošteni trgovac:

1.2.
Majkus je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2017., 22:11   #1826
partwish
Creeper
Moj komp
 
Datum registracije: May 2013
Lokacija: USS Enterprise (NCC-1701-B)
Postovi: 1,613
Imam pitanje koji je djelomični off topic, no dobro. Zanima me dual sim telefon, jasno mi je da je jedan SIM 4G/3G, a drugi je 2G... Ako dobijem poziv na ovaj drugi SIM koji je 2G, hoće li se on prebaciti na 3G tijekom poziva zbog bolje kvalitete poziva? Ima tko iskustva s tim?
__________________
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
partwish je online   Reply With Quote
Staro 23.08.2017., 23:40   #1827
Zeljkoknez
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2014
Lokacija: slavonski Brod
Postovi: 8
iphone 7 clone

Trazim rom za iphone 7 clone imao je instaliran ios na sebi nekada mtk6571 iako je u samome mobu pisalo mtk6580 al kad ga spojim na flash tool pise mtk6571
Zeljkoknez je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2017., 06:56   #1828
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 28,504
Ne postoji iP klon koji ima iOS. To je Android sa iOS skinom.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je online   Reply With Quote
Staro 24.08.2017., 11:05   #1829
Zeljkoknez
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2014
Lokacija: slavonski Brod
Postovi: 8
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ne postoji iP klon koji ima iOS. To je Android sa iOS skinom.
Zeljkoknez je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2017., 11:08   #1830
Zeljkoknez
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2014
Lokacija: slavonski Brod
Postovi: 8
to znam samo mi treba rom
Zeljkoknez je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na