Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 27.09.2009., 21:07   #61
robi64
zovem se robert iz zg.sam
Moj komp
 
robi64's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: ZAGREB-DUBRAVA
Postovi: 817
ok to je r340 ne r300 ali je ok hvala ja sam tražio pod R300 zato je bio problem
__________________
zovem se Robert i iz Zagreba sam
robi64 je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2009., 21:11   #62
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp
 
Hamm's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Samobor / Zagreb
Postovi: 7,340
http://www.epson.com/cgi-bin/Store/s...Type=Downloads

ok evo prvi rezultat onog google upit kaj sam ti ga pejstao
Hamm je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 29.09.2009., 00:07   #63
Pumpkin
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: BiH
Postovi: 36
zasto nece da mi igru instalira???

pokusao sam sa PES2009Demo ali mi jednostavno ne krece instalacija!!!

Podesio sam Compatible mode za Vistu i stavio Run as Administrator ali ipak nista

ne krene mi uopce instalacija, i onda kad gasim ili restartam komp kaze mi da nesto kao "To many 16bit programs...

ne stignem uhvatit vise!!!

Ali sam CS 1.6 uspio pokrenuti...

Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 29.09.2009. u 09:44.
Pumpkin je offline   Reply With Quote
Staro 30.09.2009., 17:18   #64
Kyzo 051
Premium
Moj komp
 
Kyzo 051's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Rijeka
Postovi: 21
hello

molim vas pomozite mi rijesiti problem, instalirao sam w7 rtm, na net se spajam wlan-om i kad nadjem mrezu ne pita me user name i pass vec neki security kod??? help molim
__________________
Ja sam kompjuterska neznalica
Kyzo 051 je offline   Reply With Quote
Staro 30.09.2009., 20:20   #65
Munjara
Beerman
Moj komp
 
Munjara's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Sisak- grad hrvatskih po/b(i)jeda
Postovi: 1,425
Trazi te sifru od wlan mreze koja je očito zaštićena - internet user i pass su druga stvari i ili vec u ruteru ili nakon sto se spojis wlanom na samu mrezu - ruter mozes dial upom se spojiti sa user i passom od interneta
Munjara je offline   Reply With Quote
Staro 30.09.2009., 22:56   #66
bushido_
Registered User
 
Datum registracije: Aug 2009
Lokacija: Đakovo
Postovi: 5
imam mali problem s w7 RTM, napravio sam na hardu particiju samo za windowse, od 25gb i sada instalacija s par pgorama iznosi 15 gb (tj. kada udem u sam hard i tamo odem na propertis pokazuje da su podaci na hardu 15gb, ukljuceni su hidden files), a skroz mi pokazuje da na hardu imam manje od 1gb...gdje je nestalo tih 10gb?? :S
bushido_ je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2009., 19:02   #67
bushido_
Registered User
 
Datum registracije: Aug 2009
Lokacija: Đakovo
Postovi: 5
itko?
bushido_ je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2009., 19:31   #68
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp
 
Hamm's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Samobor / Zagreb
Postovi: 7,340
system restore itd...?
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2009., 20:09   #69
bojan k.
Reserved Curator
Moj komp
 
bojan k.'s Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Velika Gorica
Postovi: 78
Citiraj:
Autor bushido_ Pregled postova
gdje je nestalo tih 10gb?? :S
4GB RAM-a? Onda najvjerojatnije pagefile.
Osim ako ne koristiš neku aplikaciju koja ga izričito zahtijeva, slobodno ga možeš staviti na nulu (Control Panel/System/Advanced system settings/Performance - Settings/Advanced/Virtual Memory - Change/No paging file - Set).
bojan k. je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2009., 20:42   #70
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Citiraj:
Autor bushido_ Pregled postova
imam mali problem s w7 RTM, napravio sam na hardu particiju samo za windowse, od 25gb i sada instalacija s par pgorama iznosi 15 gb (tj. kada udem u sam hard i tamo odem na propertis pokazuje da su podaci na hardu 15gb, ukljuceni su hidden files), a skroz mi pokazuje da na hardu imam manje od 1gb...gdje je nestalo tih 10gb?? :S
Dio kolača uzme Sys Restore ako ga nisi zgasio
Dio kolača uzme Page File ako nisi sam odredio količinu
Dio kolača uzme Recycle Bin ako nisi sam odredio kapacitet

Pa ti vidi
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 01.10.2009., 21:39   #71
bushido_
Registered User
 
Datum registracije: Aug 2009
Lokacija: Đakovo
Postovi: 5
Citiraj:
Autor bojan k. Pregled postova
4GB RAM-a? Onda najvjerojatnije pagefile.
Osim ako ne koristiš neku aplikaciju koja ga izričito zahtijeva, slobodno ga možeš staviti na nulu (Control Panel/System/Advanced system settings/Performance - Settings/Advanced/Virtual Memory - Change/No paging file - Set).

hvala! ovo je uzimalo 6gb preselio sam da uzima na drugoj particiji gdje ima mjesta tih 6gb za taj fajl..to bi trebalo biti isto?...
bushido_ je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2009., 22:00   #72
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
kaj će ti 6GB Page File kad imaš 4GB Ram-a
skresaj ga na nekih 512MB i postavi ga statičkog tj min i max stavi na istu vrijednost

Dalje klikni desni klik na Recycle Bin i postavi ga također na nekih 512MB... kaj će ti smeće od par gigi tj na 25GB će ti uzet 10% tj 2,5GB
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2009., 22:46   #73
McG
-------
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: -
Postovi: 7,566
Smeće je još IMHO i najbolje kompletno isključiti, pa koristiti alternative poput Erasera. Nudi Secure Erase tak da stvarno treba biti talent, da se nekaj slučajno obriše.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2009., 22:55   #74
Melani
Banned
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: doma
Postovi: 964
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Dio kolača uzme Sys Restore ako ga nisi zgasio
Dio kolača uzme Page File ako nisi sam odredio količinu
Dio kolača uzme Recycle Bin ako nisi sam odredio kapacitet

Pa ti vidi
Ima još jedan komad torte za sleep/hibernate koji se isto da isključiti.
Melani je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2009., 12:00   #75
Pumpkin
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: BiH
Postovi: 36
gdje se mijenja page file???

koliko da ja postavim? imam samo 1gb rama
Pumpkin je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2009., 14:57   #76
bushido_
Registered User
 
Datum registracije: Aug 2009
Lokacija: Đakovo
Postovi: 5
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
kaj će ti 6GB Page File kad imaš 4GB Ram-a
skresaj ga na nekih 512MB i postavi ga statičkog tj min i max stavi na istu vrijednost

Dalje klikni desni klik na Recycle Bin i postavi ga također na nekih 512MB... kaj će ti smeće od par gigi tj na 25GB će ti uzet 10% tj 2,5GB

imam 6gb ddr3 rama..smece je reducirano...ma sve je ostalo ok ,samo je to bio problem jer mi je jelo C particiju koja je samo za windowse, 25gb, sada sam to preselio na drugu particiju na kojoj ima i previse mjesta..
bushido_ je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2009., 15:23   #77
trijas
IP Torrents
Moj komp
 
trijas's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Karlovac
Postovi: 21
Smile Problem s TuneUp,Registry Mechonic.

Nemogu instalirati gore navedene programe ,windows 7 mi ispisuje da nisu konatabilni pa ako netko ima neko rješenje da mi pomogne.
__________________
trijas je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2009., 15:30   #78
Neo-ST
Premium
Moj komp
 
Neo-ST's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Croatia
Postovi: 6,751
Neo-ST je online   Reply With Quote
Staro 02.10.2009., 16:10   #79
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Citiraj:
Autor trijas Pregled postova
Nemogu instalirati gore navedene programe ,windows 7 mi ispisuje da nisu konatabilni pa ako netko ima neko rješenje da mi pomogne.
Koji TuneUp?
Meni sasvim normalno radi TuneUp Utilities 2009
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2009., 20:05   #80
trijas
IP Torrents
Moj komp
 
trijas's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Karlovac
Postovi: 21
TuneUp 2009 windowsi mi ispisuju poruku da nisu kontabitilni.
__________________
trijas je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2009., 20:28   #81
The Comedian
It's all a joke
 
The Comedian's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: unknown
Postovi: 444
Citiraj:
Autor trijas Pregled postova
TuneUp 2009 windowsi mi ispisuju poruku da nisu kontabitilni.
ak stavis compatibility mode na Vista SP3 onda bi trebao moc instalirat

al bolje stavit neku alternativu, tipa CCleaner ili Glary Utilities il nest slicno
__________________
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
The Comedian je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2009., 01:04   #82
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Citiraj:
Autor trijas Pregled postova
TuneUp 2009 windowsi mi ispisuju poruku da nisu kontabitilni.
Ne bi znao... meni uredno rade
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2009., 01:18   #83
DeadMan+
LateralusX
Moj komp
 
DeadMan+'s Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,788
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ne bi znao... meni uredno rade
jer nije posljednja verzija, zadnja koja radi na Win 7 je 8.0.2000, a 8.0.3000 nadalje ne radi jer su dodali provjeru za OS, pa se ne zeli instalirati
__________________
DeadMan+ je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2009., 11:52   #84
Enter Sandman
dark paradise
Moj komp
 
Enter Sandman's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 539
Nisam mislio da necu moci instalirati bilo koji os no bas ne mogu instalirati 7-icu.
Znaci instalacija prođe ok, par puta se resetira i kad se ponovno boota i treba finalizirati instalaciju onda se resetira i više se ne podiže os, samo black screen..

Ima'l ko ideju?

...edit: u pitanju je clean install...

Zadnje izmijenjeno od: Enter Sandman. 03.10.2009. u 12:09.
Enter Sandman je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2009., 12:55   #85
trijas
IP Torrents
Moj komp
 
trijas's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Karlovac
Postovi: 21
Evo instalirao sam TuneUp 8.0.2000 sve radi smo me još interesira dali kod tebe ikonica koja je na desktopu ima neki štit u donjem desnom kutu i dali je to normalno tako.
__________________
trijas je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2009., 16:36   #86
DeadMan+
LateralusX
Moj komp
 
DeadMan+'s Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,788
Citiraj:
Autor trijas Pregled postova
Evo instalirao sam TuneUp 8.0.2000 sve radi smo me još interesira dali kod tebe ikonica koja je na desktopu ima neki štit u donjem desnom kutu i dali je to normalno tako.
nemam ikonu na desktopu

ali to znaci da treba administrator priviliges, ako sam napravis ikonu vjerovatno nece imati taj stit
__________________
DeadMan+ je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2009., 12:00   #87
trijas
IP Torrents
Moj komp
 
trijas's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Karlovac
Postovi: 21
Rješio sam ovo sa ikonicom upravo onako kako si rekao reci mi molim te dali kod tebe ide alcohol 120 mislim dali radi kod mene je win 7 32 bit,imam problema s njim.
__________________
trijas je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2009., 12:20   #88
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
zbavi UltraISO... on dela ... provjereno
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2009., 14:45   #89
bigsexman
Registered User
Moj komp
 
bigsexman's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2009
Lokacija: Sesvete
Postovi: 83
Kad sam instaliro windows 7 htio sam odma instalirat antivirusni program no javlja se onaj UAC shit i ono mogu kliknut yes or no,no ja samo mogu kliknut no.Znao sam da je odma razlog da nemam privilegije.Dodem u user control i vidim da sam kao standard user umjesto admin.Kako da to popravim posto skoro nemogu nista napravit?Sve sto ocu skoro kliknut otvara ponvno UAC

bigsexman je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2009., 14:53   #90
The Comedian
It's all a joke
 
The Comedian's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: unknown
Postovi: 444
Citiraj:
Autor bigsexman Pregled postova
Kad sam instaliro windows 7 htio sam odma instalirat antivirusni program no javlja se onaj UAC shit i ono mogu kliknut yes or no,no ja samo mogu kliknut no.Znao sam da je odma razlog da nemam privilegije.Dodem u user control i vidim da sam kao standard user umjesto admin.Kako da to popravim posto skoro nemogu nista napravit?Sve sto ocu skoro kliknut otvara ponvno UAC

logiraj se kao administrator na windoze, i
1) odi u my computer - manage - users i tamo tog usera dodaj u administrators grupu, ili
2) napravi novi account (control panel - add new user, administratorski naravno)
__________________
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
The Comedian je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na