Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 25.10.2008., 12:51   #1
frootek
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Croatia
Postovi: 4
Windows 7 - problemi, troubleshooting

evo ovako, na novi hp-ov laptop, freedos, krenem instaliram xp, bootam cd, i prije setupa mi se pojavi ovo
Sliku u thumb!

moze itko pomoci?

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 25.10.2008. u 15:13.
frootek je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2008., 13:50   #2
dario_os
Registered User
Moj komp
 
dario_os's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Osijek
Postovi: 11
Idi prvo u BIOS i iskljuci ACHI mode na HDD,trebalo bi radit
dario_os je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 25.10.2008., 14:36   #3
nino
PizzoZder
Moj komp
 
nino's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Umag
Postovi: 11,088
10000000000000x puta postavljeno pitanje.
__________________
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla.....
Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad
NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili....

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2009., 22:21   #4
Dario29011985
Registered User
Moj komp
 
Dario29011985's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 8
Svi problemi sa Windows 7

NA RAČUNALU VEĆ IMAM INSTALIRAN WINDOWS 7 OS I HTIO BI DA IMAM 2 OPERATIVNA SUSTAVA,TJ DA MI WIN 7 OSTANE A DA NPR KAKO SAD IMAM NA C: PARTICIJI WIN 7 DA NA E: PARTICIJU STAVIM XP. PROBLEM JE U TOME ŠTA MI RAČUNALO NE DOPUŠTA INSTALIRANJE XP-A JER JE TO STARIJI OS OD WIN 7....
Dario29011985 je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2009., 22:29   #5
The Comedian
It's all a joke
 
The Comedian's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: unknown
Postovi: 444
Citiraj:
Autor Dario29011985 Pregled postova
NA RAČUNALU VEĆ IMAM INSTALIRAN WINDOWS 7 OS I HTIO BI DA IMAM 2 OPERATIVNA SUSTAVA,TJ DA MI WIN 7 OSTANE A DA NPR KAKO SAD IMAM NA C: PARTICIJI WIN 7 DA NA E: PARTICIJU STAVIM XP. PROBLEM JE U TOME ŠTA MI RAČUNALO NE DOPUŠTA INSTALIRANJE XP-A JER JE TO STARIJI OS OD WIN 7....
kao prvo nemoj vikati
a kao drugo, probaj s ovim
__________________
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
The Comedian je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2009., 22:34   #6
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,286
Citiraj:
Autor Dario29011985 Pregled postova
NA RAČUNALU VEĆ IMAM INSTALIRAN WINDOWS 7 OS I HTIO BI DA IMAM 2 OPERATIVNA SUSTAVA,TJ DA MI WIN 7 OSTANE A DA NPR KAKO SAD IMAM NA C: PARTICIJI WIN 7 DA NA E: PARTICIJU STAVIM XP. PROBLEM JE U TOME ŠTA MI RAČUNALO NE DOPUŠTA INSTALIRANJE XP-A JER JE TO STARIJI OS OD WIN 7....
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2009., 10:08   #7
Dario29011985
Registered User
Moj komp
 
Dario29011985's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 8
Citiraj:
Autor The Comedian Pregled postova
kao prvo nemoj vikati
a kao drugo, probaj s ovim
probao sam kako kažu na tom linku,ali opet nemogu ništa... opet sam išao u BIOS da vidim ako mi je 1 device cd-rom i tako i je... samo kad dođe pri podizanju računala do boot-anja jednostavno preskoći to,a cd je normalno u cd-rom-u i podiže se win 7.... ne razumijem šta bi sljedeće napravio... čak sam i formatirao e: disk u managementu jer sam htio da mi na toj particiji bude xp
Dario29011985 je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2009., 16:51   #8
The Comedian
It's all a joke
 
The Comedian's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: unknown
Postovi: 444
Citiraj:
Autor Dario29011985 Pregled postova
probao sam kako kažu na tom linku,ali opet nemogu ništa... opet sam išao u BIOS da vidim ako mi je 1 device cd-rom i tako i je... samo kad dođe pri podizanju računala do boot-anja jednostavno preskoći to,a cd je normalno u cd-rom-u i podiže se win 7.... ne razumijem šta bi sljedeće napravio... čak sam i formatirao e: disk u managementu jer sam htio da mi na toj particiji bude xp
kazes da si namjestio u bios-u da ti je cd na prvom mjestu za boot, i da ti preskoci, jel?
zar nema nikakve poruke, Press any key to boot from cd... il nest? (tu treba udarit bilo koju tipku, jer se inace nece bootat i nastavit ce se podizat sedmica)

provjeri jos jednom da li ti je: first boot device tvoj cd uredaj, i provjeri da li ti je uopce taj cd ispravan

ugl kad ti se cd od winXp-a boota, odes na opciju da zelis instalirat windoze i kad ti se ponude particije, ti izaberes onu koju su namjenio za windoze xp
pazi samo da ne odaberes onu di ti je sedmica
__________________
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
The Comedian je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2009., 20:11   #9
CyCl0p$
Guest
 
Postovi: n/a
win 7 errori

u zadnjih nekoliko dana mi se neobjasnjivo smrzava komp tijekom igranja, bacim pogled na event log i ovo je cest error:

event id 33
Activation context generation failed for "C:\Windows\WinSxS\x86_microsoft.vc80.mfc_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.762_none_0c178a139ee2a7ed\MFC80.DLL". Dependent Assembly Microsoft.VC80.MFCLOC,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="8.0.50608.0" could not be found. Please use sxstrace.exe for detailed diagnosis.


a pod critical:
event id 41, task category 63
The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.


ako moze ko pojasnit.
radi se o 64 bitnim windowsima build 7600.
driveri su ok mislim, zadnji sve. nema razloga da se rusi, temperature su i vise nego ok.

hvala.
  Reply With Quote
Staro 19.09.2009., 10:09   #10
thezero
Premium
Moj komp
 
thezero's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: ZG
Postovi: 231
nemogu instalirati win7 rtm

nedavno sam kupio maticnu dfi blood iron p35-t2l i proc e6300 te bih sad trebao napraviti reinstall win 7 koju imam na kompu... kad je stavim u dvd-rom restart kompa napravim,postavim da boota s dvd-a,dode do onog boot from cd i samo stoji... i tako satima ak treba... dali netko zna u cem je problem?
maticna je kao sto rekoh dfi blood iron p35-t2l,proc e6300,4gb ram-a a data gaming series,pioneer brener....

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 19.09.2009. u 12:01.
thezero je offline   Reply With Quote
Oglas
 
Oglas
Oglasni prostor

Staro 19.09.2009., 18:01   #11
robi64
zovem se robert iz zg.sam
Moj komp
 
robi64's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: ZAGREB-DUBRAVA
Postovi: 801
SVI problemi sa Windows 7

evo ovako da još jednom pitam dakle DA LI SE MOGU NA PRIJENOSNIK(HP 4170S)INSTALIRATI WINDOWSI 7 ja sam ih probao instalirati ali nema šanse da ih stavim,da li netko ima na prijenosniku dakle instaliranu win7-icu i da mu radi ako ima da mi na pm pošalje kao je to uradio ako hoće
__________________
zovem se Robert i iz Zagreba sam
robi64 je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2009., 18:14   #12
FitzTN
Premium
Moj komp
 
FitzTN's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Samobor, HR
Postovi: 1,311
Ne ide - radi čega? Što je problem - gdje stane?
FitzTN je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2009., 23:06   #13
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,438
imam jedan problem. naime, nemogu nikako pristupit shareanim folderima na xp masini sa win 7 masine.

sa xp-a mogu pristupit na win 7 , ali obrnuto neide.

jednostavno mi javi ovu poruku "logon failure:unknown username or bad password".

workgrupa je ista na oba dva pc-a, username i password su ispravni, isprobano sa trece masine (na njoj je xp), firewall i av je iskljucen na obje masine tako da nije ni do toga.

trazio sam po netu rjesenja al nisam nista pametno nasao da bi pomoglo. ako netko ima ideju slusam.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2009., 23:52   #14
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zagreb - Osijek
Postovi: 15,636
Uključi simple file sharing...
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Pentium G630 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 2 GB G.Skill DDR3-1600 Low Voltage
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 3 x WD Caviar Green 2 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240 & HP LaserJet 6L
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB + 2 x WD Caviar Green 1 TB + WD Caviar Green 2 TB
AP/Router: Linksys WRT54GL rev. 1.1 with DD-WRT v24-sp2 (08/12/10) vpn

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
HDD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Hitachi Travelstar 5K1000 1 TB in LC Power LC-25USB3-II

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2009., 10:24   #15
thezero
Premium
Moj komp
 
thezero's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: ZG
Postovi: 231
ajmo ljudi koji znaju-dali je moguce da je do bios-a koji je na maticnoj da nemogu reinstall napraviti??? jucer sam probao i xp stavit i nece ni to-stoji na boot from cd kao i kod win 7... i primjetio sam u everestu da mi pise za bios da je beta... da nije to mozda razlog???!!??? da je posran ili nesto? nemam stick da probam stavit normalan bios da vidim oce pomoc...
thezero je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2009., 15:11   #16
win32
Premium
Moj komp
 
win32's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: Dark Side Of The Moon
Postovi: 1,451
Citiraj:
Autor robi64 Pregled postova
evo ovako da još jednom pitam dakle DA LI SE MOGU NA PRIJENOSNIK(HP 4170S)INSTALIRATI WINDOWSI 7 ja sam ih probao instalirati ali nema šanse da ih stavim,da li netko ima na prijenosniku dakle instaliranu win7-icu i da mu radi ako ima da mi na pm pošalje kao je to uradio ako hoće
OK...polako....u cemu je problem? Ne mozes ih instalirat radi cega? Nema podrske za drivere....neke odredene programe? Ne znas koju verziju stavit? Ne znas je aktivirat? Daj malo detaljniji opis "problema" jer 99% da nitko tu ne kuzi u cemu je problem na temelju ovoga sto si napisao.

LP
__________________
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation."

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

P: Behringer HPX4000 slusalice

K: racunalo za OS August Cesarec
win32 je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2009., 15:15   #17
zippo
herr Flick
Moj komp
 
zippo's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Umag
Postovi: 2,057
DVD-rom fizicki ispravan ? Jesi probao umjesto njega neki drugi ?
__________________
.:S:T:A:L:K:E:R:.. :2 u ocekivanju


nema vise zippacha ......






zippo je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2009., 15:40   #18
thezero
Premium
Moj komp
 
thezero's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: ZG
Postovi: 231
trebao bi biti.... nisam ni razmisljao o tome da nebi valjao-makar je skoro novi pioneer...star pol godine i sa samo 20 przenja mozda... a citanja i manje...

budem probao posudit od nekog dvd rom pa cemo vidjet
thezero je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2009., 23:40   #19
hardflat
Premium
Moj komp
 
hardflat's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Sisak
Postovi: 249
HP - ProBook 4170s dolazi sa vistom pa ne vidim razlog zašto ne bi išli windowsi 7!.

Problem je možda u winsima koje imaš, koju verziju W7 imaš?

Što se tiče instalacije možeš je pokrenuti sa diska ili sa dvd-a i vrlo je jednostavna.

Ako imaš RC zaboravi instalaciju, možeš instalirati samo RTM ili pričekaj GOLD izdanje!.
hardflat je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2009., 01:10   #20
bozzomfeeder
Premium
Moj komp
 
bozzomfeeder's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Sinj
Postovi: 1,071
Jel ima itko gigabajtovu matičnu i 5.1 slušalice i da je usmio namjestit da mu rade sva tri kanala? Meni nikako ne prihvaća treći kanal kao Headphone u ovom HD Audio menageru za win 7
__________________
...
bozzomfeeder je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2009., 11:54   #21
robi64
zovem se robert iz zg.sam
Moj komp
 
robi64's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: ZAGREB-DUBRAVA
Postovi: 801
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Pa odnesi nekome tko zna instalirati Windoze i gotovo.
Ili hoces da ti netko nacrta kako se instalira Win7 na laptop koristeci kristalnu kuglu da bi saznao kakve probleme imas prilikom instalacije?


Taj laptop standardno dolazi sa Vistom, tako da Win7 mora ici gore bez problema.
E gle da se razumijemo već sam milion puta instalirao windowse na komp ,drugo ja sam laptop kupio sa free dos konfiguracijom znači bez ikakvog os-a i ok i tu si u pravu kad kažeš kakve probleme imam prilikom instalacije u idućem postu budem opisao problem prilikom instalacije win7
__________________
zovem se Robert i iz Zagreba sam
robi64 je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2009., 15:01   #22
fre@k
Premium
Moj komp
 
fre@k's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: osijek
Postovi: 1,696
Citiraj:
Autor robi64 Pregled postova
E gle da se razumijemo već sam milion puta instalirao windowse na komp ,drugo ja sam laptop kupio sa free dos konfiguracijom znači bez ikakvog os-a i ok i tu si u pravu kad kažeš kakve probleme imam prilikom instalacije u idućem postu budem opisao problem prilikom instalacije win7
preko dos-a sam jedino uspijevao stavljati linux i nakon linuxa staviti xp, vistu, w7 jedino sam tako uspijevao inace me je znao izbacivat u pola instalacije, na pocetku...probaj samo linux gore i treba raditi
__________________


CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+



Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2009., 15:28   #23
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zagreb - Osijek
Postovi: 15,636
Citiraj:
Autor robi64 Pregled postova
E gle da se razumijemo već sam milion puta instalirao windowse na komp ,drugo ja sam laptop kupio sa free dos konfiguracijom znači bez ikakvog os-a i ok i tu si u pravu kad kažeš kakve probleme imam prilikom instalacije u idućem postu budem opisao problem prilikom instalacije win7
Bootaj instalacijski CD s Windows XP-om, obriši sve particije, u BIOS-u uključi AHCI SATA mod i onda bootaj Windows 7.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Pentium G630 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 2 GB G.Skill DDR3-1600 Low Voltage
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 3 x WD Caviar Green 2 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240 & HP LaserJet 6L
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB + 2 x WD Caviar Green 1 TB + WD Caviar Green 2 TB
AP/Router: Linksys WRT54GL rev. 1.1 with DD-WRT v24-sp2 (08/12/10) vpn

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
HDD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Hitachi Travelstar 5K1000 1 TB in LC Power LC-25USB3-II

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2009., 15:52   #24
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,438
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Uključi simple file sharing...
ne pomaze.

any other ideas? anybody?
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2009., 16:01   #25
fre@k
Premium
Moj komp
 
fre@k's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: osijek
Postovi: 1,696
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Bootaj instalacijski CD s Windows XP-om, obriši sve particije, u BIOS-u uključi AHCI SATA mod i onda bootaj Windows 7.
meni se dogadjalo dodje do dijela "setup windows" onaj zadnji plavi ekran prije nego moras s "F8" potvrditi i resetira se jednostavno izbaci nije nista pomogalo...jedino je linux proso bez beda instalaciju
__________________


CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+



Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2009., 16:19   #26
xulos
Das Beste oder nichts
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Osijek - Vukovar
Postovi: 5,893
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Bootaj instalacijski CD s Windows XP-om, obriši sve particije, u BIOS-u uključi AHCI SATA mod i onda bootaj Windows 7.
Na mom 4510s je AHCI def. ukljucen , hard je nije particioniran , tako da tu nema problema, a to su identicni laptopi sam ovaj ima 17 ekran.Sve ostalo je identicno.UGl stavio sam 7-icu bez problema.

@ robi44 "kupi" drugu sedmicu i sprzi ponovno.
xulos je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2009., 16:59   #27
fre@k
Premium
Moj komp
 
fre@k's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: osijek
Postovi: 1,696
nije do sedmice cisto sumnjam u to boot je boot i on ga mora procitat siguran sam da je "kupio" zadnje
__________________


CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+



Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2009., 17:49   #28
1v@n
The mighty pirate
Moj komp
 
1v@n's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb zapad
Postovi: 5,976
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
meni se dogadjalo dodje do dijela "setup windows" onaj zadnji plavi ekran prije nego moras s "F8" potvrditi i resetira se jednostavno izbaci nije nista pomogalo...jedino je linux proso bez beda instalaciju
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
nije do sedmice cisto sumnjam u to boot je boot i on ga mora procitat siguran sam da je "kupio" zadnje
Jel bi te ubilo da staviš koji zarez? Mislim da nitko osim tebe ni ne kuži di je problem jer se ovo može protumačiti na 1001 način.
__________________

CPU: Intel Core i7 4771 & Enermax ETS-T40 White Cluster
MBO: Gigabyte Z87MX-D3H
RAM: 2*8 GB Kingston HyperX Fury White
GPU: Palit GTX960 OC

SSD: Samsung 840 EVO 120 GB
HDD: WD 1 TB Black
PSU: PCP&C Silencer Mk III 600W
Case: Silverstone FT03S
LCD: Dell U2913WM
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
OS: Windows 10 Pro x64
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2009., 18:17   #29
xulos
Das Beste oder nichts
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Osijek - Vukovar
Postovi: 5,893
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
nije do sedmice cisto sumnjam u to boot je boot i on ga mora procitat
boot je boot Ne pricaj ako neznas.I meni se dogadjalo da mi izbaci da nemoze nac neki file prilikom instalacija, i da nece bootat, sa jednom 71xx verzijom, samo sam "kupio" drugu, sprzio ju i radilo je.Ne kosta ga nista probat, i da , dobro su ti rekli : daj pisi kako treba il nemoj nikako.
xulos je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2009., 17:59   #30
nikola8
RiDe Or DiE-O.G.
Moj komp
 
nikola8's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: cakovec
Postovi: 319
ja imam problema s 5.1 zvukom,logitech z 5500,realtek driveri,podesio sve i sviraju svi zvucnici,ali zadnji ne kako bi morali kao na xp-u,i cudno se cuje zvuk mada sam ugasio sve one stvari,living room itd..sta da probam jos?
nikola8 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na