Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 19.05.2017., 23:31   #391
akul1312
Registered User
 
Datum registracije: May 2017
Lokacija: Zg
Postovi: 4
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Kod mene je neki jos veci zajeb jer sada ne moze izdrzati vise od 1h. Dok radi sve je dobro, nema stekanja nikakvog ali odjednom veza umre i samo restart pomaze.
Evo bome i meni danas vec 3 put crko...svaki put nakon restarta sve manje i manje mu treba dok ne zatrokira opet..zvao sam ih danas rekli su mi u tehnickoj da nisam prvi kojem se to desava..da probam factory reset a kao ako ne ponogne da odem zamjenit ruter..od tog fact. reseta evo vec 3 put zatrokiro..jednom u roku od 15min od restarta.sutra ga idem mijenjat.
Rista jesi ga ti zamjenio ili se jos patis?
akul1312 je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2017., 23:57   #392
Rista
Premium
 
Rista's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Ri
Postovi: 1,822
Citiraj:
Autor akul1312 Pregled postova
Evo bome i meni danas vec 3 put crko...svaki put nakon restarta sve manje i manje mu treba dok ne zatrokira opet..zvao sam ih danas rekli su mi u tehnickoj da nisam prvi kojem se to desava..da probam factory reset a kao ako ne ponogne da odem zamjenit ruter..od tog fact. reseta evo vec 3 put zatrokiro..jednom u roku od 15min od restarta.sutra ga idem mijenjat.
Rista jesi ga ti zamjenio ili se jos patis?
Router mi je privremeno bio uz komp gdje sam dobivao 25mbps max i signal je bio los. Otkad sam ga stavio na lokaciju gdje dobivam 60mbps samo mi se jednom dogodilo do sada da veza umre i nije bio potreban restart nego se rijesilo samo od sebe. Vidjet cu jos preko vikenda ali vjerojatno cu ih morati zvati za drugi router.
Rista je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 21.05.2017., 11:05   #393
santos
Premium
Moj komp
 
santos's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: đurđevac
Postovi: 1,514
Citiraj:
Autor akul1312 Pregled postova
Evo bome i meni danas vec 3 put crko...svaki put nakon restarta sve manje i manje mu treba dok ne zatrokira opet..zvao sam ih danas rekli su mi u tehnickoj da nisam prvi kojem se to desava..da probam factory reset a kao ako ne ponogne da odem zamjenit ruter..od tog fact. reseta evo vec 3 put zatrokiro..jednom u roku od 15min od restarta.sutra ga idem mijenjat.
Rista jesi ga ti zamjenio ili se jos patis?
da li vam rade torrenti dok vam se to dogodi? meni se to dogadjalo iskljucivo s upaljenim torrentima...
meni su isto rekli na fejsu na korisnickoj da zamijenim ruter... al mi ne drzi vodu da im je 20% rutera s greskom...
__________________
slow is smooth, smooth is fast...
santos je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 11:17   #394
Rista
Premium
 
Rista's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Ri
Postovi: 1,822
Torrente uopce ne koristim. Ali cini mi se da se dogodi jedino kada se nesto skida ili streama. Preko noci npr nikada ne pukne veza. Otkada sam stavio router na lokaciju sa boljim signalom dogadja se jednom dnevno vs svakih sat vremena prije ali i dalje je to nedovoljno dobro. Otpajanje i spajanje na mrezu ne pomaze, iskljucivo restart routera. Zbog cega mislis 20%? Ovdje nas je u cijeloj temi 2-3 s tim problemom
Rista je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 11:32   #395
santos
Premium
Moj komp
 
santos's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: đurđevac
Postovi: 1,514
3 koji smo se javili, par koji sute i tako... skupi se

pa i meni samo dok sam vukao mi se to dogadjalo... i isto je samo restart routera davao rezultate... u interfaceu rutera je i dalje uredno pisalo da net "radi" , makar na kompu i mobu nisam mogao nista....
__________________
slow is smooth, smooth is fast...
santos je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 13:27   #396
Alfa_R
Registered User
Moj komp
 
Alfa_R's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 2,667
Ima dosta pritužba na drugim forumima u zadnje vrijeme...
__________________
Kako vratiti robu u webshop (protis, adm) u roku od 7 dana -> Link...
Plaćeno preko neta, podignuto u trgovini je isto kupovina na daljinu -> Link...
Poslali vam stvar sa reklamacije o vašem trošku? -> Link...
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 13:28   #397
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,794
Meni u cijeloj ovo priči smrdi više router koji oni daju, nego 4G infrastruktura baznih stanica. Jučer san mjerio malo i rezultati su... ne znam, čudni
__________________

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 14:36   #398
Alfa_R
Registered User
Moj komp
 
Alfa_R's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 2,667
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Meni u cijeloj ovo priči smrdi više router koji oni daju, nego 4G infrastruktura baznih stanica. Jučer san mjerio malo i rezultati su... ne znam, čudni
Izgleda da je do routera... Ne pomaže previše posto većina ljudi ima njihov routere... Ja znam da bi ispalio na živce da sam ih uzeo i gađao ih tim routerom..
__________________
Kako vratiti robu u webshop (protis, adm) u roku od 7 dana -> Link...
Plaćeno preko neta, podignuto u trgovini je isto kupovina na daljinu -> Link...
Poslali vam stvar sa reklamacije o vašem trošku? -> Link...
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 14:37   #399
great9
Premium
 
Datum registracije: Dec 2012
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 171
OK, je li itko napravio speedtest kad nekog zove na istoj mreži s moba ili nije?
great9 je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 14:42   #400
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,794
@Alfa_R

Ja recimo na izlazu2 ne mogu dobit nikako ništa sa antenon na krovu, nula, onda tu istu antenu prebacim na izlaz1 i dobijen 4/5 crtica? Pa onda imam par mjerenja istih, tipa 30/30, ga resetiran i onda imam 70/55, kažen to je to, dodan drugu antenu, spojin sve, pa dobijen 30/30 i sl. ludosti

Mislim da se razumimo previše je faktora u jednadžbi, kvaliteta, jakost i smjer antena, vremenski uvjeti, optička vidljivost, sama bazna stanica i kapacitet te korištenje iste od strane drugih subjekata, itd, itd. Ali onako na prvu, njihov router mi jako smrdi, ali imam jednog drugog pri ruci pa ću ponoviti mjerenja.
Zbog svega toga ja taj mobilni internet, pogotovo kod TELEta ne bi nikad uzima za doma...
__________________

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 21.05.2017., 14:55   #401
Alfa_R
Registered User
Moj komp
 
Alfa_R's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 2,667
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
@Alfa_R

Zbog svega toga ja taj mobilni internet, pogotovo kod TELEta ne bi nikad uzima za doma...
Ja sam razmišljao jer sam imao skoro Adsl brzine, ali sada sa 30/5 stabilnih mislim da tele 2 nije opcija.. a i Tb će pasti sigurno.. a kamo li nebi na 40+ul...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
__________________
Kako vratiti robu u webshop (protis, adm) u roku od 7 dana -> Link...
Plaćeno preko neta, podignuto u trgovini je isto kupovina na daljinu -> Link...
Poslali vam stvar sa reklamacije o vašem trošku? -> Link...
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 15:03   #402
lion406
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Nov 2010
Lokacija: Afghanistan
Postovi: 57
Bilo bi odlično da oni koji imaju svoj router (bilo koji, a da nije ovaj model Tele2), da svoja iskustva podjele oko pucanja veze i ostali problema (ako ih imaju).
__________________
here
lion406 je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 16:16   #403
pinkskin
Premium
Moj komp
 
pinkskin's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Daruvar
Postovi: 1,690
Ja imam tplink + huawei 4g stick, i da puca veza kad se skida vise stvari od jednom, vise torrenta, direct sa servera, itd, i to samo do nekih 22h, valjda kad je najvise mreza opterecena. Desi se isto nekad da net se izgubi na 30 sek so minute pa se vrati.

Preko iste kombinacije sam imao simpa internet dan 4g i to se nije desavalo
__________________

pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 17:18   #404
great9
Premium
 
Datum registracije: Dec 2012
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 171
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Pa onda imam par mjerenja istih, tipa 30/30, ga resetiran i onda imam 70/55, kažen to je to, dodan drugu antenu, spojin sve, pa dobijen 30/30 i sl. ludosti

Ne nisu ludosti već ljudi razgovaraju na mob, a voice ima VIŠI prioritet nad data prometom.
great9 je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 17:23   #405
arrow
Premium
Moj komp
 
arrow's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2014
Lokacija: Dalmacija
Postovi: 589
Citiraj:
Autor great9 Pregled postova
Ne nisu ludosti već ljudi razgovaraju na mob, a voice ima VIŠI prioritet nad data prometom.
ček, po tvojem ispada da voice i data imaju istu frekvenciju???
arrow je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 18:11   #406
pinkskin
Premium
Moj komp
 
pinkskin's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Daruvar
Postovi: 1,690
Voice ide preko 3g mreze

Inace ako modem ima 2 prikljucka za antenu, trebaju biti obe antene spojene da bi se dobila max brzina (jacina signala)
__________________

pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 18:22   #407
great9
Premium
 
Datum registracije: Dec 2012
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 171
Ovisno o broju slobodnih kanala, voice preuzima kanale namjenjene data prometu.
great9 je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 18:30   #408
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,794
Citiraj:
Autor great9 Pregled postova
Ne nisu ludosti već ljudi razgovaraju na mob, a voice ima VIŠI prioritet nad data prometom.
Jesi uopće pročita šta san napisa?
Čak san u dijelu posta detalno napisa sve mane mobilnog interneta i razloge zbog kojih je teško analizirati rezultate, ali svejedno smatram da tolika razlika u mjerenju ne može biti u razmaku jedne minute, niti da rezultati mogu skočiti ili se srozati i po 2x/3x samo restartom uređaja...
Meni taj Huawei smrdi, ako pak drugi uređaj se bude ponaša isto, spreman sam se posut pepelom
__________________

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 19:23   #409
SaleFFS
Varilnik
Moj komp
 
SaleFFS's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,610
Koristim već 2 tjedna pokućni ali ne preko modema nego preko mobitela i do sada nisam uočio niti jedan problem bilo to sa torrentima, kodi niti skidanje 50gb igara sa steama.
SaleFFS je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 19:53   #410
Rista
Premium
 
Rista's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Ri
Postovi: 1,822
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Meni taj Huawei smrdi
I meni. Jer cudno je da veza ne reagira na odspajanje i ponovno spajanje nego samo na potpuni restart tog cuda. Skeptican sam doduse oko toga da su neki primjerci bolji od drugih.

Ima li tko dakle da se spaja sa Huaweieom a da mu veza nikad ne umire pri skidanju i/ili streamingu?
Rista je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2017., 20:01   #411
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,794
Obeća san natipkat pa evo, možda će nekome pomoć, potrudit ću se bit što sažetiji i konkretniji.

Uređaj je iz TELE2 ponude, Huawei B315s-22, testirano u 4 moda;
Bez antena
Sa 2 indoor antenice (od VIP Homeboxa)
Sa 1 vanjskom antenom (Iskra P-54)
Sa 2 vanjske antene (Iskra P-54)

Kuća je na lokaciji koja ima optičku vidljivost prema odašiljaču (sa kata, odnosno stupa na kojem je tv/sat antena) koji je prema TELE2 karti na cca 6 km od lokacije, tragedija je da mi je najbliži odašiljač svega kilometar, al nemam optičku vidljivost prema istom

Nekakav prosjek rezultata (neki su napravljeni 2,3 puta, neki 30+);
Prizemlje kuće, NEMA optičku vidljivost - 2 interne antene ---> 10/1 Mbita
Kat kuće, optička vidljivost - bez antena ----> 40/3 Mbita
Kat kuće, optička vidljivost - 2 interne antene ----> 55/27 Mbita*
Kat kuće, optička vidljivost - 1 Iskra P-54 ----> 45/45 Mbita (signal 4/5) --- max 75/45 Mbita
Kat kuće, optička vidljivost - 2 Iskra P-54 montirane više manje po pi-esu iz priručnika za MIMO ----> 45/45 Mbita (signal 5/5) ----> max 74/46**

* - Ovo bi u praksi bilo ludilo, ali nažalost ne vidim opciju da montiram taj router i interne antene nigdje tu negdje, pa samim tim otpada kao opcija, te me tjera na ulog vanjske antene.

** - Zanimljivo je da san ovo dobio valjda 2 puta od valjda 40 mjerenja, pa je moj zaključak da na mojoj mikro lokaciji i uvjetima je jedna antena sasvim dovoljna. E sad, uzmite u obzir da je ovo sve bio samo speedtest, nije simuliran nekakav "rad", spajanje ostalih AP na router, ni drugih korisnika, te ponašanje routera. Možda se zaključak promijeni 1.8. kad router bude gazilo 30 ljudi, a opterečenje na odašiljaće bude 10x veće nego danas, tada možda druga antena bude pravila nekakvu razliku, trenutno je ne pravi...
Planiram ove testove ponovit sa uređajem DWR-921 uređajem, iako mi je želja DWR-953, ali mislim da će mi ostat nedostupan

Sve u svemu, sa brzinama sam skroz zadovoljan s obzirom na relativnu daljinu od odašiljača, te činjenicu da preko parice mogu dobit maksimalno 4/0,1 što je daleko od potreba koje me zadovoljavaju. Kad bi se ovih 45/45 zadržalo, ma čak i srozalo za 50% u toku sezone, ne bi imao nikakve zamjerke, dapače.
E sad, cila ova priča se temelji isključivo na speedtestu odnosno samim rezultatima istog, kako će se taj nesretni TELE2 ponašati u RL vidit ćemo, s obzirom da sigurno kupujem router, nadam se da će bit kolko tolko bolje nego sa njihovom opremom
__________________

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2017., 13:52   #412
lion406
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Nov 2010
Lokacija: Afghanistan
Postovi: 57
@Mr.Ex.President ... vidim da nije nitko pohvalio tvoj trud (ako je, ja se ispričavam), svaka čast na do sad učinjenom, a kad dođe sezona i kad prođe određeno vrijeme onda će to biti kud i kamo bolji rezultati.

Usput, koliko su te koštale te antene i gdje si ih kupio?

Pitam da vidim koliko bi koštala ta igra ako ne bi htio ići na ugovornu obvezu od 24 mj. (iako ako bude tako da na kraju odustanem od svega, kud sa routerom i antenom onda )
__________________
here
lion406 je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2017., 21:04   #413
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,794
Zahvaljujem na pohvali.
Antena je od Kermana + trebat će ti i adapter jer je ne možeš spojit izravno radi različitih konektora.

A slušaj...ako misliš "testirat" onda sigurno da nećeš uzet bez UO pa uložit 2000 kn, pa onda idući tjedan odustat Testiraj sa tuđin routerom, uzmi u TELE2 na test, posudi antenu, snađi se
__________________

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 24.05.2017., 19:25   #414
oyilla
Soul Brother
 
oyilla's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2004
Lokacija: Split
Postovi: 151
uzmi D-Link Archer MR200 i deri....
__________________
hp nx 7010
oyilla je offline   Reply With Quote
Staro 24.05.2017., 20:24   #415
warlock25
Premium
Moj komp
 
warlock25's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: Dugo Selo
Postovi: 2,047
Mislis Tplink Archer MR200?
warlock25 je offline   Reply With Quote
Staro 24.05.2017., 21:25   #416
oyilla
Soul Brother
 
oyilla's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2004
Lokacija: Split
Postovi: 151
Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
Mislis Tplink Archer MR200?
dakako
__________________
hp nx 7010
oyilla je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2017., 04:11   #417
warlock25
Premium
Moj komp
 
warlock25's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: Dugo Selo
Postovi: 2,047
Testirao sam i vip i tele 2 i na oba imam slican speed oko 60/30 vip i 60/45 teletina.Sa iskrom 54 bi trebao imat konstantnih 60 jer ovak zna past na 50 prek dana.Uzeo bi tele2 bez ugovora i neki ruter.Gledao sam huawei cat6 je vani kolko i cat4 ruteri kod nas.Dobivam li ista sa kupnjom cat6 rutera jer ionak imam max brzinu 60?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
__________________





warlock25 je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2017., 12:18   #418
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,794
A dobijaš eventulano nekakav future proof za dogledno vrijeme, s tim da ti naravno niko ne jamči da će se priča u tvon slučaju odvijat tako da iskoristiš to u doglednoj budućnosti
Ja sam izbor sveo na DWR921 i MR200, više novaca od toga ne dam, a neću se ni igrat sa router+stick kombinacijom, rizik mi je to pošto nemam plan B. Kome se da igrat, već i najobičnije routere ala Siemens 763 dostupne od 50 kn može pretvorit u router koji prima 4G stick...
__________________

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2017., 12:36   #419
E-mil
Oppa Gangbang Style
Moj komp
 
E-mil's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Varaždin
Postovi: 1,702
MEP, kakve sobne antenice uzeti za ovaj njihov router? Obične vulgaris ili ...?
Oni navodno uvaljuju ljudima nekakve za cca 150 kn.
E-mil je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2017., 14:21   #420
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,794
Hm.... nisan ti ja prava osoba za to pitanje jer toliko mi je loš signal u kući da se nisan ni trudio pojačat ga. Mogu ti samo reć da san koristio ovakve (slične) antene u svojin testovima, ali akko testove nisan bazirao na tome, nemam ti neki zaključak...
Mogu ti samo savjetovat da probaš svakako prije kupnje, jer dat 150 kn za nešto je ok, dat 150 kn za ništa je magla. Također, 150 kn su već novci gdje možda možeš uhvatit neku VANJSKU antenu na njuškalu/ebayu, pa baci oko i u tom smjeru, s tim ćeš sigurno dobit više u odnosu na indoor...
__________________

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na