Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 17.06.2016., 15:28   #1051
Karlo666
Premium
Moj komp
 
Karlo666's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2010
Lokacija: Kaštel Lukšić
Postovi: 765
Citiraj:
Autor gjokic Pregled postova
pozz
ja sam tako slagao frendu
i sve dok nisam maknuo WPA2 zastitu i stavio obican WEP
nije se htio spojit u repiter modu tj. spojio se ali nije pustao internet
nakon ovoga radi ko urica vec godinu dana
Ako imaš flat rate nevidim razlog da se stavlja šifra na WiFi a i da netko zeza ili krade samo mu pukneš MAC ID ban i adio đaci,bar ja tako doma radim.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
__________________
Pošten trgovac:
1,2,
Karlo666 je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2016., 15:56   #1052
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,970
Hm, da, dok ti ne pokuca na vrata policija zbog nepočudnog sadržaja nekog pacijenta
Nikky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 19.06.2016., 00:28   #1053
Fire Fox
Premium
 
Fire Fox's Avatar
 
Datum registracije: May 2004
Lokacija: Dalmacija
Postovi: 132
Pozdrav svima imam problem sa modemom ZTE a radi se o sljedećem. Kad iskopćam modem iz struje ili nestane struje te se vrati napajanje nestanu svi podatci o konekciji mislim user i password za spajanje na net neznam što se dogodilo ali prije nisam imao tih problema. Onda moram ponovno ubacit podatke pa iskopčat kabel telefonski iz zida pričekat par minuta da se ugasi DSL led i onda ukopčat kabel u zid tad sve proradi. Dali ima negdje u postavkama da se postavi da to ruter sam pamti i ne dolazi do tih problema. Hvala
__________________
Fire Fox

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Sve je hitno kad se kasno trazi !
...........................................................
Fire Fox je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2016., 02:30   #1054
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,970
Nije normalno da zaboravlja postavke ... probaj odraditi factory reset,
ako to ne pomogne zovi čuveni broj + prijava kvara.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2016., 10:20   #1055
Fire Fox
Premium
 
Fire Fox's Avatar
 
Datum registracije: May 2004
Lokacija: Dalmacija
Postovi: 132
Hvala odrađeno za sad radi ako bude problem ponovno morat cu zvati SZK
__________________
Fire Fox

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Sve je hitno kad se kasno trazi !
...........................................................
Fire Fox je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2016., 16:42   #1056
euromatik
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: May 2015
Lokacija: SR
Postovi: 20
Kako se može izvući PPPoE user/pass iz VDSL modema ZTE ZXHN H267N?
Na nekim ZTE modelima je ovo moglo da se odradi sa programom RouterPassView, da se iz config fajla izvuče PPPoE ali ne i na ovom modelu!
euromatik je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2016., 17:52   #1057
back2quick
Banned
 
Datum registracije: Jan 2012
Lokacija: righthere
Postovi: 442
back2quick je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2016., 19:41   #1058
euromatik
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: May 2015
Lokacija: SR
Postovi: 20
nisam, iskreno niti bi znao kako se to radi!
euromatik je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2016., 16:31   #1059
skalar
Premium
 
skalar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 1,062
Citiraj:
Autor euromatik Pregled postova
Kako se može izvući PPPoE user/pass iz VDSL modema ZTE ZXHN H267N?
Na nekim ZTE modelima je ovo moglo da se odradi sa programom RouterPassView, da se iz config fajla izvuče PPPoE ali ne i na ovom modelu!
pa kaj ti ne mora dat korisnička podrška (08009000) PPPoE user/pass?
__________________
skalar je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2016., 17:27   #1060
hrki
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: ZG - VŽ - KR
Postovi: 279
Pa to je dobio kod potpisivanja ugovora
hrki je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 01.07.2016., 18:43   #1061
euromatik
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: May 2015
Lokacija: SR
Postovi: 20
Kod mog retardiranog provajdera Telekom Srbija ne daju PPPoE, nekada su korisnicima uz ugovor davali PPPoE ali od prošle godine više ne daju!
euromatik je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2016., 12:52   #1062
skalar
Premium
 
skalar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 1,062
Citiraj:
Autor euromatik Pregled postova
Kod mog retardiranog provajdera Telekom Srbija ne daju PPPoE, nekada su korisnicima uz ugovor davali PPPoE ali od prošle godine više ne daju!
a kak si onda oni zamišljaju bridge mod i dodatni ruter?
__________________
skalar je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2016., 13:19   #1063
euromatik
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: May 2015
Lokacija: SR
Postovi: 20
Ma to je kod nas posebna priča što se tiče Telekoma, mislim da nigde u regionu nema provajdera kao što su oni....KATASTROFA.....na njihovom sajtu "pitanja i odgovori" stoji da ukoliko korisnik želi može da koristi svoju opremu, masa ljudi je slala zahteve za PPPoE i svi su odbijeni uz glupa obrazloženja kako je to kršenje odredbi ugovora!

euromatik je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2016., 15:11   #1064
skalar
Premium
 
skalar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 1,062
pa pozovi se na tu odredbu u uvjetima poslovanja,ako imate nešto kao hakom kod nas treba i njih pitati,bez administrativnog pristupa ruteru ako je lozinka šifrirana teško ćeš
sam doć do lozinke jer je vjerojatno i telnet blokiran,te podatke bi morali davat pogotovo s toga jer gotovo svi operateri djele smeća od rutera,ili probaj tehničara nažicat kad ti dođe na prijavu kvara.
__________________
skalar je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2016., 17:38   #1065
euromatik
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: May 2015
Lokacija: SR
Postovi: 20
Sa putty programom sam pristupio telnet-u ali ne znam kojom komandom mogu doći do PPPoE konekcije i videti pass.


Zadnje izmijenjeno od: euromatik. 02.07.2016. u 17:44.
euromatik je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2016., 18:08   #1066
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,970
Vidi jeli radi jedna od ovih kombinacija > https://www.cujanovic.com/podaci-za-...elekom-srbija/
bilo da time uđeš u CLI ili web konfig (jer tada vidiš više opcija).
Unutar CLI treba skužiti / pronaći gdje su PPPoE parametri odnosno user / pass.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2016., 18:37   #1067
euromatik
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: May 2015
Lokacija: SR
Postovi: 20
imam admin pristup svim podešavanjima za WEB config i CLI!
username: admin
password: tzlkisonpk


Zadnje izmijenjeno od: euromatik. 02.07.2016. u 20:36.
euromatik je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2016., 20:59   #1068
Karlo666
Premium
Moj komp
 
Karlo666's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2010
Lokacija: Kaštel Lukšić
Postovi: 765
Jel se vide sve stvari za VoIP ili ne?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
__________________
Pošten trgovac:
1,2,
Karlo666 je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2016., 23:12   #1069
euromatik
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: May 2015
Lokacija: SR
Postovi: 20
euromatik je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2016., 10:58   #1070
elance
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2014
Lokacija: cro
Postovi: 166
Imam ovaj router koji je smješten na katu kuće, u prizemlju je laptop koji ima jako slab wifi signal kad se spoji na dotični router.
Ima li ovaj ZTE inače problema s jačinom signala s obzirom da nema antenu kao neki prijašnji routeri od t-com?
Može li se kako pojačati wifi na routeru jer ne znam gdje je problem, da li je do routera ili do laptopa?
elance je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2016., 11:42   #1071
Ico2005
Bez neprikladnih slika u avataru.
Moj komp
 
Ico2005's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Slavonija ravna
Postovi: 357
Isti modem i kod mene i kod susjeda dvije kuće dalje, na oba jačina podešena na 100%... Kod njega je wifi kriminalan, jedva dobaci do terase 10 metara dalje, kod mene ubija do pola bašče, cca 30 i više metara... Pa sad ti vidi. Što je razlog tomu nismo uspjeli dokučiti. Uglavnom, taj ZTE ima jedan od najjačih signala za wifi od svih modema koje sam ikad imao.
Ico2005 je online   Reply With Quote
Staro 12.07.2016., 12:38   #1072
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,972
Citiraj:
Autor elance Pregled postova
Imam ovaj router koji je smješten na katu kuće, u prizemlju je laptop koji ima jako slab wifi signal kad se spoji na dotični router.
Ima li ovaj ZTE inače problema s jačinom signala s obzirom da nema antenu kao neki prijašnji routeri od t-com?
Može li se kako pojačati wifi na routeru jer ne znam gdje je problem, da li je do routera ili do laptopa?
Prvo provjeri da je snaga wifi-a podesena na max i da je odabran slobodan kanal.

Inace, taj ZTE siri wifi signal vrlo dobro u horizontalnom planu, pa kako si kat ispod njega, probaj ga stavit "na ledja", a ne uspravno.
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2016., 16:56   #1073
back2quick
Banned
 
Datum registracije: Jan 2012
Lokacija: righthere
Postovi: 442
ako prebaciš državu na US u wifi postavkama dobiješ jači signal.
back2quick je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2016., 20:26   #1074
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,970
Ali će vjerojatno ostati bez 12. i 13. kanala tj. neće ih imati na raspolaganju.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2016., 15:16   #1075
Mar
Suit up!
Moj komp
 
Mar's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Šibenik
Postovi: 5,629
Trebam jedan router da mi glumi AP koji se wirelessom spaja na drugi router i onda kabelom na komp.
Imam izbor ovoga ili Speedport W 724V, oba dva t-comovi.

Je li moguće to napraviti sa jednim od ova 2? Koliko vidim za Speedport nema admin pristupa, a to mi treba za konfiguraciju, no da li ZTE ima tu mogućnost?
__________________
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story."
- Barney Stinson
Mar je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2016., 20:25   #1076
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,970
Zaboravi Speedšrot, nije otvoren / otključan, nema funkcije koje ti trebaju ...
Idi uzmi TL-WR843ND, podesi u Universal Repeter za 5 min. i pjevaj uz pivo.
A kakve ovo ima veze sa ZTE temom ?
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2016., 21:38   #1077
Mar
Suit up!
Moj komp
 
Mar's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Šibenik
Postovi: 5,629
Pa imam i ovaj zte pa sam pitao da li i on može raditi kao repeater jer se zna admin pass.
__________________
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story."
- Barney Stinson
Mar je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2016., 21:53   #1078
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,970
Za to šta tebi treba ne može, kao AP vlgaris može.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2016., 14:18   #1079
juzer vulgaris
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2016
Lokacija: Rijeka
Postovi: 34
Poštovani!

Nov sam ovdje pa ću vas malo udavit pitanjima :-)
Jutros sam dobio novi ZXDSL 931VII V4.0 verziju i prebačen na vdsl (imao sam SX-a na adsl-u, ali pošto mi je počela pucat veza jer je netko očito pijan provlačio kablove po ulici pa je tako s početka ulice vučen kabel na kraj (cca. 1.3km) i onda meni natrag do pola ulice (još cca. 500-700m tako da sam od centrale po tome oko 2km)).
Naravno brzina je standardnih 4mbit (imam i MaxTV), a ukupna propusnost linije cca. 12mbit-a (sa SX-om na adsl-u je propusnost bila 7 i nešto, a podaci i noise margina i ostalo su bili katastrofalni). Sa vdsl-om je stanje puno bolje, ali opet ne toliko da mi dignu brzinu.
Problem je slijedeći: ne uspijevam otvorit portove. Na kompu je fixna ip, a priložit ću i ss postavki u ruteru pa neka mi netko kaže da li je tako dobro podešeno.


Hvala unaprijed i sorry na dugom uvodu.
P.S.
Stara admin šifra radi ;-)

Zadnje izmijenjeno od: juzer vulgaris. 18.07.2016. u 14:24.
juzer vulgaris je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2016., 22:20   #1080
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,972
Za uTorrent ne treba otvoren port na routeru da uredno radi. Dovoljno je omogucit UPnP.
Prezime je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na