|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za tu lovu nabaviš neraspakirani t-scum 2,5" Verbatim od 250Gb i zato mislim da je ti ta prža neisplativa kupnja. Nakrcaš hard i zapržiš kad budeš imao vremena bilo doma bilo na šljaci.
![]() |
#122 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma diskova imam jos neraspakiranih ![]() ![]() ![]() Trazil sam po forumu taj model, ali trazilica nije izbacila nijedan rezultat. Cini mi se da ako je problematicna, da bi vec netko nesto pisao o njoj. Nis, idem sutra po nju ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Dilema prža: LG ili Samsung
danas se kupuje nova prža - samo sam u dilemi dali LG ili Sammy. Dajte ljudi par savjeta i iskustava!!! hvala!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kolege molio bih jedan savjet ako je ikako moguce. Trebao bih sto tisu DVD przilicu, SATA sucelje, crnu. Cijena nije toliko bitna jer razlika izmedju najjeftinije za 140 i najskuplje za 230 je tricavih 90 kn. Znaci trebala bi biti sto tisa, brzina isto nije prioritet, nema veze ako snimi isti medij za 1-2 min kasnije, samo hocu da bude jako tiha. Hvala na savjetima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#126 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
http://www.hgspot.hr/Article.aspx?aid=137313 http://www.hgspot.hr/Article.aspx?aid=154322 http://www.hgspot.hr/Article.aspx?aid=155281 Kupujem neku pržilicu i perferiram prženje DVD-a tek poneki CD i bitno mi je da dobro rade(kako prženje tako i čitanje navedenih dok buka i ostalo i nije previše bitna) ili neki drugi modeli.Trenutno imam NEC koji polako rikava nakon 2+ godine počeo šrotati ![]() Opcije kupnje Links,HG spot,Vemil ukoliko je nešto drugo bolji izbor molim link proizvoda iz navedenih trgovina ako nije problem. Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Sve ti je to manje vise slicno. LG, Samsung, Pioneer, NEC, LiteOn... Premale su razlike da mozes neku izdvojit. Uzmi Pioneer, vidis da ga hvale na forumu. Moj osobni odabir bi bio LG. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo i ja sam u potrazi za novom pržom i izbor sam suzio na slijedeća dva modela pa me zanima vaša preporuka: SAMSUNG SH-S223F ili LG GSA-H55/H58/GH22 S time da kod ovih LG neznam točno koja je razlika između navedenih modela i koji od njih je "najbolji". Unaprijed zahvaljujem na odgovoru
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Moja je Q verzija al mislim da je samo razlika u LS-u ostalo bi bilo isto! ČITA/PIŠE/pokreće sve vrste medija, izgrebane ma sve je to za nju, sve za 10...nema straha, po tom pitanju odlična prža! Jedina joj je mana BUKA, ak si osjetljiv na pokretanje turbina onda ti bu sigurno ova smetala! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
In the lab...
|
Citiraj:
![]() ![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Kako je moja lg gh22ns30b(panasonic) crkla, tražit ću u hg spota da je zamjenim za drugu, prža je bila jako spora što se tiče prženja dvd-ova i zbog toga sam vrlo nezadovoljan. E sad me zanima sto uzeti od ovo dvoje i da li je gh22ns40 bolja od moje jer ova ns40 ima renesas čip za koji kazu da su puno bolji sto se tice prženja dvd-ova. U užem izboru je: SH-S223F lg gh22ns40 Zadnje izmijenjeno od: Gx25. 20.06.2009. u 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Je, Renesas (ne Renesans) snimači prže brže (uz sličnu, u dosta situacija i bolju kvalitetu). Barem što se tiče DVD-ova. Ako ti treba samo za snimanje, podjednake su. U čitanju prednost za LG.
![]() |
#136 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Samo pazi, ima tu i mana - prije svega riplock i snimanje CD-ova. Riplock možeš riješiti tako da moddaš firmware programom MCSE pa ga onda flashneš moddanim fw-om, a CD-e za svaki slučaj prži na 16x.
![]() |
#138 |
Premium
|
Imaju slab izbor. Pioneer DVR-117 ako hoćeš IDE/ATA verziju tj. DVR-217 za SATA verziju.
![]() |
#139 |
Premium
|
Pajo je poznat kao malo glasniji na većim brzinama, ali stvarno dobro prži i prži sve medije.
![]() |
#140 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Pozdrav! Pionner 109 je dala svoje pa bi trebo preporuku za novu. http://www.links.hr/index.php?option...gorija=0521121 Neka od ovih, ako nije problem. Najradije bi uzeo ovu najjeftiniju. ![]()
![]() |
#144 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislija san uzet kakvog Pioneera jer je to jedina optika koja me u zadnjih par godina nije razočarala, mislim da je 107D model bio u igri. Al nema trenutno ništa dostupno u SATA verziji, pa sam gledao Samsunga kojeg ću ipak preskočit jer previše ljudi piše o problemima s njim, a to mi nije drago jer mi je pun k. optičkih problema pošto me ovaj LITEON lijepo izjeba u ove 3 godine koliko ga imam... Na kraju san našao DVD±RW LG GH22NS za 159 kn. Ima li ko šta protiv nje il da kupujen ![]()
![]() |
#145 |
Banned
|
valja ovo sta??? http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.112.269 |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Premium
|
Valja, ionako mi se čini da je bilo komentara da joj dugotrajnost nije jača strana. Ja bi ipak radije uzeo nekog Paju.
![]() |
#147 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009