|
![]() |
#91 | |
Registrirani Korisnik
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pioneer bez razmisljanja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Za novije Intel čipsete svakako preporučujem SATA optičke uređaje.
![]() |
![]() |
#96 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ono što je posebno frustriralo je da bootanje sa SATA pržilice na normalnim sata konektorima u 80 % medija koje mu ponudim ne radi, jednostavno "zamrzne" pri butanju (20% medija radi) dok kada bootam sa dodatnog kontrolera boota sa svim medijima ali opet ne učita AHCI driver. Citiraj:
Da ne ispadne da je problem samo s mojom pločom, tetak mi ima Asus-a nisam siguran koji čipset mislim da je X48 ili eventualno X38 (neki X je, mogu saznati točno koja je ploča ako nekog zanima) i ima dvije Pioneer prže jednu SATA, drugu PATA i sa SATOM ima identičan problem kao ja. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Osim Lite-On-a da li se može s još nekom dobro skenirati kvaliteta diska (npr. DiscSpeed)? Odapinje mi polako, pa sad tražim koja ju može zamijeniti. Znači zanima me najviše zbog skeniranja (i kvalitete naravno)....buka i brzina me ne zanima.... Zna netko? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Moderator
|
U principu nešto s MTk čipsetom, dakle uglavnom LiteOn ili neki noviji Samsung (uz malu promjenu u registryju).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Uber pwner
Datum registracije: Aug 2007
|
Dali je ova iz linksa za 159 kn sutra na akciji dobra ili ima nesto bolje do 200 kn ? http://www.links.hr/index.php?option...insert_stats=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kakvo je stanje sa LG-jevim novijim pržama? Npr., kakva je LG GH20NS15, trebao bi biti Renesas čipset?? Još uvijek imam prastaru GSA-4163B koja je pržila i čitala sve i svašta, a nadživjela je već tri konfe ![]() Sad bi uzeo nešto novo za drugu konfu, a da nije neki krš. Velika brzina pisanja i čitanja nije uvjet, PATA/SATA svejedeno, LightScribe mi ne treba. Zadnje izmijenjeno od: stef. 01.02.2009. u 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sony je u suradnji s NEC-om napravio prže koje se prodaju pod markom Optiarc. Nažalost, NEC je imao prilično lošu kvalitetu zapisa, pa ne bih preporučio korištenje Optiarc prža. Pioneer/LG/Samsung su bolji izbor, a razlika u cijeni je smiješna.
![]() |
#106 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
e da ja ne otvaram sad novu temu treba mi nova przilica ova moja vec polako otkazuje... trenutno imam NEC 3500AG.... sad nemam neke posebne zelje preporucite neku best buy ![]()
![]() |
#109 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
kako stoji ta przilica sa ovim SATA problemima kod dizanja windowsa? jel to stvar do przilice ili do maticne/cipseta? mozda bolje ostati na PATA? u tom slucaju, koju PATA przilicu bi preporucili kao best buy?
Stari se... Zadnje izmijenjeno od: P_KAMENi. 11.02.2009. u 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
ali to nije razlog da ne prijedes na novu tehnologiju... iako sam neki dan uzeo u Vemilu pioneer DVR216DBK, preporucio bi kao best buy NEC AD-7200S zbog povoljne cijene, kvalitete snimanja i podrsku medija, 159 kuna u vemilu, vjerujem da se po ZG-u nade i jeftinije. razlog zbog koje je ja nisam uzeo je to sto je izasla jos u 2007 godini, pa mislim da vise i nema podrsku sto se tice izdanja novih firmvera. htio sam nesto vise up to date, mada to ni ovaj pioneer bas nije. ![]() pozitivnu kritiku kod ovog pioneera sam primijetio pouzdano snimanje na DVD-R DL medije raznih proizvodaca, kao minus ne podrzava DVD-RAM, gore navedeni NEC da. osim ako nades Pioneerov DVR-216BK koji ima otkljucanu tu mogucnost. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Da malo dignem temu. U fazi sam zamjene Samsunga 203D. Razmisljam da uzmem ili lite-on ili LG-a. igorba vise ne osvjezava onaj LG pregled modela, pa mozda netko zna za stranicu s pregledom LG modela novijih serija jer ja ne nalazim info. Ili zna razlike. Za one koji imaju lite on-a, kakve su im zadnje przilice? Imao sam prije lite-on i bila je to dobra przilica. Sad mi se uz podrzano skeniranje kvalitete lite-on cini dobra zamjena za samsunga jer LG ipak ne nudi skeniranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=105509
![]() |
![]() |
#114 |
Premium
|
Tako treba! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
super user
|
moze mi netko rec sta da uzmem od ovoga, -samsung SH-S203 -Pioneer 215/216 -LG GH20NS15 ,vazno mi je da nije bucna jako (dok cita) i da dobro prži dvd,vecinom przim na traxdatu,verbatim,ponekad princo (kvaliteta prženja cd-a mi nije važna ) (trenutno imam jednu liteonku koja me odlicno sluzila 5 godina,ali sad odustaje -.-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
super user
|
auffff, tu je netko napisao da su i ove pionerke 215 216 bucne , aa jel ima ko ovu LG GH20NS15 (znam da je sa onim renesans chipom,ali jel bucna kao pionerka i samsung?)?dajte recite sta je bolje pionerka(koja mi zvuci kao neki poljoprivredni proizvod;tocnije kukuruz) ili lg? edit: Citiraj:
![]() p.s cuo sam da je asus najtisi ,to tocno? Zadnje izmijenjeno od: viper. 31.03.2009. u 02:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ima li tko od znalaca neki dobar razlog zasto nebi piknul eksternu LG GE20LU pohalicu? Treba mi bas eksterna jer mi trenutna zauzima dragocjeni SATA konektor, a i htel bi si je instalirat nadohvat cevapa (na stol)? Poprilicno me privlaci 2 god. garancije i relativno OK cijena.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
|
Ak trebas eksternu, kupi je. Razlike u kvaliteti przenja ne odstupaju u odnosu na interna rjesenja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|