|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
(riješeno) Nemam slike na monitoru
Bok Prešao sam sa starog monitora dell 24'' na novi monitor dell S2722QC. Stari monitor je bio povezan s HDMI kablom i novi monitor sam spojio s istim kablom i na HDMI 1 port, a probao sam i na drugi port. Ni na jednom portu mi ne daje sliku u Windows 10. Monitor normalno prikaže bios, mbo start screen, ali nakon toga ništa. Driveri grafe Rx580 su up do date. Vratio sam stari monitor i on radi. Probao sam i drugi HDMI kabel ali ista stvar. Da li netko zna sto bi mogao biti problem? Edit: Probao monitor na drugom kompu sa istim kablom i monitor radi. Hvala Zadnje izmijenjeno od: Boopsy. 04.09.2023. u 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Očigledno je problem u grafičkoj kartici. I to kada učita drivere jer dok ih ne koristi (boot sekvenca), imaš sliku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj obrisati configuration key u registryu, prije toga naravno exportaj iako se ništa ne bi trebalo dogoditi osim vraćanja na default postavke, ali zlu ne trebalo. Code:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers\Configuration
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Hvala puno ![]()
![]() |
|