|
![]() |
#1 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
povrat slučajno izbrisanih mailova (gmail.com)
Pozdrav, ne znam kako i zašto ali ošlo mi sve iz poslanog maila u nepovrat, nema u smeću tj otpadu (a nisam ga praznio) i ne mogu restorat poslane mailove (gmail. com koristim preko outlooka), radi se o vjerojatno par tisuća mailova.. :/ E sad, imam taj račun i na mobitelu i u poslanim mailovima imam nešto ali dosta toga vidim da fali. Koje su mi opcije? Bitno mi je da povratim te mailove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ako imaš google one, imaš chat sa supportom, možda to pomogne ako nemaš google one, možda da uzmeš neki najjeftiniji pa da imaš chat
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
¯\_(ツ)_/¯
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Moje iskustvo je da neće pomoći... Citiraj:
Q&A: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prije više godina sam imao isti problem, samo je puno manje mailova obrisano s Gmaila. Kako i zašto, ne znam. Imao sam Thunderbird u to vrijeme, ali to ništa ne mijenja. Radio sam dnevni backup lokalnih Thunderbird fileova i lako ih vratio natrag. Tebi je pretpostavljam sve u *.ost fileu pa bi se moglo možda vratiti kroz dodatan profil. Napraviš export u pst i učitaš ga u primaran profil.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
¯\_(ツ)_/¯
|
Uspio sam tj k***c sam ja uspio.... Dali su mi link na neki gmail recovory tool i tamo lupao next i vratilo mi sve mailove izbrisane u zadnjih 30 dana. @domy_os a bili windows recovery napravio išta po tom pitanju. npr da mu dam da me vrati na stanje od dana prije? ili je to samo za sistemske fajlove? backup moram ručno radit ili mogu nekako to automatizirati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Misliš na system restore? Ne bi, dotični ne backupira osobne fileove.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|