|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Macrium problem kod kloniranja sa većeg HDD na SSD
Kupio SSD od 500 GB, jer na trenutnom HDD-u od 1 Tb se koristi možda 350 GB prostora. Od viška slobodnog prostora na HDD-u napravio dvije nove particije koje neću kopirati na SSD (slova H - 58,59 GB i J-447,34 GB). Novi SSD ima 465,76 Gb prostora. Stari HDD ima 931,51 Gb. Nakon što oduzmem particije H i J koje ne kopiram na novi SSD, ispada da mi treba 425,58 GB prostora na SSD-u da se izvrši kopiranje. Macrium na SSD-u vidi 465,76 gb. Kada krenem na clone, javlja mi grešku da nema dovoljno kapaciteta??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Ajd lijepo uzmi mini tool partition, s njime kopiraj particiju kao particiju, ne disk kao disk ... Ili vrati disk kako je na 1TB, i stavi copy disk, i kad te pita dal da prilogodi veličinu diska, klikni na yes ... A ovo normalno da ti neće kopirati, kad si kliknuo na sve particije da ti kopira ... Logički da nemre 1TB staviti na 512GB ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nisam još toliko lud, otklikao sam te particije. Ponekad ipak treba RTFM, treba dropati te particije na donji disk, a ne samo klikati. Osjećam se ko budala :P Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Colop. 11.07.2023. u 15:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
With a 500GB SSD, you will end up with about 465GB of usable space. 1. linak na guglu ![]() A nisi mogao samo copy napraviti?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije bio problem u kapacitetu, nego u mom ne čitanju uputa. ![]() Naime, ja bi poklikao na particije koje je trebalo clone i stisnuo next , a program lijepo kaže drop down to destination disk. Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odvlaci ih redom, kad dodjes na ovu od 300gb odi na properties i smanji size da stane sljedeca, i tak do kraja. Nebitno je koja ce bit velicina tih (vecih jelte) samo da su sve prebacene dole. A onda kasnije si slozis kak zelis.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|