|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
HP Compaq 6200 Pro - beepovi nakon bios update
Ima li netko ideju da li se ovo da spasiti? Stavio sam mu i7 2600k umjesto i3 2100, upalio se, testirao, azurirao drivere, restartao, update bios sa verzije iz 2011 na 2019, pisalo uspjesno, restartao i nakon toga beepanje 6x po 6 beep (naravno bez slike) Nasao sam ovo https://h30434.www3.hp.com/t5/Deskto...s/td-p/8173032 Cudno da bi sa bios update izgubio podrsku za i7, probat cu i3 vratiti Edit: vratio i3 i radi, svasta Zadnje izmijenjeno od: vacs. 09.07.2023. u 18:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Downgrade vjv ne prolazi? Iz znatizelje,vrati i7 al makni bateriju pola sata i glavnu i onu od biosa. Možda uspije. ![]() Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Moguće, sve je moguće .... Probaj potražiti custom bios za tu ploču, koji podržava i xeone i općenito više proceva ... Provjerio napajanje ??? Možda taj i7 treba malo više napona nego kaj ti napajanje daje ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
vrtio stres test pola sata na starom biosu, radilo bez greske, 30w je samo razlika u tdp i nema dedicated gpu tako da ne vjerujem da napajanje preslabo ali gotovo sad, vratio sam vlasniku komp, trebao je biti upgrade cpu, ram i ssd, dobio je ram i ssd, za njegove potrebe je i ovo ok, nego steta eto |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
30 W baš i nije samo. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
|