|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
skener preporuka
pozdrav trebam skener, konkretno zelim skenirat po 20 50 100 komada malih sličica u par minuta, e sad gledam cijene su sve oko 250 300 eura dali ima nesto jeftinije ili su sve u tom rangu nije mi bitno jeli whirless ili kabel samo da moze da skenira sto sam rekao i da je cijena ok nesto kao epson es 400 mozda da nije 300 eura da radi slicno https://www.youtube.com/watch?v=k5sOqSkLCz4 Zadnje izmijenjeno od: ChiP079. 04.03.2023. u 11:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne znam baš da ćeš naći jeftiniji sa ADF-om Kod mene na poslu se koriste "jeftini" od 1300€ i "bolji" od 8000€ ![]() Ako ti treba jednokratno da skeniraš svoju kolekciju možeš unajmiti scanner za cca 13€ dnevno, recimo - https://copy-electronic.hr/najam-pisaca-printera/ Samo primjer, ima više takvih firmi btw. koristimo Fujitsu i Avision Fujitsu ima moćan software ali je heavy i zajeban za instalirati i podesiti Avision super jednostavan i dovoljan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
ne prodajem na ebay sličice pa ce mi stalno trebat skenirat velike količine daj mi reci nasao sam model epson workforce DS 510 polovan 150 eura to mi je ok, dali on radi isti posao kao epson es 400 II, zanemari mozda malu kvalitetu u skenu to mi nije bitno i brzina moze biti sporija malo i to mi nije bitno, bitno je da mogu staviti 10 20 sličica i da on to skenira u minut dva |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Sorry, ne mogu znati hoće li te taj zadovoljiti, mislim da bi trebao. ES je kao kućni, DS poslovni. Pripazi na minimalne dimenzije papira koju prima, konkretno ovaj DS-510 cca 7.4x5.4 cm Ako su sličice manje mogle bi zapeti unutar ADF-a. Što se tiče kupnje rabljenog, baš nedavno nam je krepao neki senzor na jednom Fujitsu, koji inače košta oko 1000€, cijena senzora 300€ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
a di u nas najpovoljnije kupiti epsone gledao sam na amazonu jeftiniji su od nasih tamo su cca 300 epson ES 410 , cca 300 tinjak eura bi dao za novi gdje gledati u nas |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
gledao sam sad dimenzije širina jre preko 5.4 ali visina je manja od 7.4 znači neće moći? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|