|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2017
|
Preporuka za bežične slušalice
Uzeo bi sebi bežične sluše al nemam nikakvo iskustvo sa tim, pa me zanima ima li neko da ih koristi i kakva su iskustva. Igram večinom fps pucačine pa mi je kvaliteta zvuka jako bitna. po ovome šta sam proučio uzeo bi jedan od ova 4 modela: SteelSeries Arctis Pro Wireless HyperX Cloud Alpha Wireless Razer Blackshark V2 Pro Logitech g pro x wireless Ako ko ima što pametnije neka slobodno savjetuje, cijena nije bitna samo kvaliteta ![]() Zadnje izmijenjeno od: Proudcroat. 16.05.2022. u 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
hvala za link vidija sam temu al ima svega i svačega a volija bi da se jave ljudi koji koriste wireless sa iskustvom i ako ima ko navedene modele ![]() Vidim da koristiš Logitech g pro x wireless kakva su iskustva? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim se najviše između njih i hyperx. Do sad sam ima HyperX Cloud Revolver s i odlične su. Miš odavno imam logitech pro i deathadder v2 wireless i oba rade top. Al mi više deathadder v2 paše u ruci. Nije mala stvar šta baterija traje kod hyperx 300 sati a i zvuk je pišu top topova. Nisam pametan i neodlučan sam ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|