|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
eKupi poslao plejke danas izgleda Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam je danas u Svijet Medija prediga. Kutija ogromna, a plejka izgleda veliko, lipo i mocno. Vrh! Poslano sa Sony XZ3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#66 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Krenulo je...šljam posvuda, cijene od 6000, pa do ovog specijalca https://www.njuskalo.hr/ps5-konzole/...oglas-32951331
![]() |
#68 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Ima ih od 5300 i vidim ima ih dosta, jedno 15-20 komada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Svaki put me uspije fascinirati mentalni sklop pojedinaca koji žele brzo zaraditi tako da kupe nešto što ih uopće ne zanima, samo da bi to preprodali istog trenutka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
A mislim scalping mi se gadi ali u suštini...to je obična trgovina. Poanta trgovine je kupi što jeftinije, prodaj što skuplje. Jbg tko hoće nek izvoli, šta ćeš, ja ne bi nikad ali bože moj, nekom je to biznis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
"Is it wrong to rob stupid people?"
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Baš to. Gori problem su ljudi koji ti kupuju. Nego, kakva su mišljenja oko pleyke? Ja sam baš prošao Astro's Playroom. Gamepad mi je super i sve te haptičke fore su... fora ![]() Odigrao sam i nekih 45 min DS-a i što reć, to je to, Souls igra ![]() Store konačno radi kako spada, a ne ko ono sporo smeće na PS4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Nisam nešto previše vremena imao za temeljito igranje, no prvi dojmovi: jako dobro, sve skupa. Kontroler mi u ruci bolje leži od DS4, sviđa mi se (zasad, vidjet ćemo kasnije). UI - tu baš nisam oduševljen dizajnom (opet ne mogu maknuti stvari koje neću koristiti, podesiti library kako hoću .. ah, konzole), ali nije ni bitno - glavno da leti, a bome leti (nije ni četvorka spora, ali se na trenutke osjeti tromost). A. Playroom mi je prešaren i nezanimljiv; preskačem do daljnjega, možda se jednom natjeram odigrati. Krenuo s D. Souls, sjajno se vrti i izgleda fenomenalno - jedva čekam nastaviti. Tu su još i igre iz PS+ ponude, i tako .. a samo vremena fali ![]()
![]() |
#76 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pošto neću ugrabit konzolu još neko vrijeme. Jel mogu frendu dat svoje user podatke gdje imam aktivan PS+ da se logira na PS5 da mi skupi one PS+ igre? Ili nema neki rok? Poslano sa mog ONEPLUS A6013 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
![]() |
#79 |
These go to 11
|
Auh, zaboravio sam to spomenuti, kasno je bilo ![]() Nisam primijetio, osim kod instalacije s diska. Vrlo ugodno, i drastično drugačije od četvorke.
![]() |
#80 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
I uživo djeluje ogromno?
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Da, još veće izgleda nego na fotkama ![]() Apsolutno nikakav zvuk ne ispušta osim kada se vrti disk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Da, dosta je velika konzola. Meni se dizajn ne sviđa. Sve strši na sve strane. Xbox mi je recimo daleko bolji po tom pitanju. Wifi radi puno, puno bolje na petici nego na četvorci (slim i pro). UI, ko UI. Ništa posebno. Kako kaže kolega prije, ne možeš micati stvari koje ne želiš vidjeti. Uploadanje screenshhota i videa je još uvijek blesavo odrađeno. Twitter i slanje ljudima direktno. Briju na te social spike, a najosnovniju funkcionalnost generiranje conteta nisu sposobni odraditi kako spada. Ali da je tiša i puno brža nego 4-ka, to jest i to podosta. Taman su počeli Black Friday popusti tako da uzimam Tsushimu ![]() Mali heads-up: Isključite automatsko sejvanje videa i/ili screenshota kada otključate neki trofej, jer ti videi će jako brzo napuniti disk s nepotrebnim stvarima, a nije da konzola baš ima nešto puno slobodnog mjesta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
These go to 11
|
Prva stvar koju uvijek napravim je temeljito kopanje po opcijama i gašenje apsolutno svega što smatram nepotrebnom pizdarijom a postavljeno je automatski na ON (da se korisnici, jelte, ne bi morali zamarati ..).
![]() |
#84 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Normalno vam radi wifi na 5 ghz? Meni cim skidam nesto duze preko wifi pukne i kaze error i dns problem.Stavio od googlea dnsove odmah.Da nije u tom problem? Mijenjao tko dnsove? Imaju neki pouzdaniji od googleovih? Meni se konzola cuje kad je mrtva tisina.Ne kao ps4 pro ali se itekako cuje.Kaj je vama ful tiha? Imam digitalnu verziju
![]() |
#87 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
I kažu da se čuje coil whine. Ali i kažu da je puno tiša od PS4. Tako kažu interneti općenito. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Da brijem da je coil wine jer se cuje onak ko zujanje lagano.Kad stavite uho na konzolu i kad je mrtva tisina nista se ne cuje? Meni se u idleu isto cuje a u loadu itekako.Brijem da imam neispravnu konzolu jer jos uz taj coil wine i wifi sranja. Ima netko 4k 120hz sposoban tv da kaze jel uspio namjestit 4k na 120hz u opcijama konzole.Ja imam Samsung q80t i spojio sam plejku na port4 koji podrzava vrr i 4k 120 hz ali na plejki ne radi to.
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Da li ima koja dobra dusa da se logira sa mojim acc na ps5 i pokupi mi ps+ igre? ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|