|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Što je je, onaj pišljivi PS+ ne može ni prismrditi Game Passu. A ova S verzija konzole je pun pogodak. Pogotovo u ovo doba krize kad će roditeljima biti lakše ovakvo nešto klincima uzeti. Mislim da se ovi u Sonyu preznojavaju ![]() I velik plus je što 1440p rezoluciju nativno podržavaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
po meni, niš se ne preznojavaju, imaju tolko jake ekskluzive da xbox nemože prismrdit u tom segmentu ali za ove igre poput cod-a, dušu dalo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uf, uf, jedna ce konzola past, samo sad je dvojba ![]() X ima odlicnu cijenu, samo me muci malo slabija zastupljenost boxa spram plejke... Na strani plejke su mi samo igre A xbox mi je nekak bolji, radi cijene, samog izgleda a i te pretplate (gamepass). Mada bih volio da obje budu rame uz rame, da ovaj put budu obje konzole aktualne a ne samo PS5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
non functional units ![]() <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/D-0R1i6l1Rs" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Gcop0L-_CX0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/_7SAYpHCTpg" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/DWJi_r0JUVM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
![]() |
#127 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Kako ti cijena moze biti plus kad ne znamo koliko ce PS5 koštati? Meni kod xboxa jedino nervira sto Hrvatska nije sluzbeno podrzana zemlja. Znam da nije tragedija i da je workaround dosta jednostavan, ali opet je iritantno. Svida mi se hype koji MS stvara, za korisnike bi definitvno bilo najbolje da je neck to neck situacija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Citiraj:
Dječji ratchet ili spiderman? Dosadni horizon? Prepakirani gran turismo? Sry ali ps5 trenutno nema ni jedne vrijedne ekskluzive da ga uzmeš day one. Ali doslovno ni jedne. Više se veselim izlasku novog crasha za ps4 nego samoj petici. PS4 je na day one imao daleko bolji izbor ekskluziva, a ruku na srce čisto sumnjam da ce sony imat imalo nešto slično za 299 bucksa na realease day kao microsoft sa S modelom. Kako god, imaju muda, prvi su dali cijene, na papiru trgaju jaja a i sa game passom su rasturali ps plus koju sucka. Da se razumijemo sony može jedino kickati microsoft u ovom trenu da je MP besplatan i da je cijena konzole ispod 500 bucksa, a s obzirom kakvi su lihvari, đubrad i smradovi moš mislit.
![]() |
![]() |
#129 | |
Premium
|
Citiraj:
Al majkrosoft pokazuje zube na najjace s next gen konzolom.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Trenutno više naginjem xbox x-u nego ps5 (xbox all access na papiru zvuči kao super deal) , al čekat ću da obe konzole dođu na tržište i izađu prvi review-i, MS ima konja za utrku. Bit će ovo zanimljiva jesen zima, nove konzole i nova generacija kartica za pc. ![]() Zadnje izmijenjeno od: rap_4_life. 11.09.2020. u 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Premium
|
Nemojte me hejati plz, ali moram pitati. Da li postoji i jedan razlog za kupiti xbox ako imaš iole dobar komp? Jer koliko vidim, u principu xbox je PC for dummies. 99% igara je dostupno na obje platforme, xbox gamepad radi savršeno na PC-u, nova generacija grafičkih ima HDMI 2.1 za nove televizore itd. Možda griješim, pa čisto da me ispravite. Ovo pišem čisto iz PCE perspektive, a ne 12-to godišnjih usera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
iz moje perspektive, ne ja sam imao PS4 pro, prošao sve ekskluzive, i stajao je i skupljao prašinu, jer ipak sam pcmasterrace i nemogu niš igrat na konzoli osim eto tih ekskluziva koje mi valjaju, pa sam ga na kraju prodao xbox pogotovo, sinergija xboxa i PC-a je još veća i neznam ima li smisla nekom ko voli igrat na kompu, imat i xbox da nemaš komp onda da, ovak, IMO, ne
![]() |
#134 |
Terror Absolut!
Datum registracije: May 2014
|
Nema. Xbox je super i jeftina alternativa kompu za igre. Tko ima neki noviji build s poštenim GPU-om i CPU-om i tko je spreman ulagati u njega u narednim godinama nema razloga za kupnjom ove konzole. Ako ima klince koji hoće komp za igre onda mu je Xbox po meni investicija o kojoj treba dobrano razmisliti i nekako bi bio opcija prije PS-a ili nedaj bože Switcha ![]() PS4 Pro sam imao par mjeseci, odgirao TLOU, skužio da skuplja prašinu i prodao ga, ni on mi nije imao smisla pored kompa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Premium
Datum registracije: Dec 2013
|
Pa za te pare koje dajes da li za S ili X verziju igras iste igre da, ali ruku na srce koliko god volim PC i sve popratno, am ruku u vatru da cu 80% igara igrati osjetno fluidnije na Xboxu nego na PC-u. Pogotov one koje će dolaziti kroz naredne godine. Eto jedna od stvari koja meni pada prvo na pamet. Ali i sve što kolege kazu drzi vodu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Premium
|
Da li će postojati podrška za miš/tipkovnicu za novi xbox? Tipa za gaming kupiš xbox S koji spojiš na 1440p monitor, a stari komp koristiš za sve ostalo. Umjesto 1000e za novi komp kupi se xbox za 300e. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Za mene ima smisla jer koristim samo laptop. Ako bude ta cijena možda se nagovorim da se malo igram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
Samo nabavim igru, uzmem kontroler i igram, bez ikakvih problema i podešavanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Premium
|
Citiraj:
Zbog čeg bi bilo ovo spamanje teme, pričamo o konzoli. Tako nešto sam ja napisao par postova iznad, znači kombinacija stari PC + novi xbox. Recimo zelim igrati Cyberpun 2077 jednog dana, umjesto da slazem novi komp za 500+ eura za 1440p gaming mogu kupiti konzolu za 300e (jer u principu kupujem PC ali sa "glupim" OS-om). Samo je pitanje da li će developeri podržati mouse/keyboard kombinaciju, jer igrati FPS na gamepadu mi nije napeto. Nije mi jasno zato MS službeno ne podrži Hrvatsku. Znam da smo malo tržište, ali dio smo EU. Mislim da fokus na USA im neće biti dovoljan kad je long run u pitanju, kao što smo do sad mogli vidjeti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Banned
Datum registracije: Feb 2020
|
Ne samo da je konzola losa za FPS nego i za razne RTS-ove, znaci vec ta dva zanra su ogromno trziste. Dakle, usporedba je sama po sebi besmislena i konzola ne moze zamjeniti PC i obratno. Konzolu igras zavaljen u fotelju na velikom tv-u, cesto s drugim ljudima, pc igras za uredskim stolom. Sad je samo stvar kompromisa i ako nekom pasu igre na konzolama onda ce taj odbaciti pc. Ne znam cemu to stalno usporedjivat, valjda bi svatko sam trebao znati kakve igre igra, kakav mu je razmjestaj u stanu, na koji nacin zeli igrati igre i sl... To su dva svijeta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Banned
Datum registracije: Feb 2020
|
Pa eto ti napravi tako i igraj konzolu na monitoru s misem i tipkovnicom, to po meni nema veze s vezom, ja znam da ja konzolaske igre igram na velikom tv-u dok sjedim u fotelji. Zato sam i rekao da bi svatko sam trebao znati na koji nacin zeli konzumirati igre. P.S. Igre na konzolama se prave prilagodjene za kontroler i cijeli gameplay je podredjen tome, stvarno ne znam u kojim to igram je iskoristiv miš i tipkovnica. Zadnje izmijenjeno od: Pentel33. 11.09.2020. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Premium
|
Citiraj:
Vidiš, meni je recimo PS4 spojen na monitor skoro cijelo vrijeme jer naprosto ne znam kako bi vozio s G29 volanom na kaucu. Svatko ima svoju perspektivu, ali konzola nije nuzno samo za TV. Pogotovo fast paced gdje se ne mozes zavaliti u kauc dok igras. Odredeni broj igara za xbox trenutno generacije je prilagoden i za mis/tipkovnica kombinaciju i moze se bez problema igrati. Radi se o igrama koje postoje i za PC. Sve ovisi o developerima, MS podrzava oboje. Sve u svemu, novi xbox definitivno djeluje zanimljivo. Vidjet ćemo kakav će biti media player, mozda bude bolja investicija od nvidije shield za ljude koji ne trebaju previse raznih aplikacija. HDMI 2.1, jos da podrze razne formate videa i zvuka i mogli bi biti dobro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Krivo si me skuzio.Ja konzolu igram na telki zavaljen u kauc ali sam rekao za ljude koji zele da imaju opciju kupiti periferiju za konzole i tako za malo love dobiti jacinu jako dobrog pc-a.(x box series x).Po meni je potpuno neisplativo davat lovu za dobar pc uz xbox novi ako se spaja na monitor sa periferijom i sluzi samo zua gaming.
![]() |
![]() |
#148 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#149 |
Premium
|
Malo stiva o nadolazecoj konzoli. https://gamerant.com/xbox-one-x-upgr...ifferences-4k/ https://translate.googleusercontent....u-UaYf0a5t2_aA |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Big dick move od Microsofta: Welcoming the Talented Teams and Beloved Game Franchises of Bethesda to Xbox https://news.xbox.com/en-us/2020/09/...e-xbox-family/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|