|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Škola za život tableti
Stvarno ne pratim područje tableta, pa ako netko ima volje/želje. Dakle trebaju se kupiti tableti za klince u OŠ. Specifikacije: https://imgur.com/vONiZ7N Cijena 1000kn što daje ministarstvo. Nije problem ako treba dokupiti. Ono što sam ja nabrzak gledao nisam našao, a da bi bilo 1000kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ni nećeš naći takav tablet za tu lovu. Previše tražiš za premalo novaca.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ne tražim ja. MZO daje školi 1000kn, a traži MINIMALNO takve specifikacije. Moj sumnje su se obistinile. U redu predložite koje modele gledati, a da zadovoljavaju. Cijena nije bitna, pa ćemo vidjeti koliko treba doplatiti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Misliš na ovaj dolje model: https://www.sancta-domenica.hr/table...32gb-crni.aspx Zna li netko provjereno podržava li taj model kojim slučajem Miracast? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Budget gamer
Datum registracije: Nov 2017
|
A ovo? https://www.bijela-tehnika.com/table...m_medium=click 10 inča, 8 jezgri, 32/2 memorija, 1920*1200 ekran, 802.11 a/b/g/n/ac,Bluetooth 4.0, garancija 24 mjeseca 1490 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
A Galaxy Tab A6 ima više modela, nisam točno naveo 32GB model. LTE verzija je skuplja nekih 200-300kn od WiFi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Updejt Android 6 na android 7 ide kod samsunga, jel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Budget gamer
Datum registracije: Nov 2017
|
Na gsmareni piše Citiraj:
Tako da bi trebalo |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
ako možeš ikako na ipad ići idi. mada nisam te skontao najbolje, ministarstvo plaća 1000kn, ostalo dodaješ ti? apple je izbacio ove godine kao jeftinije ipad-e baš za studente https://www.apple.com/shop/buy-ipad/ipad-9-7 ako ti nije problem pružiti se |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
p.s. Ima neki konkretno razlog zašto ipad? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
pa ima jako mnogo aplikacija bas za ipad radjeno, dok za android tablete, većina aplikacija je samo razvučena na veći ekran. dakle kvalitetne aplikacije, i po meni dosta bolja kupovina, da će puno duže biti podrške od samog proizvođača sto se tiče softverske podrške. mana, zatvorenost, mada to ima i dobrih strana. ubiti možda ti je najbolje izguglati ios vs android, il si tamo il si vamo, meni vise lezi ios za moje potrebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
S obzirom da se radi o djetetu, mislim da ići na iPad nije pametno (niti cjenovno niti funkcionalno). Jer kod androida možeš napraviti više korisničkih računa tako da dijete može koristit jedan račun, a ukućani drugi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Napravljen je tablet koji zadovoljava sve specifikacije i košta malo manje od 1000kn. Koga zanima molim pvt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Za njega ne znam. Ovaj naš je jedan hangar. ![]() Nego zna netko što pametno po pitanju stanica za punjenje? Ormarići su preskupi, a naiđoh na ovo https://iponcomp.hr/shop/termek/unit...tation/1437648 Ima nešto između?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Iz specki je nekako nestalo da stylus ne znači "običan ekran i govno od stilusa s kemijskom" već nešto kao S-Pen kao na Galaxy Note seriji, što je potrebno za vježbanje grafomotorike i vježbanje pisanja. To su prve specifikacije tableta za eŠkole uredno imale. I trebalo je ostati u specifikacijama, ali kad se nešto kod nas nije odradilo ofrlje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Meni nije jasno kako se može nabavit takav tablet po cijeni duplo manjoj od konkurencije? Gdje su štedjeli??! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
tablet od 1000 kn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
Takve specifikacije (LTE i 10" FHD ekran) kod ostalih proizvođača koštaju oko 1800kn. Ovi su ponudili za 1000kn. Zadnje izmijenjeno od: marek45. 14.10.2018. u 19:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
A ono, vjerojatno par dolara, ali 6000 komada puta par dolara... Ma čitao sam o tome još u petak i zaključio da su lijepo milijun-dva spremili u džep kao profit. Evo, ne da mi se previše tražiti (ovaj nema 5GHz mrežu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Negdje je u novinama bio clanak da je ministarstvo samo dalo preporuku skolama kakav tablet da se nabavi (nije bila navedena kamera). I naravno da nitko za to nece odgovarat. Al i onaj ko je to pisao da nije u 21 stoljecu naveo kameru je isto neki dwbos. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Sto ce ti kamera u skoli? Valjda su se bojali da ih ne snimaju ucenici pod satom.
![]() |
#30 |
Premium
|
Zna li netko koliko košta carina (treba se cariniti, jel) za neki tablet iz Kine? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|