|
![]() |
#91 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
samo stari modeli su se mogli modat, oni vise nisu u prodaji. jedino preko oglasnika nac neki modani polovne igre su oko 250-350 kn, i lako se preprodaju dalje, tako da gubitak nije veliki kada se odigra i preproda |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Kako kaže kolega iznad, oled se ne može modat. Ja bi ti preporučio da uzmeš neku stariju i modaš ju. Skup je to sport, najskuplji od svih konzola.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Budu i dosta velike akcije na digitalne igre, pogledati ovdje i ovdje ako ne zele bas Nintendo ekskluzive, koje skoro nikad nemaju popust na digitalne. Sto se tice polovnih, kao sto su drugi rekli, imaju Facebook grupe, kupis za 300 + 20 tisak, predes i prodas za 300 Moze se i oled moddati, ali se rastavlja i gubi se jamstvo i mislim da je oko 150 eura, i da ne radi to nitko u HR, najblize je italija koliko sam upoznat
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Izbor: Riješio sam pc,i sad moram birati: ps5 ili xboxx! Moje razmišljanje je sljedeče: Prednosti xboxa: Puno ljepši dizajnom,bolje mi se uklapa u sobu. Game pass sa tonu besplatnih igrica, ima i dead spacee,koje ps nema! Jeftiniji trenutno oko1700kn! Prednosti ps5: Ima igre koje u zadnje vrijeme preferiram:Unchartede,Horizon ,God of war,Last of us.Ali to je manje više to.Već sam neke i odigrao,ali jedino me zbilja vuče novi God of War! Lakša nabavka igara u mojoj blizini.Sve koji znam imaju playku. Mogućnost dodatnog jamstva,što nije zanemarivo! Nedostatci xboxa: Njegove ekskluzive mi nisu zanimljive,i nema previše igara koje me zanimaju, kad gledam po trgovinama.(Game pass je druga priča)! Razmjena igara slabo funkcionira jer kod nas xbox nije popularan kao ps. Bar u mom kraju. Nedostatci ps5: Znatno skuplji! Ružniji! Ajde pomognite mi odlučiti,pa da posle krivim druge ,a ne sebe! Koja konzola bolje kohabitira sa Lg c1? Ako nešto treba da presudi!
![]() |
#96 |
Premium
|
![]() |
#98 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa ako planiras igrat s frendovima online ps5. Ima bolje ekskluzive koje mozes kupit jeftino ako su starije, a ako su nove lako preprodas. Xbox samo ako planiraš igrat igre sa gamepassa, pa ti je svejedno dali igras day1. Obje konzole su ogromne i ne uklapaju se u dnevni po meni. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Pa imaš i maske za PS, tak da može biti i crni .... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#102 |
Premium
|
Ajde sad još jedno pitanje. C1 ne podržava dts. To mi je sad problem jer imam neke omiljene serije koje imaju dts. Pretpostavljam da ako imam konzolu, i piknem vanjski disk u nju, mogu imati zvuk preko nje? Vidim da xbox x podržava dts, za sony nisam siguran?
![]() |
#103 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Ja bi uvijek izabrao PS5 na prvom mjestu + nešto od Nintenda kao backup, jedina bolja kombinacia od toga je močni PC + Nintendo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ekipa ajde plz preporuka za konzolu, ja se primarno igram na kompu i kontroler mi je u rukama ko kravi sedlo (i po toj liniji konzole generalno) ![]() E sad, bolja polovica i kcer su se namjerile da bi pjevale i plesale pred telkom pa bi primarna namjena bila za nekaj takvoga i to je must, eventualno uz to bi se igrale nekakve arkadice i slicno, iskljucivo SP i Offline tako da MP i online igranje ide u kategoriju "zadnja rupa na svirali...". Također ne mora biti aktualna generacije, moze i nekaj iz prošle. Bonus bodovi za jeftinije igre ili "alternativne" metode tipa mod cipova i slicno ![]() Tnx unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Samo nemoj očekivati da Switch ima brdo takvih igri. Ponuda unique Nintendo igara je poprilično loša. I dodaci za Switch su jako skupi, najskuplji od svih konzola na tržištu. Super stvar, ali također i najskuplja opcija. Pričam iz iskustva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
S obzirom da te online ne zanima, probaj naći modificiran Switch.
![]() |
![]() |
#109 |
Prvoklasni Krkan
|
Samo da napomenem da mod chipova nema odavno. Postoje tu i tamo neki modovi, ali za to će se ipak morati malo oznojiti da upogoniš pod jedan, a pod dva samo određeni modeli, sa određenim FWom se mogu modati tako ih je teško naći. Možeš moddat PS4 i stare verzije Switcha. Moj savjet bi ti bio PS4/PS5 i PS plus pretplata essential minimum, ako ne i ona za đir jača i lupaš po igrama koje dobivaš na mjesečnoj/višemjesečnoj bazi. Puna cijena osnovne pretplate koja uključuje 3 igre svaki mj za godinu dana je bila 438kn npr, mislim da je ova za đir iznad nekih 750kn. A što se switcha tiče, postoje 2 vrlo kvalitetna emulatora za PC koji vrte switch igre u većim rezolucijama i na većem FPSu od samog switcha. Yuzu i Ryujinx. Ja recimo za te jednostavnije igre sa nećakinjom još uvijek imam svoj moddani Wii. Ne izgleda lijepo na LCD telki, ali je ona zadovoljna. Kolko sam skužio, doma igra neki Genshin Impact, to je valjda neka lobotomija za klince kao Fotnite...Kod mene more igrat samo ''prave'' igre. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
|
Tnx svima na prijedlozima, prezentirao sam damama opcije ali su skuzile da izbor pjesama nije ono kaj su ocekivale ![]() Tako da budem probao prvo sa emulatorima koje je kolega Disco naveo, plus posudit cu od frenda stari Wii da vidim koliko ce im biti napeto to mahanje po zraku sa virtualnim reketima i ostalim rekvizitima. Ak ne bude napeto onda bu vjerovatno neki PS4 ili mozda XBox S (imamo FHD telku koja radi super i ne patimo za 4/8K spikama tako da bi trebale oboje bit itekako adekvatni) uz neki sub od Sony/MS-a. @Disco: Je, lobotomija je. Jos je gore nego Fortnite i ostala pomodarstva. Skuzili sam da nam dolaze na servis kompovi sa tim cudom instaliranim svako malo pa nam ni vrag dao mira i isli smo istrazit ke to je. Uglavnom nis dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Premium
Datum registracije: Mar 2017
|
Gledam u zadnje vrijeme ps5 da se cijena bar malo spusti, ali izgleda da ništa od toga, teško ispod 800 eura, s druge strane xbox series x ima u gamershopu za 4000kn cca 550 eura, za razliku u cijeni možeš imat 2godine gamepassa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Prvoklasni Krkan
|
Sony se busa na svim vjestima da nestašice više nema, ako je stvarno tako, prvo moramo konzole ugledati u fizičkim dućanima, a onda napokon i MSRP od 550€ za disk verziju. Ja bi se strpio još koji mj., ako neće naši spuštati, bit će na Amazonu vj po MSRP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Premium
|
Cisto da javim Wii je bio razocaranje, kontroleri me isp... maksimalno ![]() Tnx svima na savjetima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Ako ideš na PS4 preporuka za VR i igru Beat Saber ako ekipa želi pjevati i plesati ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Premium