|
18.06.2013., 22:24 | #61 |
Guest
|
|
18.06.2013., 22:37 | #62 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
|
|
Oglas
|
|
18.06.2013., 23:14 | #65 |
Mirko, a ne Harry
|
Ovoga puta sve ide preko IP adresa i nece biti moguce regat na uk adresu. Provjere ce se radit svaki dan posto ce konzola uvijek bit upaljena i spojena na internet. Jedino moguce rijesenje je spajanje X1 na pc i preko VPN-a mijenjanje ip adrese a i to bi se vec prokuzilo. Dakle, nece bit moguce igrat X1 igre u HR. |
19.06.2013., 23:40 | #66 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
MS se dobro prepao kad su morali ovo napraviti http://news.xbox.com/2013/06/update Citiraj:
20.06.2013., 00:34 | #69 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Mislim da su se s*ebali previše da poprave nastalu štetu. Znam, studeni je još relativno daleko ali ipak... Sve u svemu zahvala Sonyju na ovome
20.06.2013., 14:24 | #70 |
Mirko, a ne Harry
|
Well, barem je to dobra stvar za gaming općenito.. https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphot...11194988_n.jpg |
|
|
Oglas
|
|
20.06.2013., 14:57 | #71 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Ajde se sad MadBoy lagano vrati na našu raspravu gdje si kačio razna videa, baš sam o tome pričao, NIŠTA nije službeno dok nije službeno. Bez obzira koja osoba iz MS priča to što priča, to je samo trač. Bace kost i čekaju reakcije. Bit će i oko cijene ista stvar, ništa se ne brinite, nije M od jučer pa da pusti u prodaju konzolu po većoj cijeni nego PS4. |
20.06.2013., 15:46 | #72 |
Guest
|
Prema odnosu ljudi na ovakvim forumima prema MS-u čovjek bi očekivao da su propali još 1995. pa sa ME, pa sa Vistom pa sa Windows 8 pa sam prvim i drugim xboxom.... |
20.06.2013., 16:09 | #73 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Onda malo pročitaš postove ovih što ih obožavaju i možeš zaključiti da nikad neće propast. Tako mi svejedno za microsoft jer kao što si rekao ima za sve alternativa međutim ti kojem kao nije to bitno toliko braniš microsoft kao da radiš za njih Zadnje izmijenjeno od: bor1s. 20.06.2013. u 16:28. |
20.06.2013., 16:25 | #74 |
Guest
|
Joj daj ne trkeljaj, kog još briga za kompanije kao takve, ono što me zanima su njihovi proizvodi, a meni se recimo Microsoftovi sviđaju, tebi ako ne široko ti polje. Umjesto Windowsa imaš Linux, umjesto Offica imaš Libre Office, umjesto Xboxa imaš PS i tako redom. |
20.06.2013., 16:35 | #75 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
mislim da je MS htio vidjeti reakciju korisnika kako ce sto ispast pa da znaju na cemu su da li je trziste spremnom za takve stvari ali ocito nije. MS si smije dozvoliti kikseve jer ovak i onak imaju 3x vise para od sonya koji je vec nekoliko godina u banani. Negdje sam procitao da je sony vec 3 godine u debelom minsu i da sve nade polazu u PS i Sony mobitele... A MS.u je xbox samo usputna stvar koju rade pa ako neuspije nikom nist. Drago mi je da MS je poceo slusati sto mu ljudi govore pogotovo za win 8 kao i za XB one. Poznavajuci MS win 9 ce biti super svaki drugi valjaju i tako je to jos od 95 godine. Tako da je lako moguce da ovaj XB bude smece ali ce sljedeci biti puno bolji. Isto tako mislim da XB one jos nije ni blizu finalne verzije nego da se intezivno radi na njemu. |
20.06.2013., 20:39 | #76 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
20.06.2013., 21:06 | #77 | |
Guest
|
Citiraj:
MS je jednostavno htjeo ponuditi nešto novo, ali umjesto toga dobit ćemo kako autor kaže 'the same fucking console as before'. A zadnji odlomak (PS) mu je |
|
22.06.2013., 19:08 | #79 | |
MadModerator
|
Citiraj:
Covjece ti nemas pojma o cemu pricas ni sto pricas samo lupetas bezveze. Malo promisli prije nego ides pisati nesto o cemu nemas pojma. Ako vodeci covjek Xboxa na jednom od najprestiznijih sajmova za igre izjavi nesto, to sigurno ne govori tek tako jer mu je dosadno pa ide pricati nesto. To je sve dogovoreno mjesecima unaprijed i debelo je sluzbeno i potvrdjeno. A ovo sto je MS promjenio stav je samo reakcija na njihovu nesposobnost da objasne bilo sto vezano uz Xbox One a da to nije TV. Sve sto se tice TV-a su objasnili a druge informacije su bile "spremamo vam nesto super i odlicno ali sada ne mozemo o tome" ili "pa treba vam always-online ali sada jos vam necemo objasniti zasto ni kako ni kuda ili "imamo mi sve te super opcije ali cemo mi kasnije o njima". Zatvorili su se u svoj svijet i samo je njima bilo jasno zasto mora biti konzola na netu svaka 24h, zasto se mjenjaju pravila za rabljene igre, zasto mora kinect biti spojen na konzolu. I onda su poslije E3 bili zasuti tonama negativnih kritika, podacima da ih PS4 debelo tuce po prednarudzbama i vjerojatno spoznajom da postoji svijet izvan USA i ovo im je bio jedini logican potez. Vratiti sve na staro i nadati se da ce ljudi zaboraviti na gluposti koje su htjeli uvesti. A ti i dalje vjeruj da to nista nije bilo suzbeno pa nemoj vjerovati ni ducanu kad dodjes kupiti konzolu da je to sluzbena cijena
22.06.2013., 19:26 | #80 | ||||
Guest
|
Citiraj:
Ako ćemo gledati prijašnje postove ti si taj koji nemaš pojma, dok sam ja pričao da su to sve neslužbene informacije/tračevi i da se stvari mogu promjeniti sve do zadnjeg dana proizvodnje konzole ti si se sprdao s objavom u lokalnim novinama i sl., pa evo, stvari su se promjenile ako nisi primjetio. Citiraj:
Citiraj:
Tebi izgleda neki pojmovi nisu jasni. Može on biti vodeći čovjek 100 puta, sve što je on rekao onaj netko IZNAD njega poništi u roku sekunde ako smatra da im neće donijeti profit. Citiraj:
Ja ipak čekam crno na bijelo napisano na Xbox stranicama, i to u trenutku kad puste konzolu u proizvodnju, e tad je službeno. |
||||
22.06.2013., 20:36 | #81 | |||
MadModerator
|
Citiraj:
Citiraj:
Sluzbeno je ono sto su Mattrick i ekipa rekli na E3 konferenciji, 100% sluzbeno i tocno u vrijeme kada su ih rekli. To su informacije koje su dali medijima i potencijalnim kupcima da ih pridobe da kupe konzolu. Druga je stvar sto su skuzili da im to ne pase pa su odlucili promjeniti strategiju. Citiraj:
Ti si izgubljen u svim ovim pojmovima i ne kuzis rad velikih korporacija. Njima se ne isplati stvarati glasine i krive informacije na velikim sajmovima.
22.06.2013., 21:38 | #82 | |
Guest
|
Ko kaže da su oni namjerno širili krive informacije, negativni publicitet i šta sve ne na tom sajmu? Pa oni su izložili svoje ideju i viziju kako će novi Xbox raditi, sve ono što je Mattrick pričao je bila samo ideja i njihova želja. Ali Xbox One NE POSTOJI, samim time ni njegove izjave ne mogu biti službene. Ali ti očito imaš neki svoj pojam službenog, dovoljno je da to priča zaposlenik Microsofta i odma je službeno. Službeno znači konačno, činjenično stanje, nema izmjena, dobivaš to i to. Baš kao što sam rekao na prvoj stranici na šta si mi ti kao odogovor nabrojao 'činjenice' koje su se pokazale kao teški BS. Citiraj:
Sve što se će se narednih mjeseci pisati o novim konzolama treba uzeti sa rezervom, tek nekih 4 tjedan prije prodaje će podaci biti točni. |
|
23.06.2013., 00:08 | #83 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
I ovdje radeon hara . Nhf svima, ali u pravu je. Dok konzola ne izađe, sve su špekulacije i naklapanja. Službeno će biti kad prođe "launch" konzole. Možemo mi svašta raspravljati i pisati, ali to nema nekog prevelikog smisla. PS, radeon, ide te danas . |
07.10.2013., 12:56 | #86 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Kid gets Xbox One because of ‘reasons,’ posts videos <iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/x15ms9k"></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/x15ms9k_xbox-one-unboxing-1080p_videogames" target="_blank"> <iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/x15ms8h"></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/x15ms8h_xbox-one-controller-close-up-and-headset_videogames" target="_blank"> |
07.10.2013., 13:06 | #87 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Mali je glup ko tocak Ne planiram kupovati ovo jer se (bar meni) ne isplati...Za te novce nadogradim komp i igram sto god hocu. |
08.11.2013., 19:34 | #90 |
Guest
|
Nisam neki ljubitelj auto utrka ali Forza izgleda predobro. Konzola će rulat, samo da bude para za kupovinu, eh... |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|