|
![]() |
#1 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Slike vašeg hardvera
Pošto nema slične teme, bar ne novijeg datuma, otvaram ovu temu jer ipak nije sve za kejbljving job. Kako piše u naslovu, tema je Vaš hardver; komponente računala(kartice, hlađenje, etc), periferija, tableti, oprema, pogotovo neka egzotičnija, stari hardver za kojim se slinilo, kolekcije hardvera, etc. Općenito sav hardver i sve što ima veze s računalima i oko njih. Za početak, samo par jednostavijih pravila da tema bude preglednije: - što bolje slike (uslikane fotoaparatom po mogućnosti), iako visoka reza neznači da je slika dobra. S paint.net-om možete lagano resizeat slike - ako već slikate mobitelom, potrudite se da je pod dobrim osvjetljenjem, suncem (probajte nekoristit bliceve i slično) - za slike koristite pohrani.hr il neki pouzdani servis za slike da slike nenestanu nakon par mjeseci - stavljajte slike u thumbove ("Kod za forum (s pregledom)") da se nerazbija koncepcija foruma i da nije nepregledno - što manje spama i postova bez slika! eo par mojih za početak, većinom su već prožvakane po forumu al da nije post bez slika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Naravno da ne, zato i rekoh bez spama ak je moguće i nigdje nisam naveo da trebamo milion i pol slika mobitela uslikanih drugim(lošijim) mobitelom. Manje priče, više kvalitetnih slika. ![]() Citiraj:
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 19.03.2013. u 15:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Ne vidim svrhu slikat trenutan hardver, a za onaj malo stariji već ima topic: http://forum.pcekspert.com/showthrea...=227046&page=9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Sakrio si serial na 24-pinskom, ali ga imaš i na kutiji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Onome kome treba, svaka čast. Meni draži dobri low profile cooleri na kojima se još može lijepo kloknut + neka mid range jako dobra grafa u horizontalno položaju. To + SSD i HDD čini mitx gaming savršenstvo za dostupni džep IMO ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
Citiraj:
EDIT: moj gigabyte windforce x2 na 100% gdje uopce nije bucan, sa artick mx4 pastom drzi gpu ispod 62c u far cry 3 max postavke. Problem je šta one na 69 vec spuštaju taktove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Ma nema mi potrebe mijenjati pastu, preko 65°c mi ne ide uz boost od 1137 mhz, ventovi su na auto i većinom oko nekih 40% |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
I jesam li ja jedini kome je naziv ovog topica jednostavno... wrong. |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Kak nekuzis smisao... Skupljas pare za novi hardweare, odes kupis nesto sto si dugo htio, jedva cekas da dodjes doma da ga ugradis u komp, Napokon dodjes doma , raspakiras ga i divis mu se, Ugradis ga, i tak si si sretan jer sad sve bolje radi i sve bolje izgleda, Pozoves curu da joj pokazes sta si novo nabavio a ona odgovara ispred TV-a, joj nemrem sad doc bas mi traje Sila ( turska sapunica) , Nagovoris je da dodje na kratko, pohvalis se a ona ce : pa sve je i jucer tak delalo i vrati se gledat sapunicu, eeeeeeeeee onda uzmes fotic, poslikas sve okacis na forum i tu se svi vesele skupa s tobom ![]()
![]() |
#27 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
I dalje ne kužim. Nit se veselim s drugima. Kužim smisao case moddinga gdje mijenjaš, poboljšavaš izgled računala, kejbljeving đob itd. Ali ako želim znat kak izgleda nova nvidia titan, odem na google slike i nađem ju. Ne znam za druge, al npr slike daljinskih upravljača, ventova itd me ni najmanje ne uzbuđuju. Al ponavljam, ak druge veseli...
![]() |
#29 | |
Guest
|
Meni ima smisla. Tko voli neka izvoli. Jedino bi možda svaštara bila bolje mjesto za ovaj topic.
Citiraj:
![]() Jedini "bolji" naziv nekog topica bi bio "Slike vašeg joysticka". |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|