|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Spajanje DVD uređaja iz laptopa na klasičan SATA priključak
Evo pitat cu ovdje. Dali postoji takav konektor da se moze DVD koji je izvadjen iz laptopa spojiti na SATA prikljucak? Ako postoji gdje se to moze kupiti. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisi naveo točnu oznaku DVD uređaja, jel IDE ili SATA ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Treba ti nešto ovako, to sam ja naručivao izvana, nemam pojma gdje kod nas do toga: http://cgi.ebay.com/mini-SATA-SATA-a...item3f0b18f439 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Imam ja par komada takvog viška, pa javi ak ti treba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Riješeno Btw za one koji ne znaju razliku u konektorima na tim laptop pržilicama, evo slike http://www.laptopparts101.com/wp-con...-connecotr.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Dali netko zna kako riješiti ovu kemiju: -u posjedu sam HTPC kućišta (konkretno ANTEC REMOTE MAX) koje ima 5,25 mjesto za optički pogon sa vratašcima na feder koja otvara ladica optike prilikom izlaska van. Dali postoji nekakav adapter (bay) u koji bi mogao ugraditi optiku za laptop da stane u 5,25 utor a da mi vratašca kućišta ostanu u funkciji odnosno da ne moram nagrđivati frontu kućišta?
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
kak bi ti otvarao vratašca kad sama laptop optika izađe van cm, a i brijem da nema snage gurnut vratašca pošto je to neki spring mehanizam. uz to nemreš out-of-the-box koristiti gumb na kejsu bez žešće kemije po samoj optici. previše je to problema i prije starta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Zato kaj BD pogon ima veću dubinu od DVDa pa bi mi onda lupao u vent na hladnjaku tj nebih mogao spojiti data i power kablove na njega (vidi konfu pod moj komp).
![]() |
#15 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Bd pogon koji imam na lageru mi zgleda skroz normalne duzine ko i ostale przilice...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|