|
![]() |
#62 |
Bee-do Bee-do Bee-do, TUP
Datum registracije: Aug 2009
|
He, he, kažu da je pretpostavka majka svih zaje**! Možda čovjek ima običnu kuhinjsku ispred kompa... LOLČINA!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Uredska stolica, ali bez kotačića, a za ovo neuredno sam malo bio sarkastičan zbog ekipe koja mi je presmiješna kad napiše "oprostite ak je malo neuredno" a nema trunke prašine i nereda ...nadam se da se razumijemo sad ![]() A setup ću neki složit već kad malo dođem do slobodnog vremena. Šteta je tom volanu uskratit pravo postolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
Ma skužilo se to odmah, pa nisi valjda iz mog posta zaključio da sam stvarno toliko šokiran. Našlo se vremena, pa sam si jedan dan iz dosade išao crtuckati u CAD-u, pošaljem ti ako misliš da bi išta od ovoga moga mogao iskoristiti
![]() |
#65 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Je li ovo best buy volan do 1000kn? Razmišljam o kupnji istoga, a nemam iskustva s njim, pa ne znam da li postoji što bolje za te novce. Iako vidim da u HR nemamo baš neki veliki izbor volana :S.
![]() |
#67 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Pronjuškat ću po oglasnicima onda da vidim da li se nađe neki u ok stanju za te novce. Vdijet ću da bude tu blizu, jer će me poštarina sigurno izać još 100kn pošto je porpilično velik paket. Iako volim novo, ali možda nađem neki s garancijom ![]()
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
i ja sam u slicnoj dilemi.. do 1000 kn bi svakako trazio neki g25.. g27 se novi nadje po 1500 tako da ovisi koliko volis hobi ![]() ako vec mislis o dfgt, idu po 500/600 kn sa garancijom.. postarina te dodje do 50 kn.. ja sam 2 volana tako kupio.. ako se tipu da to spakirat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
volan za pc
kada igram bilo koju igru na volanu za pc auto mi uvijek ide u lijevo kako se to moze i da li se moze popravit ??? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#71 |
Premium
|
koji volan, koja igra, koji driveri .. .. dal ti se izravna kad namotas do kraja u suprotnu stranu? ako se radi o logitech momo volanu, to im je poznata boljka i nema bas spasa.. i kod ostalih se volana zna javit problem decentralizacije, ali vrlo rijetko.. dal ti je volan ok van igre? gledajuci u programu volana? (pr logitech profiler za logitech) jedino sto donekle smanji problem jer otvaranje kucista volana i ciscenje senzora.. al generalno - ukoliko se pojavljuje decentralizacija kod naglih kontri, prelaska preko pasica, kod dodira sa drugim autom - nema bas nekog spasa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
da izravna mi se kad ga do kraja namotam u suprotnu stranu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
|
rfactor, dalje ne moras trazit.. http://f1hracing.co.nf/ skoci na nas sajt, pa i na nas forum gdje ces dobit sav help koji ti treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
|
? pa jel ti citas odgovore upucene tebi? neznam sto mislis i zelis igrat - ako zelis vozit sim game, a ne arkadne gluposti, izbori su ti navedeni.. ako zelis vozit kruzne utrke, na prakticki bilo kojoj stazi koju mozes zamisliti, sve do grobnika, sa prakticki kojim god autom zelis, sve do yuga i fiole, zelis vozit i online - izbor je rfactor, ako zelis vozit rally, izbor je samo jedan - richard burns rally za kojeg imas takodjer modove i pregrst auta.. obje su igre starije, i nezahtjevne, pogotvo rbr, a i rfactor mozes vozit na svakom govnu, obzirom da ga mozes pokrenut i u direct7 ili 8.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Ljudi, koji bi bila preporuka da pređem sa Logitech Formula Force EX, OK je volan i kvalitetan je, ali nekako nemam "full" dojam s njim, mislim da je vrijeme da se prijeđe na šeto ozbiljnije, jel može preporuka?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma i Momo Logitech je sasvim ok, to ti je ko i sa procom i7 je odličan ali ti sve isto dobro radi i sa poštenim quadom ili dualcorom.Tak je i sa volanima Momo je ok, G27 je bolji ali pare ne rastu na drvetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja imam trenutno Force EX kod sebe, a nedavno sam si uzeo Driving Force Pro i stvarno super uložen novac. Testirao sam ih nedavno i razlika je očita, za force ex nemogu sjest i ozbiljno vozit...
![]() |
#83 | ||
|
Citiraj:
Citiraj:
Znam što govorim, jer sam i sam imao par godina Logitech Wingman FF, dobar PVC-jac, ali igračka u odnosu na G seriju. Naravno ovo pod "ozbiljno vozit" podrazumijeva neku od vozačkih simulacija, inače za arkade, po meni bačen novac.
![]() |
![]() |
#84 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Lako za komentare, đep malo teže evoluira ![]() Probao sam G27, tu sam se i navukao na rFactor. Dfp tu nema što raditi, ali svejedno s obzirom na novce za koje se da nabavit nije loš...
![]() |
#85 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Trebao bih što jeftiniji volan za PC. Do sad sam imao ovaj: ![]() Uglavnom vozim GTR2 i NFS Shift i to onako, nekoliko puta mjesečno tako da mi je bezveze davati nekakve bjesne pare za nešto toliko nevažno ![]() Dva uvjeta su - da postoje driveri za Windows 8 i da se volan učvršćuje sa šarafcingama (nemrem se sjetit kak bi to drugačije nazvao ![]() Thanks! EDIT: Još bi bolje bilo kad bi se negdje mogle kupiti samo pedale jer su mi je gas otišao ![]()
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 17.02.2013. u 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Driving Force GT (700 [kn]) ili DFP (350 [kn]) ?? generalno gledano, znaci i FF, i [°] i osjecaj pri voznji. Vidim, ima vas kronera dosta ![]() I evo, cisto da preporucim igru >>> SimRaceway. Ekipa iz silikonske doline je odradila nenadjebiv posao, a imaju i svoj wireless (znam, zvuci glupo, ali pratite) volan sa G-senzorima i FF-om. Probajte, ako vec niste. Zadnje izmijenjeno od: Krešimir-ZG. 15.06.2013. u 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Premium
|
ma kakav simraceway.. auti po 30$.. probajte raceroom, free preko steama sa par auta, i natjecanja koja su isto free (hotlapiranje).. jos je u beti, nema multiplayera.. prilicno iznenadjujuce dobra voznjica.. svi su naslovi jos u beti, pa do izlaska asseto corse i finishiranja rfactora 2, tu je i dalje simulacija koja je postavila standarde - dobri stari rfactor ![]() sto se tice volana, 700 kn za dfgt je previse, s garancijom su oko 500 kn.. dfp je isto solidan volancic, 900 stupnjeva takodjer, ffb osjetno slabiji i "meksi" od dfgta, al ne los volancic za pocetak.. trazi radije dfgt za 500 kn, il neki g25 u dobrom stanju za kakvih 800 mozda.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
raceway sam igrao sa free autima i jako sam zadovoljan odrađenim poslom ekipe. TO sto se auti placaju - jbg. kaj velis za logi momo ? - 300kn < < < misljenje? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Krešimir-ZG. 15.06.2013. u 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||
Premium
|
nije stvar ni u samom placanju koliko u cijenama.. al malo sam se zaletio, znam da su neki auti po 30$ pa sam pretpostavio da ni ostali nisu jako daleko, al evo sto pise Citiraj:
to je fer.. i 20-ak kn nije puno.. imaju cudnu politiku: Citiraj:
raceroom je pak pohlepniji.. auti su nekih 250 bodova na gore, staze oko 500, a 500 bodova je 5€.. dakle za 10€ kupis jedan auto i stazu i jedan skin.. to je malo previse.. ni sjena iracingu doduse ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|