|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
jeli isplati sad kupovati xbox 360 ili ćekati do sljedeće godine za "novi" ako bude izlazio sljedeće godine??????
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
xbox360 mod
Pozdrav svima na forumu, zanima dali itko zna gdje se u sl. brodu moze modati xbox360! Znam da se o ovome ne bi trebalo pisati pa neka mi lju koji znaju nesta o tome odgovore na PM! Molio bih moderatore da ako nisam na pravom mjestu neka mi premjeste post gdje pripada. LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Modifikacija je legalna tako se nemoras brinuti. Ona omogućava igranje kopija originala, u svrhu očuvanja originalnog medija. Da li ti doma imaš ili nemaš originalni medij, to je već za neke druge rasprave i državna tijela koja se time bave ![]() U Brodu neznam apsolutno nikog, imaš par opcija, poštom slati ili na : www.sophoslab.hr www.infomark.hr Jedine dvije firme čini mi se koje se bave modanjem Xbox-eva
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Pozdrav nabavio sam Xbox 360 4GB slim prije koji dan, vidio sam na netu oprecna misljenja o tome da li se da modat ili ne, da bi nakraju nasao na YT link ( http://www.youtube.com/watch?v=HMYu2...eature=related ) sa mogucnoscu dual boota (original+modded FW). Iskreno, od silnih informacija, pogubio sam se totalno, pa vas molim da mi u kratkim crtama objasnite moze li se modat i ako da kako? http://team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=69670 - ovdje je cijeli tutorial, ali sta kasnije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Mozda kasno palim ![]() RGH je ugradnja chipa na maticnu plocu ( lemljenje,reprogramiranje "bios-a" i s njime nema live-a. On ti dozvoljava koristenje nepotpisanog koda, tj radis stogod zelis s konzolom. Za vise- PM. RGH radi na svim konzolama koje imaju napajanje vise od 10A ,pise na pozadini konzole. Ako ima 10.83 i vise,moze se modati,ako ima manje (npr 9.86) ,onda su nove ploce i ne mogu se ugradjivati chipovi. Ako zelis modati samo DVD drive ,trenutno se modaju svi osim novih lite-onova 16D5S i noviji hitach koji je jako rijedak. Da bi vidio koji drive imas,nazalost moras otvarati konzolu. Na nekim konzolama od MFR datuma 18.08.2011. su se poceli stavljati novi liteon drive-ovi ali naisao sam na par iz recimo 11 mjeseca kloji su imali stariji. 16D4S je stariji model drive-a na slim konzolama,i u 80% slucajeva ces naici na drive koji ima chip kojeg moras jako precizno izbusiti tankom busilicom da bi mogao upisati custom FW u njega. Lako se moze zeznuti chip. Sto se dual boot-a tice,zasada ga nema 100% bugfree jer je malo zeznuto reguliranje bootanja odredjenog FW-a,ali vjerojatno ce izaci u dogledno vrijeme. ZA obje modifikacije treba imati odredjenu opremu. Eto,mozda ti je pomoglo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Odradio ja to odavno ![]() uzeo sam Coolrunner + Coolrunner QSB i NandX sa V3 kodom Jos sam i Kinect ubo, ne mogu doic na red od zene i kceri na konzolu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.10.2012. u 16:08. Razlog: Mega slika, staviti u thumbnails :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Xbox & PC na 1 Monitoru Odjedanput
Zanima me da li netko zna ako bi preko ovog kabela mogao spojiti xbox360 i pc odjedanput na isti monitor. Imam samsung p2370 koji ima iza samo 1 dvi ulaz, pa sam mislio da li bi mi onda radilo ak nabavim ovaj spliter pa da imam 2 dvi da mogu ustekat i pc i xbox od jednom ? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Hm,iskreno stvarno neznam da li bi i kako bi radilo, jer sto bi se dogodilo da slucajno obadva uredaja puste signal? Mislim da ces bas morati probati, specifican slucaj ![]()
![]() |
#43 |
Registered User
|
gledao sam jednog lika na youtubeu , on iza ima hdmi i dvi ulaz i samo preko monitora odabere na koji oce da mu pokrene a oba dva uredjaja su mu upaljena u isto vrijeme , nesto slicno kao i na tvu .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne, ovo je da mozes podijeliti signal sa jednog uređaja na dva monitora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
Da,druga stvar je kad monitor zasebno ima 2 ulaza, pa ti mozes birati ( ja doma isto imam spojena 2kompa+x360 preko hdmia ), i samo šaltam ulaze, ali kazem, mora monitor imati toliko ulaza. Eventualno da pronades neki onaj vga box ili kako se vec zove, pa na njemu da saltas ulaze, ali mislim da je to samo za analogne signale.
![]() |
#46 |
Registered User
|
ok hvala decki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Kupih Xbox 360 (250GB) prije dva tjedna, uz njega sam dobio dvije igre. Gledao sam cijene igara i stvarno variraju, od 150 kuna za Red Dead Redemption, pa do 400-450 za Skyrim. U nedoumici sam da li mi se isplati modificirati (softmod) konzolu da bih mogao igrati "backup" igre, pa bi mi svaki savjet bio dobrodosao. Zanima me kolike su sanse da u slucaju ako modificiram konzulu, Microsoft to skuzi te mi banira konzolu ako bih koristio npr iXtreme 3.0 ? Takodjer, zanima me gdje vi kupujete original igre za Xbox 360 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Sve u svemu,uvijek postoji sansa da popijes ban,jer ja sam znao igrati po godinu i mozda vise na Ixtremu zadnjem i onda kad oni bas pokrenu ban wave popusi cijeli svijet ban,a sto se tice originala,ja u 90% slucajeva se borim na aukcijama na ebayu ( Britanskom,tj ebay.co.uk ) i onda shipping me izade 3 GBP za 3-4 igre koje pobijedim od istog sellera,a zadnja 2 puta sam naletio na bug forumu za jako male pare original igre,tako da treba samo gledati
![]() |
#51 |
aka GOGZ
Datum registracije: Aug 2006
|
Poz evo par pitanja zbunili ste me sa tim modifikacijama... E ovako planiram uzet xbox360 sad je pitanje koji onaj od 4gb ili 250? Planiram igrat ovako offline samo sa ekipom PES i tako te igre. btw iman jedan usb hd wd 320gb 5400rpm moze li to ikako pomoc, to je to zasad neinteresira me online igranje.
![]() |
#56 |
Neradnik
|
E ovako imam problem. Davno sam napravio xbox live acc. Kad je buraz uzeo konzolu spojio sam se sa tim acc. Jutros isprobavam kupiti igru preko live acc kad ono samo US drzave, nemogu nista kupiti. Kontaktiram suport i ajde kaze mi da moram migrirat acc i ja naravno da sam migrirao u hr i sad uopce nemam store naravno da se iz hr nemoze nista kupiti. nesta sam citao da sam trebao u UK prebaciti al opet u ispunjavanju placanja prije dodavanja paypala me trazi grad drzavu bla bla. Se tu treba izlupat neke adrese ili bas mora biti tocno, dali ce biti kakvih problema? Druga stvar je ta sto sad nemogu prebaciti acc jer mora proci 3 mj :S Neznam dali se moze totalno obrisat acc pa da sklepam novi i da onda stavim UK ili gdje vec treba da bi mogao kupiti igru. Moze upute hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Neradnik
|
Citiraj:
EDIT- napravio sam novi acc UK sada, i vidim da je ovdje igra 15 funti , a kad sam imao na US bilo je 15 dolara. Pa ako mogu izmisljat adresu na uk, onda mogu izmisljat adresu i na us? Zadnje izmijenjeno od: Zmaj000. 26.01.2013. u 16:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
imam jedno pitanje vezano uz xbox360 slim 4gb ( može ih se na njuškalu sa kontrolerom naći za 1000 kn bez problem,tona oglasa ),kolega bih uzeo xbox360 ali uskoro izlazi xbox one i prepiremo se dali se isplati kupiti xbox360 sad ili ne? najviše da opet možemo igrati NFL i skate 3 ostale igre ni nisu tako bitne vjerovatno nebih ni igrali ništa drugo,...ili nam se više isplati čekati xboxone ( gdje igra košta 1000000 kuna )....nismo pametni....da nebih kupio xbox360 i za 4 mjeseca prestnau izlaziti igre za njega i postane mrtva konzola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Kupi sad x360
|
|
Oglas
|