|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Apple iPad
![]() http://bits.blogs.nytimes.com/2010/0...nouncement/?hp specs: Half an inch thin. Weighs 0,7 kg 9.7-inch IPS display Full capacitive multi-touch screen, same as the iPhone 1 GHz A4 chip,, 16 GB of memory, 32 or 64 Gigabytes of storage. There’s Wi-Fi, 802.11n, and the latest Bluetooth |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
jedva cekam da ga netko hackira i instaliramo win7 ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Konačno digitalni okvir za slike kakav mi se sviđa! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
meni je ruznjikav i fakat- dizajnom je ko da su povecali postojece iProizvode...al sad cemo vidjeti reakcije drugih proizvodaca |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovo nisam ocekivao ![]() Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ahem ahem ![]() Dobro, tih 10h je vrlo rastezljiv pojam.... Što se tiče procesora, vjerojatno nisu tili Atom jer nema performanse za HD video, a opržili su se sa nEvidiom prije ![]() Iskreno nevidim poantu takvog uređaja - prevelik je da bude PDA/smartphone, nema tipkovnicu i mogućnosti periferije kao netbook, preskup da bude neki multimedijalni player. Iako znam da će naći svoje mjesto ponajprije u filmovima i serijama kao cool gadget.. ali funkcionalno mu ne vidim neku svrhu.. ovo bi moga biti flop a'la Macbook Air ![]()
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
|
Kako ne vidi poantu? Uzmes ga na kenjaru, u krpe, u dzekuzi, na balkon ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Suit up!
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
|
Citiraj:
"Svi mi koristimo prijenosna računala i smartphone... pa se prirodno nametnulo pitanje ima li mjesta za nešto između. Godinama smo se to pitali kako bi stvorili novu kategoriju koja će biti bolja u ključnim zadacima – bolja od laptopa, ali i bolja od smartphonea - započeo je svoju prezentaciju Jobs." Da, većina koristei smartphone ![]() ![]() Pa dobro, onda mogu discontinue-at iPhone, te sve macbookove kad je ovo bolje ![]() Koliko god uređaj bio fora možda, svaki put bi radije uzeo tablet prijenosnik od ovog (best of both worlds). Da su napravili tako tanak, a istovremeno robustan tablet onda bi već to bilo nekaj. Ovo me sa "njihovim" procom zanima takodjer! |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Prečupavi mod
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
Evo kaj sam našao o CPU The Apple A4 is a CPU, used in Apple's iPad tablet computer. It runs at 1 GHz. It is an ARM System on chip with integrated GPU. It will use P.A. Semi technology. EDIT: http://i.imgur.com/nUtZK.jpg |
![]() |
![]() |
#17 | |
Suit up!
|
Citiraj:
![]() To je kao da kažeš - svi mi koristimo tipkovnicu i miša, ali eto - izmislili smo novi uređaj za kontroliranje - tipkovnicu sa teflonskim nožicama tako da je mičete po podlozi kao miša sa 2 ruke u isto vrijeme tipkajući - majke mi ovo bi bilo bolje ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
De nek mi neko objasni svrhu ovog uredjaja? Kome je to potrebno? Jos jedno fensi, glossy, touch govno iz applea... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
Citiraj:
Ako zanemarimo to, ima primjene. 1. Umjesto bilježnice ![]() 2. Već sam spomenuo. Odlično dizajnirani digitalni okvir za slike 3. tacna 4. prijenosna šahovska ploča, (čovječe ne ljuti se, monopoly....) 5. Character sheet za D&D, vampire the masquarade... charactera 6. e-book reader (ne za po vani zbog glossy ekrana) |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
bezveze,niti izgleda dobro,niti ima neku svrhu,za surfanje je prakticniji iphone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Slijedeća najvažnija informacija vezana uz iPad je kad izlazi crack... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Imali igdje video konferencije?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Malo je problem što Apple nikako da podrži Flash, ima ga toliko po webu i nikako da uključe podršku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Hardverski slabiji od HTC HD3, manja reza ekrana od spomenute HTC-ove WM 7 powered mrcine... + Apple je ![]() Citiraj:
iPad je samo veći brat iPhone-a, bez kamere, multitaskinga, 3G-a u osnovnoj verziji. No, ipak, svaka čast kaj su sve to ugurali u 1.3cm debelo kućište ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Pa sam si rekao. Veći brat iphone-a. Zašto bi bio problem to strpati onda u 1.3cm kučiše :P |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Treba znati radit sa Flashom tj. napravit dobru aplikaciju, web stranicu itd. Koliko je samo puta lakše napravit neku animaciju u Flashu nego tražit neke druge programe, skripte itd.. u flashu to napraviš za par minuta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|