|
![]() |
#751 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Imao 3 Torida - odlicni su - al na svakom mi je van garancije krepala lijeva gljiva. Od tad samo Xbox Kontroller dolazi u obzir. Em preciznije, em bolja kvaliteta izrade (ne primjetis dok ne stavis jednog pokraj drugog i pipas oba). I eto nako isteka gare jos uvijek sljaka kak spada ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#752 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni se jedino na starijem odljepila gumica sa lijeve gljive. To sam bio zaljepio. Onda se guma počela raspadati ![]() Ali Torid uredno radi i za ne previše zahtjevnog korisnika kao što smo ja i sin je dobar izbor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#754 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
a ovi original ps 4/5 sto su wireless a kazete idu i na zicu jel njih windows 7 prepozna ili mora biti 10 / 11 ?
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Yare Yare Daze
Datum registracije: Jan 2014
|
![]() |
#756 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni na zicu nije radio dobro, ali s adapterom od 8bitdo je radio ok Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|