|
01.09.2009., 20:41 | #1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pohvala Corsairu/Esys-u
Eto kupio sam modularca na trznici i kolega mi je rekao da je imao problema sa kablicima i da skratim pricu nisam dobio 8-pinske konektore za grafu. A ko za vraga imam ovu grafu koja treba 1x8 pinsko napajanje. Kolega me uputio da mogu priupitati gospodina u Corsairu za te kablove te da bi ih mogao dobiti. I tako sam ja poslao mail u corsair no nisam dobio odgovor. i tako jucer ja kontaktiram Esys Hrvatksa i s ljubaznim gospodinom popricam o mom "problemu". Na to mi on kaze da bas dobivaju posiljku kablica bas za modularce (rezervni kablici) i da ce mi vjerojatno moci nabaviti trazeno. Posto sam vec razgovarao priupitao sam i za 1 extra sata kabel. Danas popodne su mi kablici stigli (cak sam dobio sata sa 3 prikljucka na 1 kablu), ja donio covjeku Pepsi max i cokoladu milku za uslugu za kablice, em sam dobio trazeno, em sam dobio ekspresno, svaka cast!!!! Danas ujutro otvaram mail i citam da mi g. Joseph iz Amerike salje odgovor "Not a problem Alen, I will have this processed for you. Thanks" well done Corsair!!! Tako da sam danas popodne dobio trazene kablove iz Esys-a, a dolaze mi isti i iz Corsaira. Na kraju cu imati i viska kablova Eto jos jednom pohvale za Corsair i za Esys, stvarno profesionalizam na razini. od sada samo Corsair... |
01.09.2009., 20:51 | #2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a cuj istih iskustva imam i sa logitechom i sa WDC
Oglas
|
|
01.09.2009., 20:52 | #3 |
Guest
|
Znači, uz Logitech bi trebao dodati i Corsair na obaveznu listu hardvera? Lijepo. WDC je Western Digital? Al i oni ovako rješavaju jamstvo? |
01.09.2009., 20:53 | #4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
To se zove usluga i poštovanje prema kupcu, oduvijek sam preferirao kupovinu Corsair proizvoda i ovo im je stvarno lijepa preporuka, Esysu također. Svaka im čast, da su bar svi takvi. Corsair Ako budem uzimao modularca u skorije vrijeme sad znam gdje mogu naći pokoji kabel ako zatreba
01.09.2009., 21:09 | #5 |
Premium
|
pa samo kazem da bi uz logitech i WDC trebalo staviti i Corsair na listu proizvodjaca kojima je stalo do svojih kupaca i imaju odlican support... A uostalom, mislim da bi ovakva iskustva trebali napisati na forum, da i kolege znaju kad kupuju Corsair/Logitech i slicne da uz malo vecu cijenu dolazi i odlican support ( a za sve ostalo tu je mastercard ) |
01.09.2009., 21:17 | #6 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
01.09.2009., 23:26 | #7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
eSys je i mene ugodno iznenadio danas. Poslao sam router na reklamaciju koji je kod njih stigao 28.08. da bi danas postar na vrata donio novi router.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
01.09.2009., 23:54 | #8 |
Guest
|
Ma spomenuo sam "jamstvo" jer znam da je nedavno jedan forumaš dobio novog 1000W Corsaira iako nije imao svu (šarenu) papirologiju već samo kopije. Mislim da je isto u Esys nosio.. Samo eto, nisam znao to za WD, ako su samo L od Logija od sad njihove diskove uzimam. Ja bi na listu još dodao i Asus-a, ali provjereno (by Nyb) su dobri samo ako je roba iz MSana (2 laptopa, i jednu ploču su mi sredili u rekordnom roku!), za ostalo ne bi znao.. |
02.09.2009., 00:03 | #9 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Abit support je ipak bio svojevremeno kralj za sve ostale. Kad se samo sjetim iskamcenog OTES-a za IC7-MAX3 (da, cijeli onaj tunel )...a i hrpe NB ventova za raznorazne ploce Zadnje sto su mi poslali su retention clipovi za hladnjak na IX38 QuadGT (izostavljeni iz bundlea ploce, iako su u manualu navedeni) i to sam podielio s ekipom tu na forumu cim su mi se javili mailom
02.09.2009., 08:40 | #10 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma eSys je zakon, ja sam im jednom odnio stick, bez papira i na licu mjesta dobio novi
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
Oglas
|
|
02.09.2009., 09:16 | #11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
esys nema maloprodaju ili se varam ? (bar nije imao u moje vrijeme )
02.09.2009., 11:22 | #15 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam recimo od Silverstone-a dobio odjebanac kada sam tražio 8pinski PCI-E adapter, pošto je smješno da 750W napajanje od 1100kn dolazi samo sa 6pinskim PCI-E. Odgovorili su mi da imam za kupiti u Njemačkoj adaptera...te da ih oni nemaju na zalihama. |
14.09.2009., 21:02 | #16 |
Premium
|
|
24.09.2009., 22:16 | #20 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Indirektna pohvala
Eto, nakon problema s random rušenjima kompa u zadnjih mjesec dana krivnja je pala na RAM (memtest rekao svoje), javio se riječkom Netcomu, gdje sam i kupio memoriju i pitao da li je moguće ostvariti reklamaciju na RAM u jednom danu jer ne želim biti bez kompa ako baš ne moram, čovjek mi je rekao da mora nazvati eSys i pitati ako mi mogu izaći u susret. Nakon par dana novi kit Dominatora stigao, ja danas dofurao ovaj stari i odmah su mi to zamijenili novim, čak nisu ni testirali RAM na errore da provjere da je za otpis Eto, ovakav pristup je za svaku pohvalu i na račun Netcoma i indirektno eSysa
C L O W N I N G A R O U N D Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 24.09.2009. u 22:43. |
25.09.2009., 14:30 | #21 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
hx 1000 već imam duže... ajmo dalje
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
08.10.2009., 18:31 | #22 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Prikljucujem se pohvalama Esysu na profesionalnosti i susretljivosti. Promjenili mi 2x2 GB Corsair Dominatore u sekundi, bez previse pitanja i bez da su me gnjavili sa racunima i sta ja znam sta sve ne te mi je decko koji radi u servisu dao novi bracket za MBO. Dao za cugu i svi sretni.....i od sada sve sta cu moci kupujem samo i iskljucivo tamo, makar su mi malo dalje no nema veze. Uz 5/5 usluga |
11.02.2010., 11:07 | #23 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo još jedna pohvala Corsairu. Makar mi se isprva činilo kako mi neće odobriti, poslao sam RMA obrazac da mi modularni 6 pin konektori ne rade, nakon toga sam dobio odgovor da ih pošaljem njima i oni će meni nove. Zatim sam se mailom obratio direkt njihovoj RMA službi sa svojim problemom, da bi mi ujutro stigao odgovor od gospodina Josepha Ocbina, koji je rekao da nema problema, samo da ostavim točnu adresu i poslat će mi kablove first thing in the morning. Nije trebalo ništa, nikakav dokaz da uopče imam Corsaira, No questions asked I danas mi stižu fini kablovi Neznam dali bi mogao GTX275 nahraniti sa samo jednim tim kablim što ima jedan 6 pin i jedan 6+2 pin, baš ću pokušati.
13.02.2010., 11:40 | #24 |
Banned
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
|
06.08.2010., 11:12 | #25 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo još jedna zahvala/pohvala eSysu i Corsairu. Nakon što mi je HX520W iz neobjašnjivih razloga otegnuo papke, poslao sam ga u ponedjeljak, njima došlo u utorak, a meni je maloprije Overseas dofurao ganc novo HX650W napajanje Hvala i svaka čast ekipi eSysa |
07.08.2010., 00:09 | #26 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
wow, ovaj topic mi je dosao kao melem i prilika za osobno uskrsnuce na forumu.. Upravo danas mi slomise srce kad su sa nekim malim 'Geigerovim' mjeracem ustvrdili da mi moj voljeni Corsair 750W TX nakon skoro 4 god. sluzbe ne pokazuje puls na -5 volta Svi ostali izlazi navodno sljakaju, ali mbo malo pali, malo ne, ugl ne. Jos nisam siguran jel' i DFI milfacha oshla s njim.. u biti jos uvijek imam problema sa prihvacanjem da je Cors riknuo.. vec sam u shoku i nevjerici poceo trazit Seasonice po nabavi, ali me ovaj topic nekako osokolio nazad u Cors kamp Sad jos moram smislit kako cu poslat' tu gvozdzariju iz jeb* slavonije u Zg.
08.08.2010., 13:05 | #27 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
jos jedna velika preporuka esysu- kupio sam hx450w i odma nije radio,ja njima poslao,isti tjedan dobio novo(kod mene svaki drugi dan ide overseas) i jos na mail ispriku zbog neispravnog napajanja svaka cast |
08.08.2010., 13:33 | #28 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
08.08.2010., 17:08 | #29 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ma budem nesto izkombinir'o.. Problem sto ne mogu naci racun, a imam onaj mali garantni listic od Esys-a vezan uz napajanje. Mislim cak da mi nisu vratili racun, kad sam zadnji put reklamirao memoriju koja je na istom racunu bila. Moguce isto tako da ga je zametnuo neki od mojih teklica koji su memoriju nosili na reklamaciju ;/ Ugl. kontaktirat cu ih mejlom ovih dana..
09.08.2010., 00:50 | #30 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Dovoljan je taj njihov garantni listić koji se nalazi na kutiji. Potrebno je na papir napisati opis kvara, navesti podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona) te ga staviti u kutiju s tim listićem, dobro zapakirati napajanje te poslati na adresu servisa (Hondlova 2, 10000 Zagreb), i to je sve. |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|