|
![]() |
#151 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Za igranje WiiU igara s HDD-a na WiiU, trebaš ih instalirati sa SD kartice, pod pretpostavkom da si prethodno instalirao modificirani firmwer i Homebrew channel. Nema drugog načina i da, traje ko gladna godina. Znači sa WiiU download helper programom skineš igru, istim programom ju prebaciš na SD karticu i onda pokreneš Homebrew channel i iz njega aplikaciju WUP installer GX2. Na Wii-u je temelj svega SD kartica na koju kopiraš i sve potrebne programe (tipa WUP installer). Preporuka je da bude bar 32Gb (ja koristim 64gb, Samsung) HDD možeš koristiti kakav god želiš s time da moraš paziti da ti USB portovi na Wii-u daju max 400mA struje, tako da će ti rijetko koji HDD raditi samo uštekan u USB, već ćeš morati imati i dodatno napajanje za njega Također, WiiU odlično emulira starije Nintendo uređaje, te isto možeš instalirati Wii, Gamecube, SNES, NES itd. igre na njega. Proces je malo kompliciraniji nego sa standardnim WiiU igrama jer moraš prethodno izraditi instalaciju za igru uz pomoć softvera UWUVCI te moraš imati Wiimote kontroler je ga većina Wii igara traži. Kad izradiš instaler za igru, instaliraš ju isto sa gore WUP installerom sa SD kartice na HDD i pokazivati će ti se kao i svaka druga igra u izborniku Ja se trenutno igram s Retroarch emulatorom kojeg sam isto injectirao u glavni izbornik a igre učitava sa drugog USB sticka (drugi USB uređaj se treba sakriti jer WiiU bez te softverske modifikacije ne podržava istovremeno dva USB uređaja). Preko Retroarcha onda pokrećem igre i to Amiga i SNES, budem probao i MsDOS, ostale platforme me baš i ne zanimaju. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: telefunken. 14.03.2023. u 10:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
nova zelda masterpiece kažu, očekivano
|
|