|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Prvo se ispričavam što dižem mrtvu temu. Drugo, imam jedno jako, jako glupo pitanje. ![]() Osjećam se užasno glupo samo kaj to pitam, al nemam nikakvih iskustva s konzolama, a Wii me totalno zbunjuje. ![]() ![]()
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Koristi li tko Wii? ![]() Imam Wii U i probleme sa spajanjem na Nintendo store. Pokušavam kupiti neke igre ali me stalno izbacuje i javlja razne network errore. Uspio sam (naravno) uplatiti novac ali nikako doći do kraja downloada :/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#124 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
nemam wii, niti sam ga ikad igrao, no imaš hrpu igrica na torrentu za skinuti. i imaš na njuškalu, ekipa prodaje, snima igre na hdd, ako ti je wii softmodan, naravno! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Nekad davno sam imao softmodan wii. Imaš tutorijala koliko hoćeš i mislim da je to skroz krekano do te mjere da ti treba doslovno 2 min sa sd karticom (ne sjećam se više detalja bilo je davno). Uzmeš si neki externi hard i pomoću adekvatnog alata napraviš mu wbfs particiju i samo rokaš gore igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
jel vi čitate šta ja pišem ? ne trazim how to mod my wii več ono drugo modal sam ga ja pred 3 godine, punici .. pa ga sad našli u ladici, hdd sa igrama im podario 500GB ali disk izgubili negdje, pa treba robe opet al ajd ako več tipkarimo i vi se javljate kad sam prvi put modal wii , stavio sam usb loader i neogama pa je sad nešto pošlo po zlu, i stavio sam novu sd karticu sve podesio, ali neogama se pokrece samo preko homebre... a imam i šortkat na glavnom meniju kako sad da izbrišem te ikone na glavnom meniju ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Premium
|
ajmo gejmeri wii kupio jedan wii sebi modal ga sa homebre al se sad mučim sa loaderom usb koji loader a da je jednostavno onda natovarit na usb stik ili disk i load igru ? ima brdo toga, i pogubio se ja kad sam to zadnji put radio.. još se onda snimalo na dvd-e |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2014
|
što se tiče pripreme kartice i loadera pripremim sve sa ModMii i kasnije nadogradnje ios i sličnih gluposti nema se vremena to pratiti a ovaj util to sve odradi automatski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Konzole: Nintendo Wii U vs Switch vs...
Planiram svojoj curici (6. god) kupiti nekakvu igraću konzolu, uglavnom za motion control based igre (dance, sport i sl.) Nekako sam najbliži Nintendovim konzolama jer one imaj dosta igara prilagođenih za djecu. E sad... Wii U je konzola koja se više ne proizvodi ali je ima dosta po oglasnicima i web shopovima koji prodaju rabljene konzole i cijenom je prihvatljivija. A i igre su puno jeftinije te je softmod lako napraviti. S druge strane Switch je nova konzola, samim time puno skuplje a i igre su prilično skupe. Što mi se bolje isplati uzeti? Nekako sam bliži Wii U ali me brine da su to sve rabljene konzole. Kako stoji stvar s njihovim eventualnim popravcima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2018
|
Uzmi Wii U, softmode će ti omogućiti igranje i Wii igara kojih je više nego za WiiU. WiiU kvalitetnih naslova je malo, ajde recimo 20 da se isplate igrati i tu ćeš možda zadovoljiti svoje potrebe za igrom. Naime mnogo je igara koje su napravljene da budu u korelaciji sa Joypadom i korištenjem istoga. Djetetu od 6 godina je bitna raw igra, puzzle možda manje u cijeloj priči...ono staviš Super Mario Kart i vozi. Imao sam dva WiiUa i cca 6Wiia i za kraj sam ostao na na običnoj Wii konzoli koju igram sa 5 godišnjakinjom. Ja nisam imao kvarove samo pripazi da ju ne pretvoriš u ciglu kod softmoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2018
|
Citiraj:
Igrati se mogu i jedne i druge igre...moraju se napraviti dva softmoda konzole...jedan za Wii i jedan za WiiU dio konzole. Davno sam to radio i moj je odgovor pozitivan, da može dignuti i igre za Wii i WiiU. Disk ako nema samostalno napajanje mora biti Y usb kabel koji će mu dati snage jer bez toga ne funkcionira. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Lazy person
Datum registracije: Jul 2009
|
Nintendo Switch RCM jig
Zna li možda netko gdje bi mogao kupiti jig u Hrvatskoj, izgubio sam stari, a ne da mi se čekati par tj da dođe iz inozemstva 😅
![]() |
#138 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Mozda probaj naci nekoga tko ima 3d printer tu na forumu ili netko od prijatelja. Vidim da njuska kompletno prazna.
![]() |
#140 |
Premium
|
dižem temu iz mrtvih kupio ja danas nintendo wii u modan i malo youtubam, simo tamo wii u usb helper sredio, skinem igru, stavim na sd karticu a igre nema na meniju .. help wanted .. dummies gdje grešim |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Možda ovo pomogne : https://www.youtube.com/watch?v=ijWIs5xYYoM |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Premium
|
pogledao, al video ti bas i nema veze z mojim upitom al shvatio sam gdje je zajeb, tek kad sam izvadio karticu van i vidio da igre rade ima uređaj nand memoriju 32GB . i tamo je sve instalirano, pa je bilo potrebno pokrenut hombree i unutra je program za kopiranje na nand ili usb drive (ako ga stavio) mada, sječam se iz doba wii normal, dovoljno bilo usb ili sd card natovarit sa robom, i imao si loader koji je to uredno učitao al to još nisam našao, dal ima nešto takvog |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Pozdrav! Molba. Naime, davno odradio Wii modifikaciju i na USBu imao load igrica. Gospođa izgubila USB, a djeca došla u fazu da bi mogli igrati i ja sam muku mučim. Što staviti na prazan USB da sve funkcionira? Pretpostavljam svaka igrica u svom folderu, ali što još? Do neba beskrajan ako netko može pomoći. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Registered User
|
Pozdrav! Molba. Naime, davno odradio Wii modifikaciju i na USBu imao load igrica. Gospođa izgubila USB, a djeca došla u fazu da bi mogli igrati i ja sam muku mučim. Što staviti na prazan USB da sve funkcionira? Pretpostavljam svaka igrica u svom folderu, ali što još? Do neba beskrajan ako netko može pomoći. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Premium
|
sve piše u loaderu koliko se ja sjecam, loader + posebni usb stik na koji sam trpao igre putem Wii-Backup-Manager ja se trenutno učim funkcioniranje wii U modela pa ako koja dobra duša aktivna u tome, da mi napiše par rečenica kako na tome naj jednostavnije load game sa usb-a ono što sam trenutno skužio, trpaj na sd card i putem loadera install na nand memoriju ili usb stik .. što je mnogo kopiranja :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
|
jel ima nade pokrenut igru na wii u , javlja mi da nema više tog network id-a , i nudi eshop ili briši |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|