|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#62 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
|
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
PCEkspert Agent
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() Živjeli! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
|
Jel se netko igrao s dodatnim softwareima za Wii. Dali postoji GC Wireless Kontroler? Dali je ikako moguće igrati GC igre sa Classic kontrolerom?
![]() |
#69 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
Premium
|
Citiraj:
http://en.wikipedia.org/wiki/WaveBird (tu i piše zašto nema vibru - što bi moglo biti istina stvarno, jer ovako su mu jako dugo trajale baterije) A sad, za kupit, ne bih znao - ja sam imao GCN, ali sam ga prodao prije 2 godine, i od tad nisam baš pratio, ali teško će se naći, ako i uopće, to je istina, jer jednostavno je Nintendo kada je lansiran Wii potpuno ugacio GCN, a tako je i u Algoritmu ponestalo njihovih proizvoda. Inače, koštao je 400kn ravno tada, dok je GCN bio aktualan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
It's all cool!!!
Datum registracije: Oct 2006
|
WII je predobra stvar za zabavu, kad je bio zadnji Call Of Duty lan na velesajmu, igrao sam tenis i boks. Jest da je to malo skupa zabava dok te ljudi gledaju kako lamačeš šakama po zraku, pomisle da si došao sa Star Treka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
jel ima ko igru THE LEGEND OF ZELDA: TWILIGHT PRINCESS WII za pozajmit ![]() Zadnje izmijenjeno od: krešo. 11.03.2023. u 14:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kak stoje stvari sa kompatibilnošću unatrag, da li se mogu haklat i stare igre sa Nintenda?
![]() |
#77 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Nintendo Wii info
Moja bolja polovica se nabrijala na Wii, odusevljena je kotrolerom i skakutanjem pred telkom. Naravno teoretski je odusevljena jer nije imala prilike isprobat to cudo uzivo a nisam ni ja. Stoga Wii gameri pomozite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
Pogledaj cijene opreme ovdje: http://www.consoleuniverse.tk/ Ja sam ne tako davno istraživao i naišao na zanimljivu stvar...stavlja se umjesto optičkog pogona-> Wii SUNDRIVER 2.5" SATA HDD USB ISO Loader http://www.d2sun.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Da, trebalo je ukucat Wii u tražilicu i lupit enter... http://forum.pcekspert.com/gtsearch....441%26page%3D3
![]() |
![]() |
#81 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
U planu mi je kupnja Nintendi Wii konzole, zapelo mi je za oko cijena od 187$ na amazon.com, no nazalost oni ne prodaju PAL verzije, barem tako kaze njihova korisnicka sluzba. Zanima me da li bi uz softmod ja mogao normalno igrati NTSC verziju, bez obzira sto je to namjenjeno za USA trziste, te kako bi se mogao rjesiti problem sa uticnicom, jer ako se ne varam preko velike bare imaju malo drugacije tipove uticnica za napajanje ? Pretpostavljam da bi ovdje neki konverter koji se kod nas moze kupiti rjesio problem. Nadjoh ovo na ebayu, ali za tih 30$ taman narucim sa amazon.co.uk PAL verziju (koja kosta oko 140 funti, znaci cca 1150 kuna) ![]() p.s. konzolu bi mi donijeo kolega iz Njemacke, tako da bih izbjegao carinu i porez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Ne mogu li svi novi LCD/plazma televizori prikazivati i NTSC sadržaj? Za igre ti je ionako svejedno jer ćeš modati konzolu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Dubwise
|
Znam da mi je svejedno za igre, ali mi nije svejedno jer imam malo stariji (82 cm) Sony TV, te nemam u planu kupovati novi u skorije vrijeme. btw koji sve webshopovi u Europi postoje tipa newegg.com ? Zadnje izmijenjeno od: neumrli. 22.10.2010. u 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Provjeri može li taj Sony prikazivati NTSC? A adapter kupiš za 1 dolar s uključenom poštarinom ovdje: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3529 . |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Agent 0
|
Možeš kupiti povoljno Wii na Gameplay forumu, recimo za 1100 kn kupiš konzolu sa chipom i jednim kompletom kontrolera, za 1300-1400 kn kupiš konzolu sa malim morem opreme. Naravno da ima i budala kaj traže 1800 kn za osnovni paket, ali di nema budala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Agent 0
|
Pa evo jedan ponuda od neki dan. http://forum.gameplay.hr/threads/747...dodatan-Joypad Najisplativije bi bilo naci konzolu sa dva seta kontrolera za nekih 1200-1300kn, pošto su kontroleri vrlo skupi. Ok, ima onih kopija po 20 dolara, ali svejedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Dubwise
|
Za tu cijenu od 1200-1300 iskreno mislim da je nemoguce naci konzolu u pristojnom stanju, sa dva seta kontrolera (remote+nunchuk) i da nije starija od godinu dana. Mislim da mi se opcija kupnje u DE cini najisplativijom, jer vec par dana usporedjujem kombinacije kupnje preko amazona, ebaya, itd. Doduse prva opcija mi je bila kupiti konzolu preko poduzeca jer me tako izadje 1200 kuna bez PDV-a, inace je na nasem trzistu 1600 kuna najeftinija, no to mi je otpalo zbog nemogucnosti kupnje preko osobe koja bi mi mogla napraviti tu uslugu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Dubwise
|
edit: rjeseno Zadnje izmijenjeno od: neumrli. 13.11.2010. u 22:11. |
![]() |
![]() |
|
|