|
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
i mene interesira jer po reklamama izgleda totalna ludnica ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PCEkspert Agent
Datum registracije: Jun 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Nemam Wii (weeeeeeeeee), al sam imao priliku igrati Super Mario Tenis, i mogu ti reći da je prodobar osjećaj! ![]() I igrao sam još jednu zeldu, gdje joypad koristiš kao mač u pojedinim sekvencama! ![]() Uglavnom, pravilo kod konzola i igara ti je ovako: Do You like games? YES - Buy a PC! NO - Buy a Console Do You have friends? 1.YES: Are they RL or Virtual friends? RL - Buy a Wii! Virtual - Buy XBox 360 2.NO - Buy Playstation 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Ja igrao u prijatelja ,prejebenica bogte ![]() ![]() ![]() Ima puno piratskih igrica ,sto znaci da nemoras kupovat origigi (valjda ima neki cip za ugradit)... to je to ,ako vas jos nesto zanima mogu ga pitat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Igrao se COD, tenis, golf-to je sad aktualno, ima i ribolov.. ![]() i sve igre(pir.) rade za online igranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Ako će se često igrat u društvu - definitivno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
onaj tenis smo pikali na LAN-ovima na velesajmu i ok je stvar za zajebanciju i ekipu ![]()
![]() |
#16 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prečupavi mod
|
Paraolimpijada ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Izgleda koda je namjesteno ali koga briga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
PCEkspert Agent
|
Ma vraga namješteno. Imaš brdo takvih filmića gdje su razbili televizore, plafonjere i lustere. Letjeli su im daljinci iz ruke, a vidio sam na "Jubitou" i razbijenih noseva kad su se ljudi razmahali i uživili. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ma znam vidio sam i ja ali ovaj tu mi izgleda podosta fake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prečupavi mod
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo ovako, ko vlasnik Wii evo iskustva. Za dobru zabavu čovjek mora potrošit cca 4500-5000kn da kupi Wii. Mana je jedino što Wii Shop i Wii Connect (čitaj internet usluge) ne rade na postavkama od "Croatia". Nego najbolje što sam ja našao jest Australija (jer ako staviš UK onda kg = lbs, i ostale pizdarije). Ako staviš FR, AT, GE, IT onda neke usluge nisu na ENG, što je banana. Najveća mana jest po meni što sve usluge rade po "lokacijama" umijesto da su napravili još jednu "univerzalnu" ono "ENG" i sve bi bilo super. Wii Fit je do yaya, no, dosadi nakon cca 2-3 tjedna, ali dobar je za mršavljenje, šta je je, samo treba biti uporan... Ostale igre su isto vrlo zanimljive, jer ipak ne sjediš nego se krećeš. Sve u svemu, pišurija do jaja, jer nije da sjediš i drkaš po đojstiku, nego se zbilja nasmiješ, zabaviš, oznojiš, upišaš od smijeha, čak i rasplačeš... Igrivost je do yaya, iako grafika nije bajna. Ono što je jagoda na kraju, jest da na Wii-ju možeš igrati osim Wii i Game Cube igara, sve ostale Nintendo igre, kao i SEGA-ine... Sve u svemu, ja sam prezadovoljan, osim što usluge rade preko lokacije (što znači da smo mi u HRV zakinuti za neke usluge, pa moramo kao da smo iz neke druge zemlje...) Jedino, cijena od 5000kn za Wii, Chip, Extra kontrolere, Wii Fit, punjač, i razne dodatke je podosta... Jedino još da skužim kako igrati N64 igre bez da ih kupujem preko Wii Shopa. PS: ako nekog zanima kako 5000kn, evo kako: Wii - 2100kn Chip - 600kn Wireless Nunchuck (2x) - 270kn (540kn) Wii Classic Remote - 190kn Wii Remote Controler - 390kn Cube Contorler - 90kn Wii Fit - 700kn Wii Fit silikonska navlaka - 80kn Wii Mem kartica 256 (za GC) - 160kn Wii SD 2GB kartica - 60kn Wii dvostruki punjač s baterijama - 150kn Wii 26u1 Sports Pack - 150kn Wii HDMI, SCART, SVIDEO kabel (ovisi koji vam treba) 100-300kn = cca 5000,00 kn
![]() |
#26 |
Premium
|
Ja jučer igrao tenis sat vremena, sad me ruka boli ^^
![]() |
#27 | |
PCEkspert Agent
|
Citiraj:
Utvrdili smo da je konzola jebenica naspram ostalih. Sad mi reci šta se dobije sve sa konzolom i koliko je to para? Gdje? Mogućnost peglanja kartice? Čip da ili ne i čemu uopće služi. Baš i nisam shvatio. Šta još dodatno treba kupiti za dvije osobe za puni doživljaj i koliko je to još dodatno para. Malo mi pojasnite ovu sliku: http://www.acm.org/crossroads/wikifi...es/wiiMote.jpg Šta nije taj daljinac solo (bežićni)? Čemu služi ovaj drugi i komad žice? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Odgovor na tvoje pitanje je u mom potpisu. No evo ovako: Chip služi da igraš spržene igre, jer svaka original igra je od 300-500kn, a chip je 300-900kn, ovisi o garanciji i verziji konzole) Jedino što bi isključio od onoga što sam ja kupio za potpuni doživljaj u dvoje jest: 26u1 SportsPack Nintendo Classic Remote Game Cube controller 256MB card (za GameCube) Umijesto Wireless nunchuck, možeš uzeti običan sa žicom. To je ono što si pitao što je, to je "đojstik" ili ti lijeva rukavica u boxu. Ta žica zna iči naživce, pa je puno bolji doživljaj kad je Nunchaka bežićna. Ja sam sve nabavio kod najbolje ekipe: http://www.consoleuniverse.tk/
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() mater škiknila od panike ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |