|
![]() |
#3212 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Uzmite kožnog markusa, nema problema, dvi stolice, 4 monitora, sve radi kao podmazano već 2 godine ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3213 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam jednog platnenog u uredu, nisam imao problema na dva monitora (parketi i plocice na podu). Drugi platneni doma na laminatu i sada na plocicama zna kratko ugasiti ekrane kada je bura, jako suho vrijeme i samo kada se ustanem sa stolice (najcesce kada odem s kompa). U mom slucaju nije dealbreaker kao sto rekoh, godinama sam mislio da je negdje drugdje problem ![]()
![]() |
![]() |
#3214 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Preporuka ako netko treba jeftinu,a okej stolicu https://www.xxxlesnina.hr/p/uredska-...l-002381037601 Jedino su upustva štura i malo se vidi nedostaci na mehanizmima,ali nista strasno,za tu lovu odlicna obicno sta se nudi u rangu 80-90 eura |
![]() |
![]() |
![]() |
#3216 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Vidim da ni rijeci o IKEA gaming stolicama... Pa ajmo brza recenzija: main stolac doma: HM Aeron (vec 10g, i dalje sve radi i ko nov je, 0 odrzavanja) main stolac na poslu: IKEA Markus secondary stolac na viksi: IKEA Styrspel - https://www.ikea.com/hr/hr/p/styrspe...vena-60526085/ Taj Styrspel je vrhunski. Celicne konstrukcije, svi sarafi su debele mrcine, mehanizmi za sad rock solid feeling odaju i ono najvaznije - nema spuzvu koja ce mi se upalacinkit za 6-9 mjeseci, a ni umocvarit guzicu po ljeti. Nego je ko i HM Aeron - prozracna cvrsta tkanina (doduse ne znam od kojeg tocno materijala je na IKEA-inom, Aeron ima od kevlara ![]() Uglavnom, inicijalni dojam odlican, vidjet cemo s godinama. ![]()
![]() |
#3217 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Ja koristim IKEA Markus sad već 2-3 godine. I dalje mi je sve ok ali uvijek gledam što se još nudi. Styrspel mi je zapeo za oko, spomenuo ga je već netko ranije na ovoj temi. Uvijek sam koristio klasične stolce sa spužvom u sjedištu, a htio bih probat mesh sjedište pa zato i gledam Styrspel. Ne znam zašto ga kod nas i dalje nema u dark grey boji (primjer Austrija). Volio bih naravno probati i Aeron ali i dalje je preskup. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3220 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Da, za boju je unfortunate sto nema crne... al' fuck it, vazniji je posture i kvaliteta. Da se to za 5 eura prefarbat u mat crno u 2 sloja i amen. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3221 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2020
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3222 |
49%winner
|
Barcelonu imamo na poslu, firma nam kupila. Na uzorku od 5-6 ljudi, svi radije sjede na mom platnenom Markusu. Ja sam nakon mjesec dana testiranja Barcelone odbio stolicu, nema smisla da mi je narucuju i da stoji sa strane. Edit: nije losa stolica, dapace. Nitko se ne zali na nju. Samo je tvrdje sjediste koliko pamtim. Meni je bila presiroka i nije mi gabaritima ulijevala povjerenje da je bolja od Markusa
![]() |
![]() |
#3224 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
I kaj smo na kraju s ergovision? Imam markusa ali trebam nekaj bolje radim od doma i trebam nešto malo kvalitetnije. Ciljao sam na ovo https://hr.ergovision-office.com/smart-plus/ Ima netko prijedlog tak do kojih 1000 eura? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3225 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
IMHO možeš provjeriti i Steelcase Gesture, kod nas ih drži Delight Office i kaj se mene tiče, ovih nekoliko mjeseci koliko je Gesture kod mene u upotrebi - da bi riječ rekel, nemam zamjerki. ![]()
AMD Ryzen 7 Pro 4750G + Vega iGPU | be quiet! Pure Rock 2 Black | MSI B450 Tomahawk Max II | 32GB G.Skill DDR4-2666 Value | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Corsair CX450M |
![]() |
![]() |
![]() |
#3227 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sjedim na Gesturima i na poslu i doma, super stolica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3228 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Styrspel mi odlično izgleda, šteta jedino što nema kombinaciju crno/sivo, uzeo bi odmah za ured par komada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3230 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Imam ga i smeta me prekratko sjedište (ja još imam ispodprosjećno duge noge) koje se uz to ne da tiltati pa imam osjećaj da cijelo vrijeme klizim i onda se pokušavam nekako nogama povlačiti i gurati u isto vrijeme. Naravno ne pomažu ni kotačići koje sam promjenio u one ko na rolama s ležajevima pa se još više moram držati nogama jer idu ko po ledu.... a original su totalna debilana jer imaju kočnicu kada ne sjediš na njima - zašto ne naprave kočnicu da se zakoče kada sjedneš punom težinom, a ne obrnuto pa cijelo vrijeme moraš dizati stolicu u zrak kada ju pomičeš.
![]() |
![]() |
![]() |
#3231 | |
49%winner
|
Citiraj:
Znam samo za ovaj shop (i provjeren je, kolega kupovao) https://www.buerostuehle-4u.de/buero...-black-edition
![]() |
![]() |
![]() |
#3232 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
AMD Ryzen 7 Pro 4750G + Vega iGPU | be quiet! Pure Rock 2 Black | MSI B450 Tomahawk Max II | 32GB G.Skill DDR4-2666 Value | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Corsair CX450M |
![]() |
![]() |
![]() |
#3233 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3238 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Markus je pola cijene te tvoje stolice koliko vidim, neracionalna usporedba. Ali ionako da kupujem novu, opet ne bih uzeo u obzir taj tvoj Master SweatMaker, nego nešto slično Ikeinom Styrspelu, da osjetim povjetarac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3239 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Šta kupiti nakon nesretnog Jarvfjalleta? Slomila me, doslovno. Predivna stolica, kvalitetna ali za mene prokleto neudobna. Ne mogu se više patiti. Pretvrda je, preplitko mi je sjedište(185cm, 95kg). Imam ju nekih 3 godine i fakat je dobro očuvana, ako je netko zainteresiran, neka pošalje PM, ide na Njuškalo. Jedini uvjet je cca 300€(MAX) i da ima neku bijelu ili light sivu varijantu jer mi stoji u dnevnom boravku. Jel taj Markus kojeg svi hvale išta mekši, komotniji? Jel imao itko i Jarv-a i Markusa, da usporedi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3240 |
49%winner
|
Nema li Markus krace sjediste, provjeri to, mislim da je Jaro tu bio upgrade naspram Markusa. Sto se tice spuzve, meni su oba Markusa udobna (prema meksoj strani) za mojih 85-89,9 kg, ali su i kupljeni prije oho ho vremena. Dosta bitno za spomenuti s obzirom koliko je Ikea mijenjala samog Markusa s godinama (opruga postala meksa, kotaci dobili autolock i pucaju pod tezinom).
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|