|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2023
|
Brave ne prikazuje određena youtube videa na fourmu
Brave ne može prikazati određena youtube videa na forumu. Na slici se vidi problem. Skužia san da mu problem stvaraju videa koja su napravljena pomoću forumske youtube naredbe ([YT] - ostane samo praznina) dok ona koja su ugrađena pomoću direktne youtube opcije rade normalno. ![]() U bravu sam isključio adblocker štit i omogućio sve kolačiće. Zna li netko rješenje? Zadnje izmijenjeno od: surfač. 21.06.2023. u 09:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ja imam isti problem samo sa chromom. Još uvijek nisam našao rješenje. Ako netko zna neka nas prosvijetli. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Znači nema rješenja? Sad gledam i na Firefoxu, isti problem a i sjećam se da mi je tako prije bilo i na mobitelu na Bromiteu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ide mi ovaj problem na živce. Otvorio san temu na Brave forumu: https://community.brave.com/t/some-y...showing/505915 Je li moguće da je ovaj problem vezan samo za PCEkspert? Ne surfam nešto puno na stranim forumima ali samo sam ovdje potrefio ovaj problem. Zadnje izmijenjeno od: surfač. 21.09.2023. u 10:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Rekao bih da je neki kurcšlus kod forsiranja HTTPS-a i eventualno tracking postavki (cross site i 3rd party cookies), možda YouTube plugin ne surađuje dobro. Brave i Firefox mi prikazuju sad sve, a što sam mijenjao, ne sjećam se. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Takodjer problem na Chromu na X kompova, ako me bas neki video zanima lupim Quote, iskopiram onu zadnju kobasicu hijeroglifa iz koda i zalijepim na neki random Youtube link ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|