|
10.06.2023., 04:34 | #31 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Philips i Sony su isto svasta pozeljeli u povijesti svog postojanja, samo tada je prstala kreacija originalnih ideja, a najgore sto se moglo desiti, nekompatibilnost formata, koji se tada cinio kao strasna kletva. A danas se cini kao bajka, u svijetu u kome je sve zadato. Kad se baci kost potrosacima (pa onda medijima) znaci da na tome rade najmanje +10 godina. Isprika na bolesnom videu (laznog buntovnistva) ali iz nekog razloga, cim sam vidio Apple promo pomislio sam na : Disobey .... |
|
10.06.2023., 17:54 | #32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ovo što sam vidio izgleda jebeno! mislim ono gledam promo video i mislim si ma je..., moš si mislit da to baš tako dobro radi i da košta "samo" 3500$ e sad... hoce to stvarno izgledat tako bumo vidjeli kad izađu recenzije onih koji hejtaju Apple i koji nikad nisu bili pozvani na njihove prezentacije. Ak ce njima valjat onda je to to ja sam mislio da ce iznos bit jos i veci od 3500$ tak da... nema straha, sigurno ce se prodavat ko da kosta 100$ jer tako necega na tržištu nema. bas me zanima kak ce to zgledat kad dođe u iStyle, oce se moc isprobat il ce osiguranje stajat pored tebe da nebi neš sjebo |
11.06.2023., 08:10 | #33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prodavat će se i to. Da Apple zapakira g**no, stavi ga u svoju kutiju i baci cijenu od par sto $, garant bi se našlo pacijenata koji bi to kupili.
|