|
03.05.2023., 12:08 | #1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2022
|
Blur screen kod logiranja
Imam problem sa windowsima 10. Kad upalim komp windowsi se dignu do log in dijela i tamo zapne. Samo je mutni ekran i dole tipke za gasenje i mrezu. Ne mogu nista. U safe mode normalno ulazim tamo sve radi. Probao sam razne mogucnosti u raspucima interneta ali nista ne pomaže. Jel imao netko sličan problem ili savjet kako to riješit? Hvala. |
06.05.2023., 10:04 | #2 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Napravi system restore. Na neki prošli dan kad ti je windows normalno bootao (naravno ako ti je upaljena ta opcija). Nakon toga mi pada na pamet jedino reinstal Windowsa |
|
|
Oglas
|
|
06.05.2023., 10:36 | #3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ili ti je Windows Update nekaj ukenjo ili si nekaj instalirao. Skini ovo: https://download.sysinternals.com/fi...rnalsSuite.zip Pokreni komp u safe mode-u. Pokreni Sysinternals autoruns kao admin > pogasi cudne stvari sto se automatski pokrecu i smrde na probleme. Ako i dalje ne sljaka > reinstall i bok.
06.05.2023., 11:30 | #4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2022
|
System restore mi ne radi ne daje mi ništa. Probao sam resetirat windows update i napravit uninstall updatea isto ništa. Pogasio sve servise osim systemskih isto štanga. Komp se nije palio jedno godinu dana osim tu i tamo između na kratko i onda se zadnje to dogodilo i to čak mislim kod update windowsa da se nešto smrdalo. Nisam imao više živaca se sa time igrad pa sam formatirao i stavio odmah Windowse 11. hvala na odgovorima. |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|