|
![]() |
#1 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
windows.old povrat podataka
Da li je moguće vratiti sve "kako je bilo" na kompu na kojem je windows 10 presnimljen preko starog windowsa 10? Znam copy/paste svih podataka iz user foldera, ali da se i svi programi vrate itd...Recovery ne znam jel snimljen i kada ...Nisam često u tome, pa pitam...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ovisi što znači "presnimljen". Kada se radi neki upgrade onda windows installer zna napraviti windows.old direktorij. Nije mi sada baš pri pameti niti pri ruci za probati, ali negdje bi trebala biti opcija za povratak natrag na stanje prije dotičnog upgrejda. Teoretski biš to mogao i sam odraditi (obrisati windows te preimenovati windows.old u windows) bootanjem u recovery, ali nisam nikada to radio i ne znam koliko bi to bilo pametno. Dodatna opcija je system recovery koji bi ti trebao dati mogućnost da se vratiš na neki checkpoint. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
Znači windows nije htio bootati, neki error je bacao,plavi ekran i stavljeni su novi windowsi bez formatiranja , sad postoji windows.old i windows od nove instalacije...kako vratiti sve?
![]() |
#4 |
Premium
|
Što znači "sve"? Pretpostavaljam da imaš pristupa svojim dokumentima i ostalome. Ako biš se htio vratiti na windowse koji se nisu dali bootati, mislim da bi ti bilo pametno krenuti iznova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
Pa to i govorim, imam windows.old gdje su svi podaci i programi, kako da prebacim da sve bude kao prije? Razumijem da mogu iskopirati user folder u novi windows,to sam i napravio, ali kako postaviti sve programe i licence da rade bez instaliranja ispočetka ?windows licenca je također u windows.old, a ne znam ima li negdje čovjek hard copy ključa. Zato me zanima ima li neka skripta, program,aredba koji može mergat windows old na windows new.
![]() |
#7 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
Ma radi se o tome da su gore neki programi za pogonjenje nekih strojeva/uređaja i to sad komplicira situaciju jer treba sve podešavat, unosit licence itd... a to mi je muka...jedino ću probat napravit shortcute na novi desktop i vidjeti hoće li programi raditi iz starog program filesa....
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
To je samo file recovery, nije system recovery, iako piše i crashed pc recovery,možda vrijedi probat...inače mi je google to izbacio kad sam prvi put tražio riješenje, ali nisam vidio do sad da ima i crashed pc recovery, možda vrijedi probati...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|