|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
Microsoft Edge problem?
Bok ekipa! Imam pitanje jedno.... Znači kad čitam primjerice novine na pregledniku Microsoft Edge (stranice tipa indeks.hr, jutarnji, 24 sata, net.hr itd) na dnu stranice mi stalno piše što želite učiniti s adex.js tj. to sranje šta god da bilo se hoće preuzet tj. download i onda svaki put moram stiskat odustani što me već nervira.Jel to nekakav virus ili spyware ili šta je to? Ima netko još taj problem možda? Skenirao sam cijeli komp sa Eset Nod32, sa Malwarebytesom i sa Superantispyware-om i ništa ne nalazi. Osim toga imam i adblock plus na Edgeu da blokira reklame i te gluposti. Kako da riješim to pojavljivanje toga, da maknem to nekako? Hvala na pomoći! Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prestani koristiti to smeće od browsera i prebaci se na FF, Operu ili Chrome.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
Ma napravio bi ja to ali problem je u tome što imam monitor koji ništa ne valja i na kojem se kad koristim FF, Operu ili Chrome dosta reflektiraju/odbljeskavaju slova i prelijevaju boje što čini čitanje iritantnim dok je nekim čudom na Edgeu to znatno podnošljivije odnosno i tu se to vidi ali manje. Ma moram prodat više taj svoj monitor i nabavit neki normalan.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Evo sa drugog foruma Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Instaliraj ublock origin, generalno je to dobar savjet baš zbog tih razno raznih skripti koje se mogu prikazati kao rezultat neke reklame koja je i malware. A Edge ima bolji font rendering nego ostali browseri, zato je font bolji za gledati nego na drugim browserima. A da je smeće - definitivno nije, pogotovo od Creators Update. Koristim ga kao default browser i riješeno je valjda 95% problema koje sam imao s njim u odnosu na AU.
![]() |
#8 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Microsoft Edge is leaking the sites you visit to Bing |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |