|
![]() |
#183 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pozdrav! Ajde da pitam u ovom podforumu. Koliko vrijedi Hp officejet 4500. Ne koristim ga već par godina, odkada sestra printa u školi. Koliko mogu dobiti za njega?
![]() |
#184 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Premium
|
![]() |
#186 | |
cyborg
Datum registracije: Dec 2016
|
Citiraj:
https://www.nabava.net/laserski-pisa...-dpi-179395541 Stari multi-kulti Epson umro (ostao samo skener u funkciji) pa sam si ovo piknuo prije par mjeseci za kućni mini ured i za sad nemam nikakvih zamjerki. Ima i jeftinih zamjenskih tonera https://www.nabava.net/search.php?q=xerox+3020 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
ima wireless ali mi to nije potrenbno pa nisam probavao. mane - ponekad neće uvuć papir (kad je jedan na trayu) a pošto su današnji papiri ultra takni, vide se "crte"- otisci od vodilica. sam print je čist. ne znam dali ima gdje brojač pritanja ali original toner još nisam mijenjao, pokazuje da sam na 40-50% sad. moja ovcena 8/10
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Isto sam nedavno kupio Xerox 3020 i baš taj wireless me zeza. Printer ima sve i svašta od povezivanja, ali najobičniji wireles radi dok printer ne ode u standby - što je nekih 5 minuta valjda. Nakon toga ništa od printanja preko mreže , treba doći do njega, klikati po gumbu da se probudi i onda mu wlan opet radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Premium
|
Hvala sinac. Ma samo mi smeta doma, mogu ga odnijet kod frenda pa da on pogleda. Al ako vrijedi nekih 100-200kn,ne znam dal mi se isplati uopće zezat s njime.
![]() |
#192 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
ja sam prisilno umirovio epson d88 jer ova verzija W10 nije imala drivere za njega. zamjenske su me koštale cca 16-20 kn i da ima divera nebi ga mijenjao (kod zamjene treba resetirati čip na tinti sa posebnim reseterom koji sam kupio kod Alije ak tvoj HP traži samo original ne vredi se zezat ![]()
![]() |
![]() |
#194 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
pozdrav, zanima me ako je ovo ispravan zamjenski toner za phasera 3020? https://www.refill-bar.hr/toner-zamj...3020-3025.html oznaka na original toneru je 650N05407 (NL-5928 RC) |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
ima tko iskustva sa HP laserskim printerima. Konkretno me zanima ovaj model: Laserski printer HP Color 150nw, LAN, WiFi, USB, bijeli (4ZB95A) Treba mi laser u boji sa wifi-jem za print 20-30 stranica mjesečno. Ovaj mi se čini ok, ali bi htio čuti iskustva |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Trebao bih preporuku laserskog printera u boji koji ima wifi i moglo bi se prtintati sa mobitela. Prednost imaju printeri koji imaju jeftinije zamjenske tonere.
![]() |
![]() |
#198 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Kojeg proizvođaca preferirati za mono laser printer sa Wifi podrskom? Mislim zbog pouzdanosti, garancije i mogucnosti koristenja zamjenskih tonera? Treba mi za home use, nekad u mj dana par papira, nekad u danu 100 stranica.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Pozdrav svima! Vjerojatno vec 100 puta postavljeno pitanje, ali ne mogu naci konkretan odgovor. Zanima me printer koji bi povremeno isprintao neki text. Znaci rijetko bi se koristio pa treba i to uzeti u obzir jel. Bilo bi dobro da je Bluetooth ili Wifi. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Premium
|
Taj Xerox 3020 ima nekakvu kvazi wlan podršku... Jel netko zna kako ga natjerati da ne ugasi wlan kad ode u standby? Sve sam već probao, ali nula bodova... printer nakon 5 min. ode u standby i otkači se s wlana. Da bi nešto printao, treba doći do njega i stisnuti gumb da se probudi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Vidi ima li šta korisnog > https://forum.support.xerox.com/t5/P...by/td-p/195752 |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Premium
|
@Nikky, vidio sam to, nije pomoglo. Na kraju je završio spojen preko USBa na jednu linux kantu koja je stalno upaljena i share preko mreže radi. Wlan se barem meni nije pokazao dobrim, da ne spominjem da 3m od APa bez prepreka je printer prikazivao jako slabi signal. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|