|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Preporuka nosača za mikrofon
Dakle, namjeravam uzeti odovjeni mic, odlučio sam se za hyperx solocast ili razer seiren mini, ali sam zbunjen oko izbora nosača za mikrofon. Dakle želio bi neku ruku, ne mora biti nešto premium samo da odrađuje posao, nosi mikrofon i da se može zakačiti za stol. No, nemam ideju gdje bi to mogao kupiti ni kakvi su navoji na mikrofonima i tim nosačima. Ako netko ima kakvog iskustva sa tim bio bi mu vrlo zahvalan na preporuci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Ovako nešto? https://www.audiopro.hr/proizvod/rod...on?idPro=4553# Ovisi to o navoju. Ovaj dođe s dva različita naboja u kutiji. hyperx solocast npr može i 3/8-incha i 5/8-incha. Nisam provjerio za Razer ali imam ovu ruku i s njom sigurno dođe 3/8-inchA i 5/8-incha navoj. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Pa imaš raznih cijena. Npr https://www.nabava.net/stalci-za-mik...jena-215142431 Ali ne znam koliko je to dobro. Ne želiš da ga ne možeš namjestiti kako treba ili da je feder loša. Istraži prvo Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Evo jedan primjer kavog ja imam već 3 godine (pandemiju odradio od doma s njme ![]() ili ovaj Sve isto samo je bijeli. Ove držače koji imaju federe vidljive iz vana nemoj gledati jer to je bačen novac. Nadam se da sam pomogao ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
na amazonu su ispod 20 eura ja si isto planiram uzet jednog https://www.amazon.de/-/en/SoloCast-...s%2C112&sr=8-6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ponavljam, ne preporučam nosače sa federima koji su izvana i vidljivi, takav sam imao i to ne valja ništa. Ali evo, pronašao sam na AMAZONU .de isti kao što imam ja (kopija RODEovoga smo sa metalnom bazom pa je i bolji) za €23.19 + 10€ dostava u HR Ako se dobije to što je na slikama, onda je ovo best buy i cijena.
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Imam pitanje u vezi nosača za mikrofon pa da ne otvaram novu temu. Naime, kupio sam mikrofon combo sa nosačem i naravno, nosač je očajan. Shock mount još i može proći, ali nosač je kako je kolega gore napisao za u staro željezo. Zanima me sljedeće, isplati li se kupiti na aliexpressu onu kopiju rode nosača koji je linkan gore? Na aliexpressu se nađe za nešto manju lovu, pa da ne dajem tih 800 i kusur kuneliće ako baš ne moram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Fora, ali mislim da bi ipak potegnuo na nešto kvalitetnije i namjenjeno baš za mikrofon, nisam baš vičan modificiranju ičega pa sam uvjeren da nebi baš ispalo najbolje da se ja hvatam toga. Ali ono što pokazuje kako mu se nosač cijeli mrda jer jer popustio šaraf onaj na onom dijelu koji se steže za stol, meni se to događa već sada a mikrofon imam par dana. Tako da definitivno moram gledati nešto drugo u skorije vrijeme. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|