|
11.10.2022., 20:55 | #31 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Super si to slozio 👍 Gdje nabavljas profile? Moj je gotov kupljen kokpit( GT Omega Prime), ali su dodaci za njega ajme skupi. Da, i taj Thrustmuster mi je bio u igri. Najbolje da posudim negdje, da vidim kako ce to sve skupa izgledat u VR, tj da mi nece doci zlo kao od rollercoastera 😁 BTW, koji sic je to u tebe? Sent from my SM-S908B using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: jucca. 11.10.2022. u 21:18. |
13.10.2022., 16:35 | #32 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Naručio sam 2 4040 profila (500mm i 200mm) za HOSAS sa aliexpressa, i tamo je dosta skupo. Za monitor sam našao u nizozemskoj simxpro.shop da prodaju profile, tamo sam uzeo 8040 i 4040 profila, malo je skuplja dostava ali ok. Da skupi su dodaci ko da su od zlata, a i profili... recimo meni sad nepaše baš ovaj keyboard tray što sam radio od kuhinjskih vodilica pa gledam sto bi drugo, sljedeća opcija mi je 100€ kyb tray od Trak Racera, ali nisam siguran ni da ce mi to pasati... Danas sam počeo razmišljati o trećoj opciji, a to je ona mala one handed keyboard za lijevu ruku pokraj lijevog joysticka i miš u desnu pokraj desnog... onda trebam uzeti neke mountove za to, inace idu neki mouse tray... i sve bi to bilo lako da nemam motion... ovako mozgaj i misli na sve problemi problemi... E da, ako ti trebaju profili za HOTAS, baci oko tamo na trak racer stranicu, imaju nesto u ponudi a postarina je normalna, 10ak€
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
19.04.2024., 16:10 | #33 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Pozdrav, Kako sam uzeo VR opet bi malo zaigrao IL-2 FB. Što je najbolje imam doma ganc nov t.1600m, ali nije mi dovoljan jer kako s VR naočalama ne vidim tipkovnicu, moram uzeti i throttle. Imao sam davno prije isti cijeli HOTAS set, ali nažalost prodao kako nisam imao mjesta za njega. E sada gledam uzeti samo throttle, ali mislim da mi je pametnije prodati ovaj t.1600m i uzeti neki VKB komplet: GLADIATOR NXT EVO ‘WWII COMBAT EDITION’ GLADIATOR NXT EVO OMNI THROTTLE Da li mi je bolje ići na nešto drugo?
28.09.2024., 22:24 | #34 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Uzeo, tj narucio i ja VR, Pimax Crystal Light, pa gledam neki HOTAS slozit. Imam i simrig sa 3x32" pa bi combo sim/fly rig slozio. Gledao sam uzet WINWING Orion2 MAX, na akciji je trenutno za 900 na 500€ https://eu.winwingsim.com/mobileview...=343&sku_id=25 Nov sam u flight simulatoru, VR sam vec vozio u iRacingu i sl, no tamo nema toliko kontrola kao ovdje i prilično sam se navikao. Kako ovako "kompliciran" joystick funkcionira u VRu sa nikakvim pasthroughom? Kako popamtit toliko kontrola 😁 BTW, jel OK ovaj HOTAS? Sent from my SM-S908B using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: jucca. 29.09.2024. u 15:26. |
Uređivanje | |
|
|