|
![]() |
#2 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Za slicne namjene ne treba komentirati - rutinska praksa. Spomenuh samo za one koji ponekad u zabludi racunaju na personalniji backup podataka, dok im se masni brada zbog dvostrukog kapaciteta. Takve rodbine i prijatelja - u sadasnjem vremenu - i'madem sasma pristojan broj. Izgube podatke zbog vjere u DL prakticnost. Velikom broju PCE-asa mozda nepotrebno naglasavati, no uvijek korisno za ponoviti nekom novom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
ne znam ni sam u kojim sve kombinacijama nije radilo nakon prženja - što kod mene osobno, što kod ostalih kojima sam pržio DL ili koji su pržili meni...poslušati @Visage-a i zaobilaziti u što širem - to boljem luku.
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ma naravno da može, uključio sam se u raspravu jer je i moja pržilica sličnih mogućnosti, sata ekvivalent joj je 215d... osobno, s DL medijima imam dosta lošeg iskustva, ne bih ni slučajno nikad više arhivirao bilo šta važno na njih.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Aha.. kuzim. Ma przim za poznanika nekakav DVD pa mi je bitno da uopce radi...a jbga ak se sjebe s vremenom, sprzit cu mu opet.. Nije nesto ekstra bitno ![]() thx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|