|
![]() |
#181 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
A fala bogu za garanciju, onaj mjerač tlaka u gumama se pokvari u prosjeku jednim mjesečno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() eto ovak , idem ja ovaj tjedan ljepo sa starim u opel tu blizu ( da malo razlgedamo aute ) i ak ga uspem nagovoriti bil bum ponosan vlasnik nove opel astre ( naravno bi-ksenonska svetla obavezno ) a ak ne onda bumo zeli ford focus koji mi se isto dopal ![]() ![]()
![]() |
#184 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Nova astra mi je super. Izgled je odlican. ![]() Btw: zna netko imal kakav site sa tuning opremom...za Golf2... naravno Hr/BiH/SiCG/SLO...site ![]()
![]() |
#186 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() EDIT:A kako ovo,nikad ti ne trebaju,francuzi se nikad ne kvare? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Pa ako ti svake 2 godine prodaješ auto i kupi novi onda nemaš problema s dijelovima ali i tome imam svoje mišljenje(koje se razlikuje od tvojeg) ali ga neču reči jer je to tvoja stvar očeš jedan auto voziti 2 ili 10god ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
JDM
|
3.5 + 2= 5.5g. Pogledaj malo bolje kaj sam napisao. 5godina je bogami novi auto i bogami se ne kvari ak ga ne voziš ko da je rent a car. |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
zato ja ostajem kod starijeg auta koji istina tu i tamo crkne ali odes kod npr tokica kupis dijelove i popravis ga kod lokalnog mehanicara u garazi i ustedis bar 2 soma kuna. Tko god tvrdi drugacije nije nikad bio u ovlastenom servisu na ozbiljnjijem popravku nije sve crno-bijelo.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
JDM
|
No dobro nije važno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
http://www.forum.hr/showthread.php?s...5&pagenumber=1 Novi golf VI?!
![]() |
#194 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne znam baš.....sumnjivo mi je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
-------
|
Da, auto lepo zgleda, nema kaj.....ali ko god da je to predelal u Photoshopu (ili sličnom programu) mogel se bar potruditi da ''stopi'' auto s okolinom. Na prvoj sliki se vidi kak je umetnuto u brege ili su bregi umetnuti...ko bi ga znal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Da, to je nova VI... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
-------
|
Ajde onda......pa štancaju ih ko na traki ![]() Još kad izađe GTI i R32 verzija toga.....pa di bum im kraj. Nego, kolka bu cijena Golfeka? Izlgeda da stiže na tržište krajem 2008. ''Die neue Generation des VW Golf steht nach Informationen der Zeitschrift "Auto Straßenverkehr" bereits in den Startlöchern. Wie das Magazin berichtet, kommt der Golf VI Ende 2008 in zwei Karosserievarianten auf den Markt.'' Izvor: http://morgenpost.berlin1.de Zadnje izmijenjeno od: McG. 09.12.2005. u 01:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
To objasni vlasnicima novih C4 koji ostavljaju gadne novce na popravke (od garancija i zamjena ni traga). BTW, maj rajd klik "Smirena" na 160KS, 400Nm, 7.4 sec 0-100Km/h.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() MAJ RAJD (nije autentična slika) Smiren na 200KS ![]() I ne želim sad rasprave kako ja imam 18 godina i da se pravim važan sa tim autom i kako to nije za mene. Sve to vec znam- hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Premium
|
525i- dabome ![]() Ma da je 15 puta brža na cesti ne dira me ![]() Osjecaj u voznji je genijalan, a tek zvuk... Tako da uživam, a to je najvažnije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Premium
|
Lonac i filteri ne povecavaju snagu motora, nego mjenjaju zvuk. Jedino sto filteri mogu smanjiti snagu i ubrzanje ako nisu fizicki odvojeni od prostora motora pa povuku vruci zrak. Za podizanje snage motora treba napravit dosta modifikacija koje bas nisu jeftine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Premium
|
Ima promijenjen filter i ispušnu granu sa loncem. I da, serijski ima 192ks/hp ili kako vec zelite |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
:)
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
A što se tiče auspuha nebi rekao da služe samo za zvuk, probaj ugradit remusa ili od lastovića neku bolest pa mi javi jesi dobio šta na snagi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
|
Remus je prije bi nešto... Sad je aktualan SuperSprint i sl... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Premium
|
@Nissan:dobar @Toyota: pouzdana @Ford: nah... |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja i jesam govorio o postavljanju fitera tako da ne vuce topli zrak, ali samim fiterom neces dobiti na snazi. Sportki filter pomaze turbacima, a atmosferskim bi eventualno pomogao Power Booster. Sa auspuhom ces dobit na snazi ako napravis kompletan ispuh od motora(recimo 4-2-1), ili ako izbacis neke elemente serijskog ispuha. Ako stavis samo zadnji lonac, promjenit ce se samo zvuk. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|