|
![]() |
#3091 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#3092 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Narode, možda nije za ovu temu, ali ipak ima veze sa automobilima. U pitanju je malo duže putovanje. Idemo u Prag u vazdušni tunel (indoor skydiving) pa me interesuju cijene putarina. Vjerovatno ovde ima neko ko je putovao kroz Mađarsku, Slovačku i Češku. Interesuju me cijene (okvirne) za sledeće stvari. 1. Autoput Slavonski Brod - Udvar (čini mi se da se tako zove mjesto u kojem je granica HR-HU). 2. Kako se u Mađarskoj naplaćuje putarina? Kupuju se vinjete ili se plaća po silasku sa autoputa? Koliko košta? 3. Isto pitanje kao pod 2 samo za Slovačku. 4. Isto kao i prethodna dva samo za Češku. Planirana ruta je Doboj - Slavonski Brod - Osijek - Budimpešta - Bratislava -Brno - Prag.
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 14.03.2012. u 22:41. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3093 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3094 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Hvala za info za Mađarsku. Kakav crni avion, odakle da poletim? ![]() Dok dodjem do Zagreba/Beograda, pa platim avionsku kartu, pa platim taksi ili javni prevoz od aerodorma do hotela, pa onda opet prevoz od hotela do tunela, pa onda opet nazad do hotela itd. dođe nas na isto, možda čak i više. EDIT: Uspio sam naći neke informacije. Mađarska - 10 € Slovačka - 10 € Češka - 13 € Cijene važe za desetodnevne vinjete.
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 15.03.2012. u 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3095 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3100 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Opet naravno stvar ukusa pojedinca... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3101 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Odlican video, nisam trepnuo 15 min, u mojim ocima se promjenio imidz Pagania kao seljackih race carova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3102 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
![]() Mislim da ce mi to biti jedan od najzanimljivijih projekata na forumu ![]()
![]() |
![]() |
#3104 | |
Premium
|
Citiraj:
Projekti od Amigaboy i ovaj MeEvo su nešto što "mora" pogledati svatko tko imalo voli automobile...čuda šta ljudi rade Kad doslovno iskopaš auto iz zemlje nakon 30 godina i napraviš od njega potpuno ispravan i vozan oldtimer e onda si majstor znalac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3105 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3106 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma kakva Zonda. To bi me bilo strah sparakat negdje da mi netko ne napravi stetu od milju kuna na parkingu. Ovo je Zonda za narod, isti motor(u osnovi) ali mnogo neupadljivije i nista manje brutalno. Da nema ovih debelih guma neko bi reko da se radi o 200 CDI ali nije bas. Za mene najbolji Brabus ikada a mozda i Mercedes.. Danas sam bio na Sljemenu i u povrtaku (niz breg) sam se ganjo sa jednim KTMom, supermotom i izgusto sam se za dugo vremena. Continetalke i novi amortizeri rade super. Autic je preporoden sa novim amortizerima i sad ga je opet gust vozit po zavojima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3107 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
--> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3108 | ||
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Koliko je toga bilo u seriji? Citiraj:
potpis debeli
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 17.03.2012. u 23:22. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3109 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 17.03.2012. u 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3110 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#3111 |
Premium
|
Ima ih iako ne puno i nisu bas na nekoj kolekcionarskoj cijeni. Svi ti velki brabusi su meni idealni auti jer su diskretni i neupadnjivi bar dok ima vlasnici ne nakelje 20colne gumetine sa kromiranim felgama. Taj 7.3 motor se vise ne sastavlja zbog euro normi, na zalost. Bio je u jednom modelu Zonde, mislim medu prvima. To je model koje je izaso jos dok sam ja bio klinjo i slinio po njemu ko danas sto se slini po GTRovima i sl.. A za ovoga nisi cuo 100%. Legenda totalna. Corvettin motor, 5.4L. Iz vremena ka se Opel furao na Amercike lade, 60te i kad su im auti bili prvoklasni, nisu ni danas losi ali ne tako dobri kao tad... Zvuk, mocan.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.03.2012. u 00:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3112 |
Premium
|
ti veliki motori će uskoro biti samo dio povjesti.MB 63 je već neko vrijeme smanjen na 5400ccm i ići još manje a 65 v12 po glasinama već sada (sa novom S klasom ) odlazi u povijest. jos jedan primjer je novi m3 6 cly sa 3300cm ali tri turbo.downsize + turbine to je vec neko vrijeme hit.biti će to male živčane mašinice |
![]() |
![]() |
![]() |
#3113 |
Premium
|
Sve je to isti k iliti bajka za nas obicne smrtinke sa prosjecnim placicama. Eurosuper ide u Utorak prek 11kn. Tak je svejedno dal ce 3litreni turbo trosit 3,4 litre manje od nekog V8 je oba trose abnormalno. Ja da idem svaki dan sa Subaruom na posao, 3.6 pusio bi 300kn tjedno u odnosu na SX4 zbog prakticki duplo vece potrosnje. Mjesecno je to katastrofican dio od moje place. Suze mi ide na oci kad se sjetim da sam nekoc placao 4kn i nesto i da mi je bilo tak svejedno kaj auto trosi ko mutav. Btw. citao sam da Ford na jednolitrenom beznzincu ima nekakav kvazi kompresor za nize okretaje i turbo za ostatak. Motor ce imat varijantu sa 180KS i ici ce u sportsku Fiestu i Focusa. 125ks varijanta je vec u novom Focusu. U nardene dve godine ce u potpunosti izbacit 1.4 i 1.6 atmosferske motore. U jednu ruku je to dobro a opet s druge strane ti novi motorcici sa turbinama tek moraju dokazat koliko su pouzdani i koliko treba za odrzavanje. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.03.2012. u 02:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3114 |
....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3115 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ova A klasa je meni najljepše što je ikad izišlo iz mercedesove tvornice.. Teško je danas napravit nešto a da več to netko nema, a onda i kad netko tako nešto napravi izgleda perverzno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3116 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3117 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3118 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
![]() prije toga bi vjerojatno volio samo s600L w140 ili staru 600tku L
![]() |
![]() |
#3120 |
....
|
Svako vrijeme nosi svoje. Sviđaju mi se auti i od kraja prošlog stoljeća a bome i sadašnje vrijeme nosi svoje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|