|
![]() |
#4561 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
IPhone 11 na wi fi i 4G: Sent from my iPhone using Tapatalk ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Davor2210. 27.05.2023. u 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4562 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Hvala na info, sad vidim da se pojavi ta opcija. Ali u ono vrijeme kad sam pitao, bio sam u Danskoj, znači stalno na mobilnim i nisam imao tu opciju. Moguće da se pojavila kad sam ažurirao na 16.5, ali onda sam već bio doma tak da sam slabije bio na mobilnim |
![]() |
![]() |
![]() |
#4563 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
Kod mene 16.4.1(a) imam tu opciju samo što je kod mene Passcode umjesto FaceID. Iphone SE2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4564 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ovo mi je prvi ajfon da mogu reć da ima baš lošu bateriju, svakim apdejtom jebote sve mi je gore svaki dan isto koristim, sve iste app na svakom, i ovaj 14 pro ima daleko najkraću autonomiju, još je na 100%, jedva čekam da ga se riješim na jesen ![]()
![]() |
#4566 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
iOS 17 aka 16.7 je EOL u startu.. jebote koliko mogu bit bezidejni. Nakon dugo godina bi mogao nazad na android. Pazi revolucije , dobijamo swipe to reply.
![]() |
#4567 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Eto novosti u iOS 17 https://www.apple.com/newsroom/2023/...and-intuitive/
![]() |
#4568 |
Premium
|
zakaj mi je sad glupi ios zabilježio ko da sam mijenjao karticu pa mi je bonbon naplatio 6 centi? Jučer ga ugasim i sad mi stigne poruka ono za facetime i imessage da postoji mogućnost naplate. Kužim prošli tjedan dok sam bil u Srbiji jer sam mijenjal kartice, ali ovo mi nije jasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4569 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Kad te ponudi poruka zamjena facetime/ imesagess broja, doslovno odbiješ. Kasnije vratiš SIM bonbon i ništa te ne naplati. ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4572 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Spendee je odličan. Ali mislim da nije besplatan ako trebaš naprednije opcije. Imaš i web verziju. Zgodno. https://apps.apple.com/hr/app/spende...635861140?l=hr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4573 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ja 10 god koristim Home Budget zajedno sa ženom. Dobra stvar je sto je cross platform, ona na Androidu ja na iOS, aplikacija jeste ružna ali radi, radi sta želim, ima brdo opcija, ja koristim samo za troškove, i po kategorijama, prihode na unosim, samo da znamo gdje je koliko otišlo. Ova se plaća, jednokratno, ali vrijedi. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4575 |
Premium
|
Postoji li način da se neki video koji sam ranije snimio iphoneom, prebacio na komp i obrisao s moba, sad opet vrati na mob? Preko browsera icloud neda, probao instalirat icloud aplikaciju i kad idem prebacit video javlja "excluded not sync". Slike idu bez problema, ali snimke očito neda. Ima li načina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4577 |
Premium
|
Možda sam bolje trebao precizirati da se radi o više snimaka. Znači prošle godine sam prebacio dosta toga na komp jer je ponestalo mjesta na mob, a nisam razmišljao o icloudu. Sad kad plaćam icloud, htio bi to sve vratit na mob i za slike nema problema, ali kad bi uploadao video na ko zna kakve servere, pitanje je dal bi mi se te snimke pokazale u galeriji kronološki kak su nastale ili kad sam ih skinuo? A s obzirom da ih ima dost, opet i taj download baš nema nekog smisla. Znači neki jednostavniji način kao što je sa slikama jednostavno, to nebu išlo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4578 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Telegram na PC odabereš video send as file (da ne kropa) u saved messages. Telegram na iPhone download. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#4579 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#4581 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#4582 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Kad vidim ovakva pitanja sjetim se zašto ios nikad neće na moj mobitel. Oko tableta sam popustio ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4583 | |
Premium
|
Citiraj:
Jedna od opcija je VLC s tim da naravno treba opet iz vlc-a snimit video u galeriju. Jbg, al ovo mi se čini najjednostavnije kaj ios nudi To import videos from PC to iPhone via VLC: Step 1. Install VLC for iOS on your iPhone. Step 2. Open the app and click the VLC icon in the top-left corner. Step 3. Enable "Sharing via WiFi" and remember the IP address underneath. Step 4. On Windows, open a browser and enter the IP address (the numbers). Step 5. Drag and drop the video files to the page, and then the videos are transferred to your iPhone wirelessly and automatically. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4590 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Updateao na 17 prije pola sata. Jos ne vidim razliku. 14Pro |
![]() |
![]() |
![]() |