|
![]() |
#13831 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Ako već imaš povučen coax do mjesta drugog TV-a, onda moraš do tamo još povući enthernet i zato je bolja opcija cam modul (ako TV podržava DVB-C) jer ti traba samo coax. Na kraju ne smiješ zaboraviti da na mjestu drugog TV-a trebaš imati i dodatnu utičnicu za struju pa ukratko, to sa TV box-om je na kraju izgledom kao HPT stup (bandera) iz 1990. godine sa svom silom žica, kablova i utičnica i zato je cam modul 5+ rješenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13832 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Nema coax veze do druge sobe, tako da će se trebati bušiti svakako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13833 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Gore sam zabiravio navesti, coax svakako treba dovući do 2. tv, može se staviti dodatni router (sada obično ide TC7200) i tada se ne provlači i Lan kabel. Tada se spoji Lan kabel iz tog dodatnog routera + coax u stb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13834 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Ići će ili bušilica ili televio.hr ili gonet.tv. cijena je slična ko A1 nadoplata,samo neznam kako to radi... Poslano sa mog RMX2170 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#13836 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
''Kako su priopćili iz A1, od 1. srpnja cijene povećavaju za 8,5 posto, za tarife, pakete i opcije. odnosno korisnici će prve, uvećane, račune dobiti u kolovozu.'' https://www.poslovni.hr/hrvatska/poc...vijest-4391611 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13838 |
Premium
|
1. Bili bi glupi da to nisu napravili kad im je HAKOM to omogućio 2. Bili su pametni i to su napravili prvi jer će se sad ostali davatelji usluga morati prilagoditi s postotkom povećanja prema njima, a ne obrnuto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13839 |
Registered User
|
Bar smo mirni za ovu godinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13841 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
ako nečeš bušiti zid onda kartica,samo napomena dobro provjeriti ,prebacivati programe dok je tehničar kod tebe jer kad ode,čekat ćeš tjednima osobito na kartici da nešto poprave/isprave što bi trebalo biti pravilo za sve a1 usluge kad ti uvode dok nisi 150% siguran da je sve u redu nepuštaj tehničare van.
- - ![]() Zadnje izmijenjeno od: skalar. 26.05.2023. u 02:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13842 |
Premium
|
A što imaju popravljati ako koristi cam modul? Ili su cam modul i TV kompatibilini ili nisu, ako nisu nema tehničara koji može bilo što napraviti (znam iz iskustva jer sam imao jedan nekompatibilni TV). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13843 |
Moderator
|
Ma ima štoseva, kako koji proizvođač ... blaženi Samsung, radi valjda u 99% slučajeva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13844 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Meni kabel do CAM modula ide s vanjske strane fasade zgrade pa su mi rekli da kada slijedeći put ne radi da tražim sanaciju na telefon. Jer oni nemaju kolut koliko bi meni trebalo mijenjati.
![]() |
#13845 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13846 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ja sad smanjujem telefon na najniži, i internet na najniži....i stvarno mi ne treba(1Gbit), uglavnom od mene će sad dobivat manje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13847 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13850 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13851 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#13852 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Predaj zahtjev za prijenos usluge drugom provideru pa bi te mogao nazvati onaj njihov odjel za zadržavanje korisnika ili kako već i ponuditi ti nešto nižu cijenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#13853 |
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13854 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Brdo ljudi piše na ovom i drugon forumu da su ih zvali kada su predali zahtjev za prelaskom ili isključenjem usluge. Možda Odjela više nema, ali je princip ostao isti. Čekaj malo.. Zašto je Hakom taj Odjel uopće bio zabranio? Ne vidim ništa loše u tome, možda uspiješ dobiti dobiti bolje uvjete, a lako ih otpiliš ako nisi zainteresiran. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13856 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Ne vidim kako Hakom može zabranjivati ikakve "odjele". Mogu eventualno takvu praksu braniti da se ljude zove nakon što potpišu sa drugim operaterom no pitanje je kako to kontrolirati.
![]() |
#13857 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
samo da provjerim da nisam lud... znaci imao sam 3d paket od a1 s dodatnim prijemnikom za tv (u drugoj sobi naravno) u "glavnom" sobi je Fritz Box (upravljiv, spajam se na njega bez problema) s a1 tv prijemnikom (znaci on mi ima wifi, telefon je nutra, i naravno utp do tv prijemnika) u tu "sporednu" sobu su stavili dodatni technicolor modem / router (nema wifi, uopce nisam siguran koja mu je IP adresa i dal se mogu spojit na njega.. ne pise nista na pozadini) i jos jedan a1 tv prijemnik koji je utp-om bio povezan na taj technocolor vise mi netreba taj dodatni tv prijemnik pa sam ga otkazao da placam 4 € manje ... rekli su da ce mi poslat upute kako i di ga vratit sljedeci dan glavni tv prijemnik kaze da nema interneta i ne radi ( wifi i port neki kada se laptopom spojim na njega imaju internet ) , na sporednom tv-u ima normalno interneta i tv radi... zovem sluzbu za korisnike i oni mi kazu da je to normalno, da nemogu imati preko Fritza tv i da moram ostavit taj dodatni technicolor makar sam do sada normalno imao ( sto mi naravno ne pase jer ocu imati TV kod Fritz-a ... zasada sam ga preselio tamo, ali mi je to suludo ) 99.9% sam siguran da je to masna laz i da me i da me jebe u zdrav mozak il da je netko nesposoban koga sam dobio u sluzbi, al reko da provjerim ovdje ako netko ima Fritz sa 3d paketom i tv normalno radi bez dodatnog technicolor, prije nego trazim nekog sposobnijeg ... ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13858 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Mozda je to sto izbacuju Fritz i sada svima daju Techcolor routere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13859 |
Moderator
|
@BELIAL Nesposobni idioti + prcanje jer "prelaziš na manje". Prilikom "definiranja" novog ugovora / stanja slučajno ili namjerno nisu pazili: - koji je router "glavni", umjesto Fritz - a postavili su technicolor kao glavni - jednako tako STB TV box je uparen sa odg. routerom, oni su deaktivirali onaj na koji je bio spojen na Fritz - a E sad, koji je model Fritz - a, koji je model technicolor - a i koju brzinu Interneta si imao / imaš ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13860 |
Registered User
|
Imao sam CAM na samom početku. Nije mi više trebao, pa sam ga otkazao. Sada mi opet treba (sve se vrti oko NFL-a) i ostao sam iznenađen da traže 13,27€ (100 kn) za aktivaciju. Cijena najma je ostala 15 kn (1,99€) i to je ok, ali ovih 100 kn je stvarno previše. Za što ???? Oni ga pošalju poštom, ja ga ubacim u CI+ utor na TV-u, pretražim kabelske kanale i to je to. Ajde da ja to ne znam ili da treba povući koaks kabel, pa da treba doći njihov tehničar, onda OK, ali ovako je stvarno u k.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|