|
![]() |
#1021 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ima kakva akcija za neki USB3 stick, 32-64 GB? Za prebacivanje datoteka 500 MB do nekih 1GB? Ne mora biti ultrabrz ali da bude pouzdan. Sent from my KB2003 using Tapatalk
"Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in one pretty and well preserved piece, but to skid across the line broadside, thoroughly used up, worn out, leaking oil, shouting GERONIMO!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Trebam neki usb otporan na udarce (bio bi na kljucevima), da nije neki prevelik i da se moze lako otkvaciti kad ga moram par puta dnevno spojiti na komp. Imao sam nekog malog zeljeznog samsunga, ali je trajao ni mjesec dana. Prije je bio onaj Voyager, stvarno je bio ok
![]() |
#1027 |
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#1028 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Ako ti brzina nije prioritet, uzmi neki minijaturni model. Mislim da je taj Samsung dobar uređaj, brz, ima dobru disipaciju topline pa ne pati od throttlanja ko te minijature. Imam ih dva i nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da podijelim svoja iskustva sa Kingston DT Micro 128Gb stickom. Nezadovoljan sam. Dok imaš jednu sesiju prebacivanaj podataka na njega, još je ok. Ako dodaš još jednu sesiju, uspori se do pakla. Ne daj Bože da staviš istovremeno više sesija.
![]() |
#1030 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Možeš li nabaciti test? Imam takav pa usporedi rezultate gore.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Kupio sam na akciji u Sancta Domenici Sandisk Ultra Luxe 128 Gb za 100kn, brzina mu je stabilnih 36-40 Mb/s nakon pocetnih 70 mb/s, grije se, al nista pretjerano. Metalan je i mali. Preporuka ako ne trebate ultra brzine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Stavio sam kopirati Premiere projekt od 80Gb. Prvo je 70 kad buffer nije pun, dalje je 36-40. Ali, evo sad nakon 50-ak Gb prijenosa je palo na 24 Mb/s, a i topliji je nego prije, throttla. Meni je to oke za te pare, vidio sam horor priče da ti jeftini znaju biti i 10 Mb/s kad se zagriju, al ovo mi je zadovoljavajuće. Nisam znao što kupiti u tom cjenovnom rangu pa eto možda nekom pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sam jučer uzeo ovaj u sancti https://www.sancta-domenica.hr/usb-s...56be3-apc.html bio je 40ak€, sa nekim kodom koji više nije aktivan kopirao sam 196gb u komadu, vruć je ful ali ispod 180 nije pao
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 06.04.2023. u 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Svaka im čast, fino su ga apgrejdali, moj 32GB Bar (prijašnja generacija) ide do najviše 25MBs i ostane tamo. Ajd barem ne pada, tješim se. Read je 200, instalirao mi je windowse u pet minuta. Uglavnom, veliko i aluminijsko mora biti, inače throttlanje ne gine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Kupovao neke stvari na amazonu pa uzeo usput i njihov amazon basics usb stick 128GB: https://www.amazon.de/dp/B0B6148YKN?...t_details&th=1 Ovo su brzine: ![]() Čini mi se ok za tih 12 eura. ![]()
![]() |
#1039 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Ovo je kralj USB stickova - Adata elite ue800. https://www.memoryc.com/42316-512gb-...ash-drive.html 1GB read/write. Za one s plićim djepom tu su i verzije sa 128 i 256 GB |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Registered User
|
To je nonsens. Za 25 eura kupiš Kingston NV2 500GB i staviš ga u nvme kućište od 17-18 eura. I za cca 45 eura imaš isto 1GB read/write. Ajd, jedino što je stick koji cm manjih dimenzija i ne treba ti kabel, pa je praktičniji.
![]() |
#1042 |
Registered User
|
Pa za 70 eura najbolje da ne radi dobro ![]() I još ne znam jel ide kakva poštarina na to... Ali uglavnom, kad su veći kapaciteti u pitanju (već od 250GB) po meni je bolje ići na nvme ssd u kućište, ssd-ovi su sad jako jeftini. Ja sam si napravio par komada, na njih trpam backup i sve i svašta... Brzine max, kućišta su stvarno mala, čak mi i spajanje kabelom više paše jer nekad nema mjesta za te široke i debele stickove... I uvijek možeš po potrebi šaltat te ssd-ove u PC, laptop, druga kućišta itd...
![]() |
#1044 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Izgleda mi kao USB kućište sa uključenim m.2 NVME diskom, a i brzine su takve. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
SLC stickovi, kupuje to jos itko? Htio bi par komada, pa me zanima je li Aliekspres i dalje jedino mjesto gdje ih se moze uzeti za neke ne prevelike pare?
![]() |
![]() |
#1046 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Imao sam par njih za backup konfe i logova na bare metalu na mjestima koja su često offline. Skupo i sporo. Rade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
može li mi netko preporučiti dual usb stick (128 ili 256 gb) - dakle stick koji ima usb c i usb a izlaz? namjena bi bila za dj-ing tako da je poželjno da je malo brži. zasad sam pronašao ovaj sandisk, jel to sporo?
![]() |
Uređivanje | |
|
|