|
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Nije? Nego daj napisi od kud si narucio, kolko para, za kolko je doslo itd a ne samo stavit link s googla i napisat da ti je zgodno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
narucio u linksa i platio unaprijed karticom, jutros stigo mejl da me to tamo ceka, otisao po to, pokupio, donio doma, i instalirao...fora je jer ima neke magnetice na sebi, samo naslonis di zelis da stoji i samo ostane tako...132kn kosta |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
or dadmistake?
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam tako nešto naručio s ebay-a, imao 2 dana u kompu, izvadio, svijetlilo prejako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Someone needed a Butcher?
Datum registracije: Sep 2007
|
Gdje nabaviti dobar PCI riser, ne treba mi za majnanje, treba mi za HTPC konfu. Dakle da nema nikakvih gubitaka. nasao sam ovo : https://www.mindfactory.de/product_i...m_1195451.html ali neznam koliko je kvalitetan ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
or dadmistake?
|
Ekipa, gdje u RH kupiti kablove za modularno napajanje u boji? 24-pin, 2x 6pin, 8pin itd. Pošto imam crvene rame mislim odraditi black/red temu. Ja bi prešao na crvene kablove. Znam da je jedan kolega ovdje s foruma slagao sleevove za kablove, ne mogu ga naći. Hvala Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 05.12.2017. u 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
or dadmistake?
|
Mrežica za komarce i zašrafaj s šrafovima koji drže ventove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Premium
Datum registracije: Jun 2015
|
@danex, magnetna samoljepljiva traka... znaci mrezica za komarce a s nutarnje strane traka... vidio na nekom videu @mom i mene to zanima za kablove, bilo bi super da ima negdje ali mislim da nista od toga
![]() |
#167 |
or dadmistake?
|
Ima, ima. Našao u mikronisu crnu, amazon ima crvene. Tražim kod nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Premium
|
Bušilica,Pevec(ili slično)ima i na njušci,kruna za lim(oko 50kn) i deri.Buši iz vana prema unutra,malo prođeš turpijom i to je to.Plus ostane ti kruna,gotov si za 10min i neće biti ništa neurednije nego majstorovo,jer će i on to s krunom napraviti(u večini slučajeva). |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |