|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nije dugo potrajalo ![]() 1 - nađi service manual 2 - očisti bubanj, dobro provjeri kako i sa čime smiješ 3 - provjeri ili očisti ili zamijeni onaj kiki šta briše bubanj iza printa (print gurui će ti reći kako se zove) 4 - nadaj se da nećeš trebati zamjenske djelove |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Otvorio stražnju stranu i ne vidim ništa što mogu izvaditi ili čistiti. Samo ove zelene kopče mogu podignuti, ali drugo ništa ![]()
![]() |
#34 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
vjerovatno ce ti fuser crknit vrlo brzo,jer ti preslikava tocno koliki ti je promjer valjka na fuseru a obzirom koliko košta nećeš ga minjat sigurno :-)
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Problem je zbog lošeg tonera nažaost Probaj isprintati 50-100 praznih stranica zaredom..čisto da temperatura papira pokuša "povući" smeće zalijepljeno za Fuser bez da on radi ikakvu presliku inače..ako ne uspiješ ne gine ti nabavka novog printera |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Gledam i neobično. Problem se nikada ne manifestira kada tek uključim pritner, već nakon što ispiše 6-7 stranica, tek tada počinje ponavljanje redova. Prve stranice se normalno ispišu a tek nakon 8 stranice otprilike se dosta vidi to ponavljanje. Ne pomogne ispis 20-ak praznih stranica.
![]() |
#37 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nakon cca 7 stranica se bubanj i onaj kiki šta ga briše se pošteno zagrije a ne stigne se ohladiti ? Radi pauzu svako toliko i skupljaj lovu za novi / drugi ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 14.11.2016. u 10:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
To bi ušlo u jamstvo?
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
pa sami Epson software javlja da potrošni je ili nije "genuine" prilikom stavljanja, isto imaju i Canon, HP, Xerox... 21 stoljeće je pa nisu servisi bedasti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Nije to do tonera a nije ni bitno. Na pola mi je original koji je došao s njim spremljen na sigurno. Ovi koje sam naknadno naručio na sebi isto imaju oznaku "Epson", identični originalu a čak i sam driver kaže da je genuine. Iako postoji i opcija u driverima da se omogući korištenje non-genuine tonera ako javlja grešku. Još ću malo pratiti ponašanje prije servisa, sada nakon 10 stranica bude 1-2 stranice s ponavljanjem redova pa opet malo bez. Nema nekog pravila
![]() |
#44 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Zašto bi servis podignuo temperaturu grijača ako mi ponavlja tekst/sadržaj? Tj. Adjust Fuser unit s 0 su podignuli na +3? Ne bi li se trebala spustiti? Piše mi na nalogu: "Očišćen iznutra, podignuta temperatura grijača i osvježen developer sa novim tonerom". To dvoje sam mogao i ja u opcijama. ![]() Još nisam primjetio ponavljanje ali ni prije se nije pri svakom ispisu ponavljao. Piše im da koriste vlastiti toner za testiranje a ispraznili moj.
![]() |
Uređivanje | |
|
|