|
![]() |
#2552 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Kad smo kod PS, jučer mi je Sony dignuo tlak, a sam sam si kriv. Prije par mjeseci sam standardnu pretplatu digao na Premium da isprobam stream, i naravno zaboravio na to. I jučer evo Sony-a, pokucao na moj Revolut račun i lagano si uzeo 155 eura, sada sam ponosan vlasnik Premium pretplate, koja mi ne treba, idućih 12 mjeseci. Totalno sam zaboravio kada mi ističe pretplata... Da stvar bude bolja, na tom Revolut računu nikad nemam više od 50ak eura, al jučer je bilo jer sam planirao nešto drugo kupiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2554 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Jednom sam plaćao mjesecima Blizzard, nisam igru jednu upalio. Tak pretplate funkcioniraju. Ja sam prije xy godina naučio kako to radim. 1. Uzmem pretplatu na godinu dana. 2. Odmah se ulogiram na to pretplatu (karikiram, Blizzard) 3. Otkažem pretplatu odmah (koja ostane vrijediti do istog tog datuma sljedeće godine! Tako nemam straha, a ako zaboravim produžiti, dobijem email i platim dodatno i "reaktiviram". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2557 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2559 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ako ti je to bilo nakon ovog "izvući kabel od napajanja", onda je normalno. Zanimljivo da je meni baš danas prvi put ikad zacvikao na loadingu igre (Witcher), ali radila je PS tipka na kontroleru pa sam uspio restartati igru. Možda je Sony ipak zmrdao nešto u zadnjem updateu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2561 | |
Premium
|
Da, PS Network nije radio jedno vrijeme, tj. štucao je. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2562 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kratko pitanje: imam dosta igara za ps4 ukljucujuci fc24 i fc25. Zanima me da li je grafika identicna ako instaliram ps4 fc25 pa updgradeam na ps5 ili bas moram kupiti fc25 (i fc24) za ps5 da izvucem maksimalnu grafiku? Ako je odgovor da je svejedno, treba li mi ps+ pretplata za upgrade igre? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2564 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam siguran za ps+, misli da ne trebaš. Upgrade bi trebao biti free, ovisno o igri, ali rekao bi na trebaš PS Plus. Šta znači preporučeno? 500EUR mi se ne čini puno, jeftinije nego bilo gdje u RH. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
Mirko, a ne Harry
|
Dižu cijenu za 50€. Do sad je ako se ne varam osnovna cijena digitala bila 450€, a sad će biti 500€. Uglavnom se stalno po akcijama do sad mogao digital kupiti za 399€, a sad će valjda na akciji biti 450€. Glupost. Prodaja PS5 je baš pala i to vidim po oglasima gdje se slimovi vrte za 350€ s garancijom i ljudi ih ne mogu prodati.
Hala Madrid! Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 14.04.2025. u 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2566 | |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Jebiga, američki ekonomski stručLJaci su tu glavni krivci, a začas budu slične reakcije i za (pre)ostalu tehniku. Citiraj:
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovo su doslovno digli nama, plebovima iz EU i ostatka svjeta kako bi mogla ostati ista cijena za glorious nation of USofA. ![]() Tako je bilo i prošli put kada su ga digli za 50ak€. Tako je i Nintendo radio sa 3DS XLom koji je u EU dolazio bez usranog punjača, dok je u USofA naravno dolazio. Jep, N je debelo prestigao Apple i ostale "ekološki osvještene" gulikože. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
Premium
|
Riješio Tsushima. 60h, riješio i Iki, gotovo sve, ostalo par upitnika. Otključao više manje sve, max Legend na svim otocima, sve sam oslobodio, sve tehnike uzeo, imam sve armore za konja, sva oružja max, sve armore potrebne, gotovo svi armori na max. Oba luka, katana i nož, sve na max, 10 resolve-a (max). Igra je odlična, na kraju kada se zaraziš, baš je teško prestati. Za mene jedna čvrsta 8/10, čekam novi nastavak. Fajtovi odlični, priča odlična, grafika odlična, dao bi 10/10 da nema te repetitivnosti. Uglavnom, bez velikih zamjerki. Sad sam krenuo gledati za AC: Shadows, to se ne može igrati na PS5 na Ubisoft+, ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Probao tko Forzu na PS5? Igram GT7 tu i tam, bacim Nurb koji krug i GG. Forza je multiplayer free roam? Složiš svoja kola i ganjaš se kao u Test Drive Unlimited?
![]() |
#2570 |
Mirko, a ne Harry
|
Igrao sam je davno prije na Xboxu i da, free roam je, ali nije samo multiplayer, ima i singleplayer mode. Mislim da jest nešto kao TD, znači nije simulacija nego arkada.
![]() |
#2575 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Isto je i na xboxu i na ps5, ne možeš naći zamjerku, ne trudi se oko neke forsirane priče, iako neke priče ima, to su više priče o prošlosti automobila. Odlična je u onome kaj treba biti, Horizon više naginje prema casualcima, ima gotovo pa neograničen broj sadržaja i stvarno je zabavan i stalno igrača obasipa nekim novitetima i nagradama.. Motosport je ipak za one koje vole realizam no obje igre od svoje prve do trenutne inačice su bolje ocijenjene igre od Grand Turismo serijala koji bi im bio konkurencija u nekom vremenskom okviru izlaska tih igara.. Horizon pak niti nema neku ozbiljnu konkurenciju jer u tom stilu mu konkuriraju NFS-i, The Crew i Test Drive koji propada. Stvarno odlično od MS-a što je dao Forzu na PS, makar ga igram na Xboxu i još ne planiram prodati Xbox jer čekam što će biti u budućnosti, još uvijek sam skeptičan da će Forza izlaziti day one na ps ali i ovo je svakako pomak i nadam se da će idući serijal doći i prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2576 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Ej ekipa ima netko možda Death Stranding za PS5 pa da ga pokloni ili proda? Zagorje - Zagreb zapad
![]() |
#2578 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2579 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Citiraj:
Prije koji mjesec se igra doslovno dijelila jer ju je imao skoro svaki ps5 gamer...pa da se ne zezam s oglasnicima da pitam ekipu ovdje...
![]() |
![]() |
#2580 |
Premium
|
A to bi trebalo biti moguće naći na Marketplaceu ili Njušci za 10-15 EUR bez brige. Sretno s potragom. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|