Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 26.04.2018., 21:41   #4891
Dottore
Noblesse oblige
Moj komp
 
Dottore's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: 「 ✖ ✖ ✖ 」
Postovi: 4,574
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Nesto su sprckali.

Isto meni desilo na 72h

Gesendet von meinem ONEPLUS A5010
__________________
Salus Nostra Extrema Thule

ThinkPad T41 2373-S19
Intel Pentium M (Banias) 705 (1.6GHz)
512MB RAM
60GB 5400rpm HDD Western Digital
14.1 XGA(1024x768) TFT LCD
32MB ATI Radeon 7500
24x-8x DVD, option, Modem, 1Gb Ether, Secure chip, UltraNav, 6 cell Li-Ion Batt
WinXP Pro 32 bit


ThinkPad T43p 2668-PFG
Intel Pentium M (Dothan) 770 (2.13GHz)
2GB RAM
120GB 5400rpm HDD Samsung
14.1in 1400x1050 LCD
128MB ATI Fire GL V3200
CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Bluetooth/Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, UltraNav, 6 cell Li-Ion batt
Win 7 Professional 32bit



ThinkPad R61i 8918-DMG
Intel Core 2 Duo (Merom) T5750 (2GHz)
3 GB RAM
160GB 5400rpm HDD Hitachi
15.4in WSXGA+ 1680x1050
nVidia Quadro NVS 140M VGA 128MB
CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Fingerprint reader, 9c Li-Ion
Win7 Ultimate 32bit


ThinkPad SL500 2746-E5G
Intel Core 2 Duo (Merom) T5870 (2GHz)
2GB RAM
250GB 5400rpm HDD Hitachi
15.4in 1280x800 LCD
Intel 4500MHD
CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Camera, 6c Li-Ion
Win7 Professional 32bit


ThinkPad T430 2347-FF9
Intel® Core™ i5-3320M (Ivy Bridge) 2,60 GHz
16 GB RAM
Intel 520 240 GB SSD
750 GB 7200rpm HDD Seagate
14.0in 1600x900 LCD
Intel HD 4000
CDRW/DVDRW, Intel N 6205 wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, Camera, 6c Li-Ion
Win7 Professional 64bit




ThinkPad X240
Intel® Core™ i5-4300U (Haswell) 2,90 GHz
8 GB RAM
SanDisk X210 512 GB SSD
12.5in 1366x768 LCD
Intel HD 4400
Intel N 7260 wireless, Bluetooth, 1Gb Ethernet, Camera, 6c Li-Ion
Win10 Professional 64bit


AMD Athlon 64 3700+ San Diego 2.2GHz
2GB RAM
250GB 5400rpm HDD Hitachi
3x WD 2TB (WD20EARS)
ATI Radeon HD 3650 512Mb@Zalman VF900
Win XP Professional 32bit








Dottore je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2018., 22:37   #4892
karabaja
The Zappa
 
karabaja's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 544
Dvije godine, skoro, slova nisam napisao u ovoj temi. Jedne nedjelje uvečer počela je pucati veza. Svakih deset minuta.
Standardna procedura: posjet tehničara, pa prebacivanje krivnje na T-com uz standardne floskule za korisnike: "ispeglati vezu", "pročistiti paricu", bla-bla-truć od pet dana. Fin kakav jesam, nisam navaljivao niti zivkao stalno. Nije bilo ni potrebe. Iskonovci su mene promptno zvali. Usput su mi, u jednom od izvještaja s podrške, kazali kako postoji i drastično bliža centrala na koju bi me mogli prebaciti. Taman krenem s radovanjem, kad, jok! Oni su vezu stabilizirali spuštanjem za još 6-7 megabita. Jer, jbg, pet klikova mišem je očito lakše nego prebaciti na bližu centralu. Nagađam da ovo potonje iziskuje i fizički dolazak do centrale i konkretan rad sa žicama i tako to.
Pitao za optiku. Zgrada preko puta ceste (50 metara dalje) je ima, moja ne može. To je takav poredak u svemiru. Nema smisla da se propitkuje.
Edit: Veza je, u okviru te udaljenosti od centrale lijepo radila dvije, dvije i pol godine ili koliko već ima da sam i ovu liniju prebacio na Iskon. Nešto se akutno dogodilo. Nije da su me jučer ukopčali pa rekli: e, prc, stari, to ti je tak, bolje ne može. Mislim, nije linija mlijeko da se pokvari u pet dana i, sad, kao, to je tako. Ne valjaju žice.

Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 26.04.2018. u 22:51.
karabaja je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2018., 23:37   #4893
BlackDwarf
Pixels team
Moj komp
 
BlackDwarf's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Novska
Postovi: 1,655
Iskon je promjenio politiku pa sada konekcija traje 72h.

"apsolutno trajanje sesije biti će produljeno sa 24h na 72h"
Session-Timeout=259200
__________________


MBO: Asrock Z68 Pro3
CPU: Intel i5 3570
RAM: 12GB DDR3 Corsair
VGA: Gainward GTX 1060 3GB
HDD: OCZ Agility 4 128GB, WD640GB Black, WD1TB Black, WD500GB Blue
PSU: Corsair 600W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 10

LCD monitor: Dell U2412m



MBO: Gigabyte EP43-DS3L
CPU: Intel E7500 @2,9GHz
RAM: 3 x 1 GB Kingmax DDR2 800 MHz, 1GB DD2 Buffalo
VGA: Palit GF210
HDD: Seagate Barracuda 250 GB
PSU: Fortron BS2 400W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 7 Ultimate

LCD monitor: Samsung 205BW



Laptop: Lenovo G580, 59-366677, Intel, Core i5 3230M 2,60 GHz, 8GB, SATA 1000 GB, Win 7/Mint 15, NVIDIA GeForce GT 635M 2GB

BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2018., 19:07   #4894
IcyTexx
Premium
Moj komp
 
IcyTexx's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,363
Iskon mi se na optici ponovno ponaša jako čudno. Brzine su posvuda, a to ne bi još bio tolik problem - i ping skače, onako, od 20ms koliko bi trebao biti do 300ms za istu lokaciju.

IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2018., 21:30   #4895
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,552
Jeli pomaže reboot routera?
Ako ne onda je šroteks sa njihove strane.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2018., 22:35   #4896
IcyTexx
Premium
Moj komp
 
IcyTexx's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,363
Noup, nešto se smrdalo danas. Ah... Barem radi.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 09.05.2018., 08:42   #4897
PlayerName
Premium
Moj komp
 
PlayerName's Avatar
 
Datum registracije: May 2012
Lokacija: Našice
Postovi: 90
Pozdrav,

Pregovaram brzinu s Iskonom u paketu 50/20, rekli su mi da će ga pustiti do kraja pa koliko parica pusti. To mi je odgovaralo i pristao sam.
No kako gledam u routeru meni je ostao podešen stari profil, zovem ih sada i oni tvrde da su podesili na 50/20 ali ja to kao ne mogu vidjeti, samo oni.

Ako imamo nekog stručnjaka molio bih pomoć.

Hvala!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	09.05.2018. O.JPG‎
Views:	76
Size:	100.2 kB
ID:	19644   Click image for larger version

Name:	09.05.2018..JPG‎
Views:	86
Size:	186.4 kB
ID:	19645  
__________________
PlayerName je offline   Reply With Quote
Staro 09.05.2018., 08:52   #4898
jp_rv
Premium
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: rijeka
Postovi: 968
da pa šta si očekivao sa takvom paricom?
ako si uzeo paket 20-50, to si i dobio, OD 20 DO 50. ti si na 33/5.
i nemaš pravo žalbe, jer tehnički oni tebi isporučuju brzinu u skladu sa paketom.

ja sam kod produženja ugovora strikno tražio stari 30/5 paket, jer mi je max propusnost parice ionako 31/7, a na stari paket sam dobio 1000kn popusta u odnosu na 20-50, za praktički identičnu uslugu.
jp_rv je offline   Reply With Quote
Staro 09.05.2018., 09:01   #4899
PlayerName
Premium
Moj komp
 
PlayerName's Avatar
 
Datum registracije: May 2012
Lokacija: Našice
Postovi: 90
Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
da pa šta si očekivao sa takvom paricom?
ako si uzeo paket 20-50, to si i dobio, OD 20 DO 50. ti si na 33/5.
i nemaš pravo žalbe, jer tehnički oni tebi isporučuju brzinu u skladu sa paketom.

ja sam kod produženja ugovora strikno tražio stari 30/5 paket, jer mi je max propusnost parice ionako 31/7, a na stari paket sam dobio 1000kn popusta u odnosu na 20-50, za praktički identičnu uslugu.
Nisam ništa očekivao, cijena je OK i za 30/5. Samo mi je trebala potvrda da je to max. parice jer ovi iz prodaje kada te zovu kao nemaju pojma koja je propusnost maksimalna al može 50/20, reko teško al ajde.

No sve OK sada, hvala.

Slijedeće pitanje, kako ih natjerati da ti promijene paricu, ili uvedu optiku?

__________________
PlayerName je offline   Reply With Quote
Staro 09.05.2018., 09:26   #4900
jp_rv
Premium
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: rijeka
Postovi: 968
ovi iz prodaje nemaju pojma jer nemaju uvid u paricu, već imaju neku mapu po kojoj idu odokativno. "vama će ić i preko 50mbita" hoće qurac, ide mi 30.

novu paricu? nikako. na iskonu si. to bi ti teško prošlo i na ht-u.
optiku tražit zaboravi, ako ti je lokacija u planu, dobit ćeš ju. ako nije, nećeš. ht puževim korakom uvodi fttc, s time da si ti ispod 1km pa kod tebe ga vjerojatno neće stavit. čak i da ga stave, koliko se piše moraš bit na ht-u da ti parica bude na fttc-u, u protivnom sve ne-ht korisnike puštaju na starom dslamu, a samo ht-ove prebacuju na fttc
jp_rv je offline   Reply With Quote
Staro 09.05.2018., 10:44   #4901
Europium
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 174
Citiraj:
Autor PlayerName Pregled postova
Pozdrav,

Pregovaram brzinu s Iskonom u paketu 50/20, rekli su mi da će ga pustiti do kraja pa koliko parica pusti. To mi je odgovaralo i pristao sam.
No kako gledam u routeru meni je ostao podešen stari profil, zovem ih sada i oni tvrde da su podesili na 50/20 ali ja to kao ne mogu vidjeti, samo oni.

Ako imamo nekog stručnjaka molio bih pomoć.

Hvala!
Tebi tu treba složiti 17a profil i dobiti ćeš nešto sitno na down-u, a dosta će ti podići upload pa bi sve skupa bolje trebalo raditi.
Europium je offline   Reply With Quote
Staro 09.05.2018., 13:38   #4902
Froxie24
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: Sisak
Postovi: 616
Samo da ispravim ne postoji u iskonu paket 50/20 samo 20-50 postoji i vjerojatno na njega kolega misliš.

Natjerati da promjene paricu? Teško...

Natjerati da uvedu optiku? Nikako...
Froxie24 je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2018., 14:58   #4903
donatello
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 71
Da li se kod solo interneta putem optike bez ugovorne obaveze plaća aktivacijska naknada i koliko?
Nedavno T-Com uvodio optiku na adresi a vidim da je dostupna i Iskon optika pa me zanima kolika je naknada za aktivaciju ako ide bez ugovorne obaveze.
Podstanar sam pa mi je to najbolja opcija.
donatello je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2018., 15:06   #4904
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 5,207
Ima li lokacija po https://www.iskon.hr/Za-kucu/Paketi optiku?
Ako ima, odmah vidiš i po dostupnosti cijenu bez ugovora, nema naknade za uključenje ako je opcija bez ugovora ali je cijena drastično skuplja (mjesečna)
__________________
🐔🐔 Prodajem Sapphire RX grafu s jamstvom do 5/2021 🐔🐔
Ag008 je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2018., 15:48   #4905
donatello
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 71
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Ima li lokacija po https://www.iskon.hr/Za-kucu/Paketi optiku?
Ako ima, odmah vidiš i po dostupnosti cijenu bez ugovora, nema naknade za uključenje ako je opcija bez ugovora ali je cijena drastično skuplja (mjesečna)

Ima optiku.
Pa i nije drastično skuplje.
Optika 100/50 Mbps s ugovorom je 139kn a bez ugovora 159kn.

Zato me zanima da li moram platit aktivacijsku naknadu.

Planiram u stanu bit jos godinu i par mjeseci.
donatello je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2018., 11:29   #4906
tomislav10
Registered User
 
tomislav10's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 80
Citiraj:
Autor donatello Pregled postova
Da li se kod solo interneta putem optike bez ugovorne obaveze plaća aktivacijska naknada i koliko?
Nedavno T-Com uvodio optiku na adresi a vidim da je dostupna i Iskon optika pa me zanima kolika je naknada za aktivaciju ako ide bez ugovorne obaveze.
Podstanar sam pa mi je to najbolja opcija.
Aktivacija je 60 i nešto kuna.
tomislav10 je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2018., 18:59   #4907
Zorz112
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 12
Citiraj:
Autor donatello Pregled postova
Da li se kod solo interneta putem optike bez ugovorne obaveze plaća aktivacijska naknada i koliko?
Nedavno T-Com uvodio optiku na adresi a vidim da je dostupna i Iskon optika pa me zanima kolika je naknada za aktivaciju ako ide bez ugovorne obaveze.
Podstanar sam pa mi je to najbolja opcija.
ukljucenje interneta bez ugovorne obveze je 600kn, slicno je kod svih providera

Pogledaj si u cjeniku opcije, str. 63
https://www.iskon.hr/Za-kucu/Cjenik-...tivnih-naknada
Zorz112 je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2018., 21:59   #4908
donatello
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 71
Citiraj:
Autor Zorz112 Pregled postova
Pogledaj si u cjeniku opcije, str. 63
https://www.iskon.hr/Za-kucu/Cjenik-...tivnih-naknada
Hvala.

Jedino bnet ne naplacuje aktivacijsku naknadu na usluge bez ugovorne obaveze.
donatello je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2018., 13:05   #4909
IcyTexx
Premium
Moj komp
 
IcyTexx's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,363
Jel to Iskon otkazao peering s Interouteom (AS8928)?

Hrpa toga sad ide preko HT-a i ping i brzine su se pogoršale.

EDIT: Sad je properly katastrofa, isto kao što je na HT-u. Nabijem ih sve skupa. Kaj god testiraš na speedtest.net, dobije se 120-130mbps iz Europe, što je fejk. DL fileova od većine hosting kompanija je shit, možda par desetaka mbps.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 19.05.2018. u 18:47.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 20.05.2018., 19:24   #4910
viper
super user
Moj komp
 
viper's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: //ZAGREB\\
Postovi: 1,756
Tesko al svasta je moguce.
Makar ovo dole je jednako kako je i prije bilo.
edit: kolko vidim interoute peering je aktivan samo na IPv4
Frankfurt

Amsterdam


New York,USA
__________________

Zadnje izmijenjeno od: viper. 20.05.2018. u 19:38.
viper je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2018., 01:43   #4911
IcyTexx
Premium
Moj komp
 
IcyTexx's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,363
Prije je ovdje Interoute bio spomenut...

https://bgpview.io/asn/13046#info

Kad radim traceroute prema van ili izvana prema meni/Iskonu, vise ne vidim Interoute.

EDIT: Moguće je da se kod mene tu i tamo javlja neki problem, poigrat ću se da vidim kaj se dešava. Ispričavam se ako dižem paniku bezveze.

EDIT: Isto mi je i s njihovim routerom i s mojim na više različitih uređaja, različito spojenih žično/bežično... Rijetko dobijem ovakve brzine kao što su tvoje, izvana mi se vrti oko magične brojke od 130mbps. Jel moguće da se nešto dešava na putu od mene do Iskona/HT-a? Čak mi i do Iskona/HT-a DL brzina varira 100-200mbps.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 21.05.2018. u 02:46.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2018., 09:42   #4912
BladeRy
Premium
Moj komp
 
BladeRy's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Split
Postovi: 1,851
Jel tko zna jesu koji radovi na Iskonu? Nema neta ni telefona kod mene u Splitu.
Dobit SZK je lutrija
__________________




"If I had a gun with 2 bullets, and I was in a room with Hitler, BinLaden and Casey Hudson, I would shoot Casey twice." - me

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2018., 09:43   #4913
Newmie
Premium
 
Newmie's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 968
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Jel tko zna jesu koji radovi na Iskonu? Nema neta ni telefona kod mene u Splitu.
Dobit SZK je lutrija
Nisu radovi, palo im je sve ako sam dobro skuzio. Čak im je i moj.iskon.hr pao.
Newmie je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2018., 09:47   #4914
RAUL
Premium
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: Worldwide
Postovi: 2,370
Ne radi niti web stranica niti szk se ne moze dobiti.

Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk
__________________
Gremo na Havaje da fukamo papagaje

Koga jednom zmija ugvize taj se gustevova boji
RAUL je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2018., 09:49   #4915
BladeRy
Premium
Moj komp
 
BladeRy's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Split
Postovi: 1,851
Mogu pristupit PCE forumu, al nicemu drugom. Najveci crnjak mi je sta nema telefona starcima jer je i to down. A stari ljudi i mobiteli...

Nesto je posteno prdnulo kod njih izgleda.

Ako netko nesto sazna neka baci post.
__________________




"If I had a gun with 2 bullets, and I was in a room with Hitler, BinLaden and Casey Hudson, I would shoot Casey twice." - me


Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 21.05.2018. u 10:00.
BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2018., 10:13   #4916
istarenki
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2014
Lokacija: Karlovac
Postovi: 10
Pao iskon, izgleda da imaju problema sa DNS serverima. Pustili su obavijest da rješavaju probleme, nadam se da će biti kakva kompezacija za ovo
istarenki je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2018., 10:38   #4917
okarm
Premium
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 390
Palo je nesto na htu, tako da je povuklo i druge operatere
okarm je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2018., 11:36   #4918
Newmie
Premium
 
Newmie's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 968
Još uvijek ništa kod mene i sada to već prelazi u problem...
Newmie je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2018., 11:36   #4919
^SuperUnknown^
Prečupavi mod
 
^SuperUnknown^'s Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 8,740
Ja sam dodao Googleov DNS server (8.8.8.8) i sve radi
__________________

Member of PCE 100+kg demolition squad


Primary macine:
Apple Mac Pro 5,1
2x Six-Core Intel Xeons X5690@3.46 GHz
64 GB ECC DDR3 800 MHz
Geforce GTX 980 4 GB
Blackmagic Intensity Pro PCI-E HDMI capture/output card
Terratec Cinergy HTC USB XS HD + EyeTV
Kingston 120GB SSD
30 TB HDDs
Sharkoon QuickPort@USB
Optiarc DVD RW AD-7170A
Samsung DVDRAM GE20LU10@USB@Desk
Mac OS X 10.12.3
Apple Alu Keyboard shared via Teleport
Logitech G400 shared via Teleport

Secondary machine:
Apple Mac Pro 2,1
2x Quad-Core Intel Xeons X5365@3 GHz
22 GB DDR2 FB-DIMM 667 MHz
Geforce GTX 970 4 GB
Blackmagic Intensity Pro PCI-E HDMI capture/output card
Terratec Cinergy HTC USB XS HD + EyeTV
OWC Mercury Electra 6G SSD 120GB
Seagate 500GB 7200.10
Hitachi 1000GB 7K1000.B
Seagate 1000GB 7200.11
Hitachi 7K3000 3000GB
Sharkoon QuickPort@USB
Optiarc DVD RW AD-7170A
Samsung DVDRAM GE20LU10@USB@Desk
Mac OS X 10.10.3
Apple Alu Keyboard shared via Teleport
Logitech MX518 shared via Teleport

Work rig:
Apple Mac Pro 1,1@2,1
2x Dual-Core Intel Xeons 5150@2.66 GHz
2x Quad-Core Intel Xeons X5365@3 GHz
13 GB DDR2 FB-DIMM 667 MHz
Geforce GTX 660 2GB
Blackmagic Intensity Pro PCI-E HDMI capture/output card
Corsair Force Series F120 SSD 120GB
Seagate 500GB 7200.12
2xWD Black 1000GB
Hitachi 7K3000 3000GB
2xSeagate 500GB 7200.10@IcyBox
Seagate FreeAgent Xtreme 1500GB@FW 400
WD Elements 2000GB@USB (Time Machine)
2xSharkoon QuickPort@eSATA
2xPioneer DVR-111D (Superdrive)
Mac OS X 10.10.3
2xDell UltraSharp 2405FPW 24" Widescreen TFT@1920x1200
Sony KDL-26U2000 26"@HDMI
Apple Alu Keyboard
Logitech MX518

LAP:
Apple Macbook Pro 3,1
Intel Core 2 Duo 2.53 GHz
4 GB DDR2
Kingson 180 GB SSD
Seagate 320 GB HDD

* Looking in:
2xHP ZR24w 24" Widescreen TFTs@1920x1200
Samsung 243T 24" Widescreen TFT@1920x1200
* Listening to:
iRiver H320 + Sennheiser PX 40
Technics SA-EX320
iPhone 6S 64GB black
iPad 16GB WiFi 4.3.2
* Connected via:
90/90 Mbps Iskon Trio
* "Powered" by:
UPS APC Smart-UPS1500VA
* Playing:
Tama Arstar II
Yamaha DTXPRESS IV Special

Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11
^SuperUnknown^ je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2018., 11:43   #4920
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 5,207
Ja sam ujutro i sada zvao broj na Iskonu (poslovni).
A na fejsu nisu stavili obavijest.
__________________
🐔🐔 Prodajem Sapphire RX grafu s jamstvom do 5/2021 🐔🐔
Ag008 je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na