|
![]() |
#2431 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Potpis na ovo sa diskovljem. Klinac mi ima ps4 minecraft disk koji je nedavno počeo zafrkavat na ps5. ono, "uhvati" iz 3-4-5-6-7 pokušaja, pogledam disk i jedva da ima par vidljivih crtica ali zgleda da je baš zagrebano na dijelu za autentifikaciju/startup/whatewer, doduše igra se koristi cca 5-6godina. isti simptomi kada se ubaci i u ps4.
![]() |
![]() |
#2432 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Znaci jedina opcija mi je ponovno kupiti igru ![]() Al hvala svima na odg ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2434 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Bok ekipa, Koji se SSD preporuča za ugradnju u PS4 pro? Kupio bi 2tb, i dvoumim se između Cruciala mx500 i Samsunga 870 evo. Razlika je 20€, nije malo ali nije ni puno. Ili je totalno nebitno pa može i najefiniji tipa TeamGroup CX2 SSD 2TB, SATA? Ili se mora paziti na nešto?
![]() |
#2435 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2436 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2437 |
Premium
|
Pitanje: Dali se kupovinom PS+ na PS stranici (ovdje : https://www.playstation.com/hr-hr/ps...#subscriptions ) dobiva kod koji se može koristiti na bilo kojem računu ili je vezan za točno određeni račun s kojeg se kupuje? Trebam kupiti za poklon nečaku produženje ps+ a tu jedino vidim nekakvi popust na cijenu (prošle godine bio veći ali obzirom da je sve otišlo gore pa pretpostavljam i to ![]() ![]()
![]() |
#2439 | |
Premium
|
Pa čekaj, nije to jedina opcija. Gift cardovi su postojali prije, postoje i sada. Ovdje: https://www.playstation.com/hr-hr/pl...on-gift-cards/ Kupiš pare čovjeku, on sam kupi ps+. Masa ljudi kupuje to kao poklone. I dobije se kod koji se kasnije procesuira: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2440 | |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
da al gift cardovi nisu na popustu, a mislim da je tu kolega htio ubost dobru priliku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
Premium
|
![]() |
#2444 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Da li je netko imao slučaj da mu se konzola od jednom ne želi spojiti na net? Bratov PS4 bio na servisu, ne znaju što je točno u kvaru a konzola više neće na net. Navodno su mijenjali diskove (ne znam zašto) i dalje ne radi. Moram sam prvo provjerit kakvu grešku javlja...ali za ovo prvi put čujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2453 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Vrlo zanimljivo, ali bilo bi lijepo da si napisao kako se spaja na NET, žičano ili bežično ... lako je moguće kod bežičnog da ili nisu spojili kablić ili im je pukla ona mala capica za uštekavanje na matičnoj ... Probati preko kabla, probati prvo postavke na automatski, pa onda ručno ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2454 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Ima li netko PSVR1 i igre Dirt rally 1 i Star wars: Squadrons? Ako da, kakva vam je grafika u PSVR-u? Jel zrnata i loša, ono ko na Pentium 1 od prije 20 godina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2455 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2023
|
Pozdrav ekipa. Prodajem 2 neiskorištena bona za PS store ako netko treba. Jedan od 19,90€ i jedan od 46,45€. Meni nisu potrebni. Zadnje izmijenjeno od: Igor2702. 14.03.2023. u 13:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pozz, pitanje, kako ako ikako, prebaciti save game JEDNE igre s jedne konzole na drugu. Imaju isti PS+ essentials account, neke igre su iste, neke različite. Ok, mogao bih preko USB-a ali onda se bojim da mi od drugih igara ne pregazi save gamove, koji nisu na istim pozicijama. PS+ je u syncu ali ne vidim save game od druge konzole ili tako nesto... Da li je ovo rješenje: https://www.youtube.com/watch?v=N_R77VKBpX8 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|